IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:50
po ostatnim wydaniu 'ale plamy' w tvn (1 czerwca), w ktorej rewinski i piasecki
wysmiali prezenterów 'wiadomosci' za wystep na festiwalu w opolu, PAN PREZES
robert kwiatkowski wydal zakaz pokazywania w tvp rewinskiego i piaseckiego!!!

abonament zaplacony?
Obserwuj wątek
    • bator1 Re: ale plama 14.06.02, 12:02
      I dobrze zrobił!!! Takie pokazywanie mogłoby niesłusznie zawyżyć poziom
      tzw. "publicznej" i naruszyć dobre imię prezenterów TVP, niezbędne do wciskania
      kitu wiernym widzom.

Ja tam lubię tak jak jest: zobacze se w dzienniku co robił premier, gdzie był
      prezes Kwiatkowski, co zmyślił Orcholski, gdzie będzie padało i pora na
      rozrywkę. Zaraz pokaże się piękny Tomasz Kamel i zapowie o jakim to fragmencie
      jego barwnego życiorysu będzie traktował dzisiejszy "show" a'la tvp z nim w
      roli głównej (z niewielką pomocą przyjaciół).

Jeśli czuję kiedykolwiek jakiś niedosyt, to powodem tego jest brak popisów
      wokalno-tanecznych w wykonaniu pozostałych członków zarządu, a i prezes mógłby
      trochę sztuki wykonać zamiast tylko gadać o sukcesach. W końcu abonament
      utrzymuuje cały zarząd!
      • Gość: Milak Re: ale plama IP: *.bydg.pdi.net 16.06.02, 18:18
        swoja droga nie uwazacie, ze ten zart prezenterow byl.. hm, delikatnie mowiac
        ponizej krytyki? Zenada...
        • letalin Re: ale plama 17.06.02, 16:37
          Gość portalu: Milak napisał(a):

> swoja droga nie uwazacie, ze ten zart prezenterow byl.. hm, delikatnie mowiac
          > ponizej krytyki? Zenada...

Nie oglądałem, ale tak bardzo mnie wkurza TVP, że w ciemno się zgodzę na stopień
          niżej niż żenada...
          • fxx Re: ale plama 17.06.02, 16:52
            Chłopaki z "Ale plama!" nie są z "pierwszej łapanki" i jak już coś wyśmiewają,
            to mają ku temu powody. Nawet biorąc poprawkę na konflikt tvn-tvp, to ich żarty
            są dla mnie dość miarodajne. TVP przegina ostro, i w umacnianiu swojej pozycji
            "świętej krowy" i we wciskaniu ludziom "bryndzy" typu Opole. Dobrze im tak,
            gnojkom. Mówi się, że "prawdziwa cnota krytyk się nie boi", więc dlaczego
            bannują Rewińskiego i Piaseckiego?
            pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka