clio11 26.07.05, 22:49 Proszę o maila. Od jutra rozdaję prezenty. Niech tam, po alkoholu jestem szczodra )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.mes Re: WSZYSTKIE ANKI 28.07.05, 11:49 clio11 napisała: > Niech tam, po alkoholu jestem szczodra )) Szykuj prezenty na jutro, anybody ma imieniny Odpowiedz Link
anybody1 Re: WSZYSTKIE ANKI 28.07.05, 11:55 cholera... wiecie co to znaczy???? tzn. że mam jutro wolny dzień w pracy z tej okazji, zapomniałabym zupełnie i przyszłabym tu jutro...))) Odpowiedz Link
e.mes Re: WSZYSTKIE ANKI 28.07.05, 12:03 anybody1 napisała: > cholera... wiecie co to znaczy???? tzn. że mam jutro wolny dzień w pracy z tej > okazji, zapomniałabym zupełnie i przyszłabym tu jutro...))) > Fiu, fiu... super ta Twoja praca! Jeśli jeszcze z okazji urodzin dają Ci np. dwa wolne dni, to ja się tam piszę Odpowiedz Link
anybody1 Re: WSZYSTKIE ANKI 28.07.05, 12:25 niestety miałam do wyboru, jak mnie przyjmowali do pracy: dzień urodzin albo dzien imienin. a że moje imieniny wypadały zaraz po urodzinach exa, jak przykładna, kochająca żona wybrałam imieniny Odpowiedz Link