Gość: anonim IP: 213.77.40.* 15.06.02, 01:09 Proszę niech mi ktoś odpowie do jakich liceów można się dostać ze średnią 4,33 i z 79 punktami z egzaminu na 100? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: do jakiego liceum IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.06.02, 16:33 do 8 chociaz nie za pierwszym podejsciem zapewne bo wielu bardzo dobrych uczniow skladalo tam "wrazie czego" mysle ze do 3, 7 tez raczej tak no i wszystkie od 9 tak mi sie wydaje chociaz kto wie moze do tych lepszych tez sie mozna dostac z takimi wynikami ( ktore wkoncu nie sa zle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONK Re: do jakiego liceum IP: 146.101.149.* 20.06.02, 11:41 Nie wiem jak to teraz wyglada. Ja skonczylem Prywatne LO i to byla najlepsza decyzja w moim zyciu. Tam nie ma takiej presji jak w panstwowych liceach - ja sie dobrze z tym czulem - ale to bylo dobre kilka lat temu . Teraz koncze studia na niezlym kierunku - nie ma zwiazku miedzy "teoretycznie" renomowanym liceum a dalsza przyszloscia. Znam za to sporo osob, ktore nie wytrzymaly presji w panstwowych szkolach mimo, ze niezle radzily sobie wczesniej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś