Dodaj do ulubionych

NetBiT Spotkajmy się w sobotę

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 18:54
Spotkajmy się w sobote.Proponuję o 17.00.Co WY NA TO.
czekam.
Obserwuj wątek
    • radca Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę 22.08.01, 22:59
      Gość portalu: Krzyżak napisał(a):

> Spotkajmy się w sobote.Proponuję o 17.00.Co WY NA TO.
      > czekam.

Czesc Krzyzak.

Juz napisalem w dziale Bydgoszcz,a co u Was ?

pozdrawiam
      radca
    • Gość: SDB Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 00:30
      Jak w Przysieku to nie ma sprawy.
    • Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 00:36
      Jeszcze raz dzieki Radco.
      Niech bedzie Przysiek .No to jest już nasz DWÓCH.
      Pozdrawiam
    • Gość: Jack Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 00:55
      Witam.
      Jest trzech.
    • Gość: debet Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 08:17
      Witam Was. Najbliższa sobota nie jest dla mnie najlepszym dniem. Obawiam się,
      że nie będę mógł przyjechać. Umówcie się na konkretną godzinę, a ja postaram
      się do Was dołączyć. Pozdrawiam.
    • Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:35
      Gość portalu: debet napisał(a):

> Witam Was. Najbliższa sobota nie jest dla mnie najlepszym dniem. Obawiam się,
      > że nie będę mógł przyjechać. Umówcie się na konkretną godzinę, a ja postaram
      > się do Was dołączyć. Pozdrawiam.

Powiedz skąd będziesz jechał to może spotkamy sie jak najbliżej Ciebie .Powiedz
      równiez jeśli nie 17 to która Ci pasuje.

• Gość: atomski Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 09:53
      Ja mogę być. W którym miejscu w Przysieku ?
      Mogę wziąć żonę ?
    • Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:35
      Gość portalu: atomski napisał(a):

> Ja mogę być. W którym miejscu w Przysieku ?
      > Mogę wziąć żonę ?

Jasne ,że możesz .
      W przysieku jest taki fajny zajazd /koło budynku ODR/ proponuje własnie
      tam.Wszystko wskazuje ,że będzie to g. 17.00.
      Ciesze sie ,że jestes pierwszy z Bydzi.
      Pozdr.
    • Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę Jack ,Debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:48
      Jack dzieki .Czy pasuje Ci 17 Przysiek ?
      Debet moge Ciebie zabrać jak masz problem z dojazdem.
    • Gość: debet Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę Jack ,Debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:20
      Nie wiem, czy do godziny 17 się wyrobię. Postaram się dojechać do Daglezji - bo
      chyba o niej mówicie - punktualnie. Dzięki Krzyżak za szczere chęci, ale chyba
      będę miał czym dojechać. Czy ktoś się jeszcze zgłosi?
    • Gość: Krzyżak Re: Debet IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:33
      4 osoby z T
      1 z B.
      jak sie trochę spóźnisz to nic się nie stanie.
    • Gość: debet Re: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 11:50
      OK. Powiedz tylko, czy to jest ten lokal, o który pisałem powyżej.
      • Gość: atomski Re: Krzyżak IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:55
        Nigdy nie byłem w Przysieku ( nie liczę przejazdów) .Jak nazywa się zajazd ?
        Jak się poznamy ?
    • krotoss Re: Krzyżak 23.08.01, 15:30
      Nieladnie nieladnie ze strony kolegi Krzyzaka pierwszy z Bydzi bylem ja-ale
      napisalem tak ze moze nie zrozumial ze przyjade-wiec mowie BEDE, tylko kurcze
      pasowalo by mi troszke wczesniej np.na 16.00 bo po 14.00 bede w Ostromecku wiec
      mialbym po drodze-ale jak trzeba to sie dostosuje.

KroTosS

Ps.Przychylam sie tez do pytania Atomskiego bo ja tez nigdy w Przysieku nie
      bylem(chyba ze przejazdem jak do Torunia)no i jak sie poznamy???
    • Gość: Krzyżak Re: Atomski i Krottos IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:49
      krotoss napisał(a):

> Nieladnie nieladnie ze strony kolegi Krzyzaka pierwszy z Bydzi bylem ja-ale
      > napisalem tak ze moze nie zrozumial ze przyjade-wiec mowie BEDE, tylko kurcze
      > pasowalo by mi troszke wczesniej np.na 16.00 bo po 14.00 bede w Ostromecku wiec
      >
      > mialbym po drodze-ale jak trzeba to sie dostosuje.
      >
      > KroTosS
      >
      > Ps.Przychylam sie tez do pytania Atomskiego bo ja tez nigdy w Przysieku nie
      > bylem(chyba ze przejazdem jak do Torunia)no i jak sie poznamy???

Sorrki Krotoss chyba nie zauważyłem.Zajazd nazwya się Daglezja.Każde dziecko Wam
      powie.

OPIS DOJAZDU .
      Jadąc z Bydzi kiedy zauważycie tablicę Przysiek,za tablicą zauważycie stację
      benzynową .100 metrów dalej(cały czas prawa strona) widać budynek ODR (ośrodek
      doradcwa rolnego) jest też zebra dla pieszych.W tym momencie należy skręcić w
      prawo i asfaltową drogą dojedziecie do Daglezji.Ja zamówię tam stolik i postawię
      na nim dużą wizytówkę z napisem NETBIT.

• Gość: DEBET Re: Do Atomskiego i Krotossa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 17:54
      Najprawdopodobniej jest to Daglezja, bo innego lokalu w Przysieku chyba nie ma.
      Jadąc przez Przysiek zobaczycie nad przejściem dla pieszych migające
      pomarańczowe światło. Tam gdzieś należy skecić w prawo. Zresztą w Przysieku
      będzie stała reklama z namalowaną strzałką, ułatwiającą dojazd.
    • Gość: On Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.szpital-bielany.torun.pl 23.08.01, 18:04
      Sobota 17.00 to dobry termin. Postaram sie być.
      Pozdrowienia On.
    • krotoss Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę 23.08.01, 18:10
      A nie mozna przesunac na 16.00 zreszta mysle ze Krzyzak i tak bedziesz
      wczesniej???

KroTosS

Ps.Ale beda jaja jak zaczniemy odgadywac kto jest kto :)))
    • Gość: debet Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 18:35
      Jaja będą, jak w ogóle do siebie nie podejdziemy, bo nie będziemy mieli
      pewności, czy gość siedzący przy stoliku, to ktoś z NETBiT-u, czy może jakiś
      miejscowy.
    • Gość: On Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.szpital-bielany.torun.pl 23.08.01, 18:35
      Sobota 16.00 to dobry termin to też dobry termin. Postaram sie być.
      Pozdrowienia On.
      • Gość: Krzyżak Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 21:22
        Mi posuje 16 i 17.Dostosuję się.
        Jack , to super pomysł.Poszukajmy sami siebie. Niech będzie dodatkowa
        zabawa.Myśle ,żebędzie odlotowo jak wszyscy będą podejżewać wszystkich ,kto
        jest kim.:))
        Debet masz racje z tą strzałką .Kto ją maluje TY? czy może ja?Chociaż to Twój
        pomysł.Dobra TY.
        Mysle ,że jak Jack zaproponował ten konkurs to może być wiecej ludzi jak
        myślimy.Szczególnie z B.
    • Gość: Jack Re: Krzyżak IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:23
      Nie czytałem wszystkich wątków. Możecie podać ostateczny termin (m-ce; godzina)?
      Będą "jaja" z identyfikacją - może nie demaskujmy się do czasu -zrobimy maly
      konkursik-test-OK?
      Pozdrawiam
    • Gość: SDB Re: NetBiT Spotkajmy się w sobotę IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 23:08
      Ludzie, zdecydujta sie, w koncu 16 czy 17? I rozumiem ze skrecam tak jakbym
      chcial dojechac do ODR? Zobaczym jak to bedzie.
    • Gość: Jack sobota godz. 16.30 - Przysiek. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:23
      Jeżeli nie odrzucicie tej propozycji niech ona obowiązuje. Będzie to chyba
      kompromisowa pora. Poza tym nie musimy zjechać się tam w tej samej chwili.
    • radca Re: sobota godz. 16.30 - Przysiek. 24.08.01, 00:26
      Jacku.

Mam prosbe,abyscie dali znac mi pözniej o przebiegu.Ja niestety nie dam rady
      teraz dojechac.

radca
    • Gość: Jack Re: sobota godz. 16.30 - Przysiek. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 00:32
      Prześlemy Ci oficjalny (i nie oficjalny) protokoł z 1-szego nieformalnego
      posiedzenia.
      Pozdrawiam

PS. Może jakaś dokumentacja zdjęciowa? -dowód, iż nie działamy tylko wirtualnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka