Dodaj do ulubionych

Pijany radny??? no comment....

IP: 212.122.214.* 05.04.05, 19:26
jestem sąsiadem radnego PiS, Kosmy Złotowskiego i widziałem wczoraj jak
wracał wieczorem do domu wyraznie wstawiony... szok był tym wiekszy ze
dotychczas uważałem go za w miare uczciwego gościa i nie wiem czy po
sąsiedzku ale chyba jednak z przekonania głosowałem na niego nie raz....
żałuje i to mocno!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: henio Re: Pijany radny??? no comment.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:46
      Może nie wie ze papiez nie zyje?
      • madziara_pl Re: Pijany radny??? no comment.... 05.04.05, 20:50
        gdzie tam! od sylwestra go trzyma ;)
      • Gość: obi Stranz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:41
        Stranz wysyła newsy na forum, bo nie lubi Złotowskiego. A Fe, zarzucać innym co
        samemu się czyni. Wstyd mi, że taki gościu jest sekretarzem mojego miasta.
    • Gość: dervish Re: Pijany radny??? no comment.... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.04.05, 20:51
      Miec sasiada donosiciela to tez zadna radosc...
      • Gość: sąsiad lepiej bronić pijanego polityka.. w trzy dni po.. IP: 212.122.214.* 05.04.05, 20:56
        a uważasz ze lepiej jest bronić polityka który w tygodniu żałoby narodowej po
        śmierci Papieża wraca wstawiony a masa młodzieży z bdg w tym czasie brała
        udział w marszu ... CO ZA OBŁUDA!!!
        • Gość: dervish Re: lepiej bronić pijanego polityka.. w trzy dni IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.04.05, 21:02
          Gdzie napisalem ze go bronie? Nie przypominam sobie. Jesli to prawda, to nie powinno sie zdarzyc. Z drugiej jednak strony moge tu napisac, ze dajmy na to posel Hatka zoorganizowal w niedziele sadomasochistyczne orgie. Forum przyjmie wszystko.
          Pzdr.
          • Gość: roro Re: lepiej bronić pijanego polityka.. w trzy dni IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.05, 21:09
            zobacz "Zgoda Narodowa ( Bydgoszcz- Torun 2005)"
    • Gość: xawery Re: Pijany radny??? no comment.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:37
      Być może to jest prowokacja ludzi Dombrowicza, tutaj na forum. Wiadomo, że
      obaj panowie nie pałają do siebie sympatią, dlatego należy podchodzić z rezerwą
      do tego typu newsów. Może kolejne wcielenie ivicy? Idę o zakład, że puszczono
      ten news z kompa w ratuszu.
    • noname4you UWAGA PROWOKACJA!!!! 06.04.05, 09:05
      Z dużą, rezerwą podchodziłbym do tego typu informacji. Pamiętam jak podczas
      kampanii wyborczej Stranz robił podobne numery. Dlatego nie dajmy się
      zmanipulować !!!! Nie dajmy się SITWIE!!!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka