Gość: Marta IP: *.wodan.pl 06.05.05, 11:20 Witam, czy jest możliwość instalacji internetu na Bartodziejach, w okolicach ulicy Łęczyckiej, poza ofertą TP SA? Z góry dziekuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozzi Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:08 Chello.Zadzwon do telewizji kablowej UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: internet IP: *.wodan.pl 06.05.05, 12:11 Dzwoniłam, ale jeszcze nie oferują na Bartach internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozzi Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:15 no to zostala biedna neostrada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: internet IP: *.wodan.pl 06.05.05, 12:21 Dzięki. Neostrady własnie nie chcę. Myślałam, że może jakas firma drogą radiową oferuje internet na bartach. Ale mówi sie trudno. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: internet IP: *.host.ab.edu.pl 07.05.05, 14:43 Podaję trzy inne rozwiązania: 1. Firma Alfa, ma chyba siedzibę na Żmudzkiej. Na pewno dają dostęp do przynajmniej jednego bloku na Gajowej i przynajmniej jednego na Uznamskiej. Znam różne opinie na ich temat. 2. Netia - z kablówki. Są na pewno przynajmniej w jednym bloku na Gajowej. 3. Gawex (to nie pomyłka). Mają kablówkę w dwóch blokach na Powstańców Wielkopolskich, internet też podobno ma być. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:51 Jest jeszcze Hipernet na Połczyńskiej 6. Odpowiedz Link Zgłoś