Gość: subiektywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:20 www.gondolier.republika.pl/index2.html Lubicie radce? Sondaz obiektywny jednokrotnego wyboru :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wasyl Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:24 Nie lubię idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 19:50 Nie znam takiej osoby, która lubi idiotów. Idiotom trzeba współczuć i pomagać w dojściu do normy. Nie rozumiem dlaczego tu o tym piszesz. Może pomyliłeś wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 12.10.05, 21:27 co to ma być wogóle za głupi sondaż ? :-/ komuś sie nudzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiarka Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero subiektywny to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 20:18 prowokuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiarka To nie radca :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:19 zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiarka Uwaga Radca chce zniechcic do glosowania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:30 Nie dajcie sie i glosujcie... niech se pisze pod 10 nickami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiarka Podbijamy :) a co :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:14 Nie sugerujcie się postami... po prostu głosujcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezorientowany Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:16 a kto to jest radca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiarka a kto to jest radca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:41 mimo nicka szkoda czasu... wpisz w szukaj radca zaznacz autor i sie dowiesz :) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: a kto to jest radca? 03.06.05, 13:45 czy radca wogole jest politykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 13:50 jestem elektrykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 13:53 nienawidze koparki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 13:55 myslalem kopiarki Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosc Re: a kto to jest radca? 03.06.05, 14:03 nie przepadam za ludzmi nienawidzacych innych oraz za tymi, ktory sa autorami glupich sondazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: a kto to jest radca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:13 pierwsze słysze Odpowiedz Link Zgłoś
kopiarka Re: a kto to jest radca? 03.06.05, 19:01 Nie jest ale mial takie aspiracje... chcial nawet do sejmu sie dostac tylko nie wiedzial jak :) Ale styl polityczny pozostal - nie wadzic nikomu, nie pisac swojego zdania, jak najwiecej dobrze robic (czytaj pisac) oraz zwlaszcza wspolczuc :) Od tego jest mistrzem. Jak ktos nie wierzy niech zobaczy historie forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.05, 01:48 kopiarka, ty durniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.05, 01:48 kopiarka, ty durniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: 83.238.70.* 04.06.05, 02:03 Wielki zwolennik Kostka. 22 listopada co roku obchodzi swieto wyboru K.D. Temu Panu to ja dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tut-turu Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero Andrzej K. jest winien IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.05, 00:04 smierci Dawida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: 212.122.214.* 12.10.05, 13:45 Czy to ma jakiekolwiek znaczenie dla adminow? Bo spam tego czlowieka jest chyba najwiekszy na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prośba Nie wysmiewajcie radcy! To sensowny i wywazony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:49 Nie wysmiewajcie radcy! To sensowny i wywazony forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Nie wysmiewajcie radcy! To sensowny i wywazon IP: 212.122.214.* 12.10.05, 14:34 w takim razie dlaczego sa takie a nie inne wyniki? Przeciez zazdosc odpada... To jest typowa polska cecha... I co to ma do wysmiewania? To jest normalne pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opal Re: Radca niczym Kurski skandalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:22 To koleś przez którego nasze forum jest opluwane i zaśmiecone m.in. brudną polityką. Pomijam już styl wypowiedzi ale na moje to w końcu osoby publiczne przez niego zesławiane na forum oddadzą sprawę do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
radca czy prawda - jest "pomowieniem " ? 12.10.05, 22:19 Gość portalu: opal napisał(a): > To koleś przez którego nasze forum jest opluwane i zaśmiecone m.in. brudną > polityką. - zasmiecane brudna polityka ? i jak to rozumiec ? czy chodzi o "czystych politykow" - ktorzy sa ubrudzani ? ciekawe - jaka to "brudna polityke " uprawia radca ? > Pomijam już styl wypowiedzi ale na moje to w końcu osoby publiczne przez > niego zesławiane na forum oddadzą sprawę do prokuratury. - acha.. styl wypowiedzi ?.... o- to rowniez ciekawe :} " osoby publiczne znieslawiane " ?..... a kto to taki ? czy PRAWDA - moze byc "ZNIESLAWIENIEM " ?.... czy FAKTY , ktore sa bardzo i to bardzo niewygodne i ukazujace stan faktyczny - sa "znieslawieniem " ??? ciekawe... nawet bardzo - kogo tak przezywasz i masz na mysli ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czy prawda - jest "pomowieniem " ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:26 daj se na wstrzymanie radca. ten co robi te tematy przeciwko tobie to jakis idiota ktoemu nudzi sie juz od jakiegos czasu. a psy jak sie nudza to liza sobie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: czy prawda - jest "pomowieniem " ? IP: *.eranet.pl 12.10.05, 22:59 PRAWDA - mocne słowo, ale nie jest jednoznaczne. bo istnieje prawda, gó.. prawda, prawda radcy........a nie to to samo co g... prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:52 Aja myślę, że Radca to jakiś dziennikarz z GW :). Prowokuje i czeka na tematy do publikacji. Sprytne, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: 212.122.214.* 12.10.05, 22:56 za krotko tu jestes... poczytaj archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.eranet.pl 12.10.05, 23:01 elektromonter z ukończoną podstawówką dzienikarzem GW??????? hehe tak nisko jeszcze nasza Wybiórcza nie upadła Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 12.10.05, 23:06 Gość portalu: spy napisał(a): > Aja myślę, że Radca to jakiś dziennikarz z GW :). Prowokuje i czeka na tematy > do publikacji. Sprytne, no nie - ;}}} pzdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spy Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:36 Nie ciesz się tak. Od dawna Ciebie tu obserwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spy Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:37 Jestem po Ciemnej Stronie Mocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 13.10.05, 11:22 Jestes swietny Panie Radco. Trzymaj Forum Odpowiedz Link Zgłoś
sin2001 Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 13.10.05, 11:46 Znam to forum od ponad 4 lat. Radca był zawsze... I zawsze budził kontrowersje. Mnie nauczył , że za ekranem siedzi inny człowiek , który ma swoją historię, uczucia i myśli. Chociaż nie zgadzam się z nim w wielu sprawach to pozostaję w szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś