Dodaj do ulubionych

Zapraszam na sondaż: RADCA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:20
www.gondolier.republika.pl/index2.html
Lubicie radce? Sondaz obiektywny jednokrotnego wyboru :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Wasyl Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:24
      Nie lubię idiotów.
      • Gość: baba Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.tvgawex.pl 15.05.05, 19:50
        Nie znam takiej osoby, która lubi idiotów. Idiotom trzeba współczuć i pomagać w
        dojściu do normy. Nie rozumiem dlaczego tu o tym piszesz. Może pomyliłeś wątki?
        • coooler1 Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 12.10.05, 21:27
          co to ma być wogóle za głupi sondaż ? :-/ komuś sie nudzi ?
    • Gość: kopiarka Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 19:36
      :)
      • Gość: ksero subiektywny to Radca IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 20:18
        prowokuje
        • Gość: kopiarka To nie radca :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:19
          zapewniam :)
          • Gość: kopiarka Uwaga Radca chce zniechcic do glosowania!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:30
            Nie dajcie sie i glosujcie... niech se pisze pod 10 nickami :)
      • kopiarka Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 03.06.05, 13:34
        podbijamy :)
    • Gość: kopiarka Podbijamy :) a co :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:14
      Nie sugerujcie się postami... po prostu głosujcie ;)
    • Gość: niezorientowany Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:16
      a kto to jest radca?
      • Gość: kopiarka a kto to jest radca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:41
        mimo nicka szkoda czasu... wpisz w szukaj radca zaznacz autor i sie dowiesz :)
        Pozdro
        • bydgosc Re: a kto to jest radca? 03.06.05, 13:45
          czy radca wogole jest politykiem?
          • Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 13:50
            jestem elektrykiem
            • Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 13:53
              nienawidze koparki
              • Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 13:55
                myslalem kopiarki
                • bydgosc Re: a kto to jest radca? 03.06.05, 14:03
                  nie przepadam za ludzmi nienawidzacych innych oraz za tymi, ktory sa autorami glupich sondazy
          • Gość: zdziwiony Re: a kto to jest radca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:13
            pierwsze słysze
          • kopiarka Re: a kto to jest radca? 03.06.05, 19:01
            Nie jest ale mial takie aspiracje... chcial nawet do sejmu sie dostac tylko nie
            wiedzial jak :) Ale styl polityczny pozostal - nie wadzic nikomu, nie pisac
            swojego zdania, jak najwiecej dobrze robic (czytaj pisac) oraz zwlaszcza
            wspolczuc :) Od tego jest mistrzem. Jak ktos nie wierzy niech zobaczy historie
            forum :)
            • Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.05, 01:48
              kopiarka, ty durniu
            • Gość: radca Re: a kto to jest radca? IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.05, 01:48
              kopiarka, ty durniu
    • Gość: maciej Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: 83.238.70.* 04.06.05, 02:03
      Wielki zwolennik Kostka. 22 listopada co roku obchodzi swieto wyboru K.D. Temu
      Panu to ja dziekuje!
      • Gość: tut-turu Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 23:55
        • Gość: ksero Andrzej K. jest winien IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.05, 00:04
          smierci Dawida
      • Gość: troll Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: 212.122.214.* 12.10.05, 13:45
        Czy to ma jakiekolwiek znaczenie dla adminow? Bo spam tego czlowieka jest chyba najwiekszy na tym forum...
    • Gość: prośba Nie wysmiewajcie radcy! To sensowny i wywazony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:49
      Nie wysmiewajcie radcy! To sensowny i wywazony forumowicz.
      • Gość: troll Re: Nie wysmiewajcie radcy! To sensowny i wywazon IP: 212.122.214.* 12.10.05, 14:34
        w takim razie dlaczego sa takie a nie inne wyniki? Przeciez zazdosc odpada... To jest typowa polska cecha...
        I co to ma do wysmiewania? To jest normalne pytanie...
        • Gość: opal Re: Radca niczym Kurski skandalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:22
          To koleś przez którego nasze forum jest opluwane i zaśmiecone m.in. brudną
          polityką.

Pomijam już styl wypowiedzi ale na moje to w końcu osoby publiczne przez niego
          zesławiane na forum oddadzą sprawę do prokuratury.

• radca czy prawda - jest "pomowieniem " ? 12.10.05, 22:19
            Gość portalu: opal napisał(a):

> To koleś przez którego nasze forum jest opluwane i zaśmiecone m.in. brudną
            > polityką.

- zasmiecane brudna polityka ?
            i jak to rozumiec ? czy chodzi o "czystych politykow" - ktorzy sa ubrudzani ?

ciekawe - jaka to "brudna polityke " uprawia radca ?

> Pomijam już styl wypowiedzi ale na moje to w końcu osoby publiczne przez
            > niego zesławiane na forum oddadzą sprawę do prokuratury.

- acha.. styl wypowiedzi ?.... o- to rowniez ciekawe :}
            " osoby publiczne znieslawiane " ?..... a kto to taki ?

czy PRAWDA - moze byc "ZNIESLAWIENIEM " ?.... czy FAKTY , ktore sa bardzo
            i to bardzo niewygodne i ukazujace stan faktyczny - sa "znieslawieniem " ???

ciekawe... nawet bardzo - kogo tak przezywasz i masz na mysli ?

radca
            • Gość: ja Re: czy prawda - jest "pomowieniem " ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:26
              daj se na wstrzymanie radca. ten co robi te tematy przeciwko tobie to jakis
              idiota ktoemu nudzi sie juz od jakiegos czasu. a psy jak sie nudza to liza sobie
              jaja.
            • Gość: pimpek Re: czy prawda - jest "pomowieniem " ? IP: *.eranet.pl 12.10.05, 22:59
              PRAWDA - mocne słowo, ale nie jest jednoznaczne.

bo istnieje prawda, gó.. prawda, prawda radcy........a nie to to samo co g...
              prawda
    • Gość: spy Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:52
      Aja myślę, że Radca to jakiś dziennikarz z GW :). Prowokuje i czeka na tematy
      do publikacji. Sprytne, no nie
      • Gość: troll Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: 212.122.214.* 12.10.05, 22:56
        za krotko tu jestes... poczytaj archiwum
      • Gość: pimpek Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.eranet.pl 12.10.05, 23:01
        elektromonter z ukończoną podstawówką dzienikarzem GW???????

hehe tak nisko jeszcze nasza Wybiórcza nie upadła
      • radca Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 12.10.05, 23:06
        Gość portalu: spy napisał(a):

> Aja myślę, że Radca to jakiś dziennikarz z GW :). Prowokuje i czeka na tematy
        > do publikacji. Sprytne, no nie

- ;}}}

pzdr.
        radca
        • Gość: Spy Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:36
          Nie ciesz się tak. Od dawna Ciebie tu obserwuję.
        • Gość: spy Re: Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:37
          Jestem po Ciemnej Stronie Mocy
    • Gość: Ja Zapraszam na sondaż: RADCA IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 13.10.05, 11:22
      Jestes swietny Panie Radco. Trzymaj Forum
      • sin2001 Re: Zapraszam na sondaż: RADCA 13.10.05, 11:46
        Znam to forum od ponad 4 lat. Radca był zawsze... I zawsze budził kontrowersje.
        Mnie nauczył , że za ekranem siedzi inny człowiek , który ma swoją historię,
        uczucia i myśli. Chociaż nie zgadzam się z nim w wielu sprawach to pozostaję w
        szacunku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka