geograf102 08.06.05, 15:30 Czy czasami znowu nie chcą czegoś na wydrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bydgosc Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! 08.06.05, 15:33 a czemu od razu wydrezc... moze sie umowic, ze raz tu a raz tu.. a moze TDP pojechaloby przez oba miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hello Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:52 Jeszcze na ten rok jest umowa podpisana. Co dalej zobaczymy, Odpowiedz Link Zgłoś
geograf102 Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! 08.06.05, 16:22 Z Ciebie kolego bydgoszczanin jak ze mnie biskup polowy!!!!Nie sciemniaj juz bo w to nie uwierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! IP: *.brda.net 08.06.05, 18:49 no i co z tego ze mysla o TDP??? zaoferuja lepsze warunki to lang podpisze z nimi umowe i etap bedzie konczyl sie w toruniu a nie bydzi...zalamiesz sie wtedy? Ps. geograf zaczynasz reagowac jak babiki i inne wilmany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyt Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 18:58 geograf = dwumiasto = leszek (jątrzący) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! IP: *.brda.net 08.06.05, 19:13 tak, tak wilman=cyt rozumiemy cie! ale wracaj juz do piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Mi to nie przeszkadza. Byleby realizator pokazał IP: *.tvgawex.pl 08.06.05, 19:37 Toruń jak należy. Kilka lat temu jak kręcili rundki to aż żal ..... że nie ma pokazywania ja w TdF i innych ważnych obiektów z krótkim opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sewilak Re: Toruń myśli o Tour de Pologne! IP: *.tvgawex.pl 08.06.05, 23:49 niech mysla im dlugo na tym schodzi Odpowiedz Link Zgłoś