Dodaj do ulubionych

Równi i równiejsi

22.04.23, 12:30
Och jakże uruchomili się domorośli moraliści, którzy nigdy nie złamali prawa, gdy okazało się, że Piotr Kraśko jeździł samochodem bez uprawnień. Artur Zawisza jeździ jak gdyby nigdy nic, olewa zakaz i nic. Dlaczego domorośli moraliści nie jarają się tym?

tvn24.pl/go/programy,7/superwizjer-odcinki,10894/odcinek-1043,S00E1043,1049229
Obserwuj wątek
    • storima Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 12:37
      Nie zuwazyłeś:

zlamas-kutany 22.04.23, 08:49
      Ziobrowa prokuratura tez, bo zasada jest taka, ze swoich się nie rusza. Takie teraz mamy państwo po PiS deformie:

tvn24.pl/go/programy,7/superwizjer-odcinki,10894/odcinek-1043,S00E1043,1049229?source=push

forum.gazeta.pl/forum/w,28,175766862,175766862,Jestes_w_PiS_policja_ci_moze_naskoczyc.html
      • oby.watel Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 12:44
        storima napisał:

> Nie zuwazyłeś:

Owszem, nie zauważyłem. Ale zauważyłem, że często durnowaty moderatorek pozostawia kilka wpisów na ten sam temat. Ale najwidoczniej są równi i równiejsi.
        • pozytonium Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 13:12
          oby.watel napisał:

> storima napisał:
          >
          > > Nie zuwazyłeś:
          >
          > Owszem, nie zauważyłem. Ale zauważyłem, że często durnowaty moderatorek pozosta
          > wia kilka wpisów na ten sam temat. Ale najwidoczniej są równi i równiejsi.

Jak byś był cały czas na prochach to też byś inaczej patrzył na świat.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,175760824,175760824,Zapalki_na_sztuki_sol_na_szczypty.html?p=175765235
          • oby.watel Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 13:19
            pozytonium napisał:

> Jak byś był cały czas na prochach to też byś inaczej patrzył na świat.

Masz rację. Prochy biorę tylko przed napisaniem posta, który znika. Dzięki temu zamiast wyklinać durnowatego moderatorka śmieję się z jego tępoty. Dopiero jak proch przestaje działać mam wyrzuty sumienia, bo mi rodzice wbijali do głowy, że... to przecież nie jego wina.
            • margit49 Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 13:49
              oby.watel napisał:

>... bo mi rodzice wbijali do głowy,
              > że... to przecież nie jego wina.
              >
              Widzisz, jak ważne, by prócz wyższego wykształcenia mieć dobre wychowanie. A to się wynosi z domu.
              Gorzej, że niektórzy nie biorą prochów, choć wyraźnie powinni, bo zachowują się jakby zeszli dopiero z drzewa. I nawet się tym szczycą :D
              • oby.watel Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 14:59
                margit49 napisała:

> Widzisz, jak ważne, by prócz wyższego wykształcenia mieć dobre wychowanie. A to
                > się wynosi z domu.
                > Gorzej, że niektórzy nie biorą prochów, choć wyraźnie powinni, bo zachowują się
                > jakby zeszli dopiero z drzewa. I nawet się tym szczycą :D

Niestety, nie mieli innego wyjścia zważywszy na zimowy wzmożony popyt na gałęzie.
    • don.kichote Re: Równi i równiejsi 22.04.23, 13:28
      Nie sądzę, żeby dziś był tym "równiejszym".
      Po prostu - ma farta. Nie on pierwszy i nie ostatni.
      A to, że zachowuje się jak menel, nie powinno być dla nikogo niespodzianką.
      Zawsze był obślizły...
    • j-k Wreszcie ktos sobie wzial te dewize do serca 22.04.23, 15:31
      Równi i równiejsi - a chetnie o niej przypominam.

zawsze tak bylo, jest i bedzie.

zmienna jest (w czasie) tylko SKALA tego zjawiska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka