Dodaj do ulubionych

Jordan powraca !

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 19:18
Wielki Michael Jordan wraca na parkiety najlepszej ligi świata. Czy słusznie
robi? Czy wciąż będzie Wielki? czekam na komentarze. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • coolek Re: Jordan powraca ! 12.09.01, 22:07
      Moim zdaniem nie powinien wracac. Odchodziljako wilki koszykarz i takim go
      wszyscy zapamietali. A teraz? Moze byc tylko gorzej.

Coolek
      • Gość: mirek Re: Jordan powraca ! IP: *.KARNET.BDG.PL 14.09.01, 19:17
        Uważam że Mike dobrze robi że wraca. Napewno każdy mecz z jego udziałem będzie
        wielkim show. Już czekam na pierwszy mecz Mike''a. I gdzie? W Nowym Jorku,
        najlepsza hala dla Jordana.
        • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.KARNET.BDG.PL 14.09.01, 19:20
          Moim zdaniem źle robi że wraca. To już za stary organizm by latać jak dawniej.
          Obrońca w tym wieku nie jest już tak efektywny, co innego center. Źle robi bo
          nie będzie zdobywał już tylu punktów. Skończył w chwale i tak powinien pozostać.
          • Gość: Ktoś Re: Jordan powraca ! IP: *.KARNET.BDG.PL 14.09.01, 19:26
            Zagra góra dwa mecze i to wszystko. Na więcej go nie stać . Dostanie w kość i
            odechce mu się.
            • Gość: AmigO Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 20:31
              Jordan nie ma nic do stracenia!!! Gdy będzie wygrywał pojedynki to ośmieszy
              obecne gwiazdy, a gdy będzie przegrywał to zwali to na wiek. Poza tym wiele
              gwiazd NBA wracało z powrotem na parkiet, np. Karim.
              • krotoss Re: Jordan powraca ! 16.09.01, 14:40
                Zobaczymy co z tego wyjdzie ale ma przeciez swiadomosc co robi trenuje z
                aktywnymi koszykarzami i wie na co go stac wiec jakby rzeczywiscie nie mogl to
                by nie wracal...

KroTosS

PS.Choc odszedl w najlepszym momencie i drugiego takiego zejscia z parkietu juz
                nie powtorzy-a moze sie myle ?;)
                • krzysyoo Re: Jordan powraca ! 17.09.01, 23:18
                  Nie wiem czy to dobra decyzja z jego strony, bo odchodził jako wielki chociaż
                  nie musiał tego robić. Miał wtedy przed sobą najlepsze lata.
                  Teraz wierzę w niego, myślę że sobie poradzi...
                  • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 01:10
                    Tak ,poradzi sobie,bo jest prawdziwym Polakiem,nie jak ten Gołota !
      • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 11:37
        To prawda
    • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 13:36
      Moim zdaniem to masz rację !
    • Gość: Viola Re: Jordan powraca ! IP: 208.45.193.* 18.09.01, 17:32
      Bedzie gral dla Washington Warriors. Switenie, ale musi sie pozbyc udzialow...
      Szkoda nie oszacowana dla p. MJ, bo spodziewam sie, ze wartosc klubu b.
      wzrosnie biorac pod uwage tlumy, ktore beda chcialy zobaczyc powracajaca
      gwiazde w tym wieku. Nie ma znaczenia jak bedzie gral. To przeciez zywa
      legenda. Sadze, ze moglby nawet zostac prezydentem gdyby chcial (moze nie w
      tej chwili, kiedy to Amerykanie powaznie patrza na rzad itd. w obliczu
      wtorkowych zajsc). Sama nie mialam wiele okazji zobaczyc MJ w akcji na zywo,
      ale ich nie wykorzytalam, wiec wdzieczna jestem za te kolejna szanse.
      • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 18:22
        Michael nie zwołał jeszcze oficjalnej konferencji, na której miał ogłosić, że
        wraca. Wszystko przez tych Arabów! Szkoda, mam nadzieję, że nie zmieni zdania.
        • Gość: Reggie Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:57
          Oby tylko nie rozmienił swej legendy na drobne jakimś słabym sezonem ze średnią
          23p, 4zb, 4as :)
          Ludzie, ten gościu za 5 lat byłby w stanie po 15-16 punktów w meczu rzucać, nie
          ma obaw o Aira.
          • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 01:01
            W GW przeczytałem,że Jordan ma promować jutro w Jumbo paprykarz szczeciński.
            Ten to umie sobie zagospodarować przerwę w rozgrywkach !!!
            • krotoss Re: Jordan powraca ! (w Jumbo?) ;-))) 20.09.01, 09:42
              Moze to tylko jego imiennika(z nazwiska raczej) bo mialem kiedys sasiada o
              takim nazwisku :))) tylko ze czytalo sie jak pisze nie przez "dz".

KroTosS
              • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 18:50
                A ja słyszałem że Mike zagra w przyszłym sezonie .... ale w Astorii Bydgoszcz!!!
                • .weronika. Re: Jordan powraca ! 20.09.01, 18:55
                  Taz to slyszalam, ale myslalam, ze to zarty... Ale skoro potwierdzasz, to juz
                  wietrze;)
                  • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 23:44
                    Co wietrzysz ?
                    Ktoś ,coś puścił ?

Dzisiaj widziałem Jordana jak pił Kujawiaka pod parasolami na Bartodziejach.
                    Przyjechał kremowym maluchem z początku lat 80-tych.
                    • .weronika. Re: Jordan powraca ! 22.09.01, 11:54
                      Chodzilo mi o to, ze ide sie przewietrzyc (czyli na spacerek). No i widzisz!
                      Oplacalo sie! Tez Jordana spotkalam!
                      • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 18:43
                        A dzisiaj jechał pośpiesznym 94 !!!

Skąd on ma tyle kasy ????????????
                        • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 18:39
                          jechał 94 bo znalazł bilet w śmieciach
                          • Gość: atomski Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 20:01
                            I pił tanie wino w papierowej torebce,które wcześniej rąbnął bezdomnemu !
                            • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 20:40
                              i był w niedzielę na wyborach głosował na Samoobronę
    • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 18:33
      Jak już wiecie Mike oficjalnie ogłosił swój powrót do NBA. Właśnie wypijam
      lampkę szampana z radości. Powodzenia Mike!
      • krotoss Re: Jordan powraca ! 27.09.01, 18:36
        Szampana nie mam ale i tak sie przylaczam. CHcialbym jakos obejrzec jego 1 mecz
        teraz-nie wiecie gdzie transmituja?

KroTosS
        • reggie Re: Jordan powraca ! 27.09.01, 20:04
          Na mur będzie w DSF, jeśli masz Wizję Krotos, a C+ ich nie przejmie przed
          listopadem do końca i nie zniknie Wizja Sport z ekranów, to tam też pewnie
          dadzą, chociaż nie wiem, jaki mają grafik na otwarcie.
          W każdym razie NY-WAS to będzie coś!
          • reggie Re: Jordan powraca ! 27.09.01, 22:58
            Swoją drogą kto go będzie krył w NY? Będzie podwajany przez Sprewella i
            Houstona, czy zostawią Michaela 1-1? On bardzo lubi takie wyzwania...
            Wtedy jest możliwa duuuża zdobycz MJa, hehe...
            • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.KARNET.BDG.PL 29.09.01, 13:39
              Ja sądzę że w NY Mike będzie nawet potrajany w obronie, bo przecież reszty
              zawodników WAS nie trzeba pilnować. Ale Mike uwielbia tą salę i wzniesie się na
              szczyty.
              • reggie Re: Jordan powraca ! 29.09.01, 18:00
                Zapominasz o Hamiltonie, który w ostatnim sezonie miał lepszą średnią nawet od
                Richmonda! Jest jeszcze nieobliczalny Leattner no i numero uno draftu- imć
                Brown.
                To nie są jacyś zli zawodnicy, nie nazwał bym ich nawet przeciętniakami.
                Washington może być grozny dla najlepszych na wschodzie.
                • Gość: pawson Re: Jordan powraca ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 18:09
                  reggie - myslę że trochę przeceniasz umiejętności graczy WAS. Wymieniłeś tych
                  coś znaczą, to fakt, ale w druzynie musi być conajmniej 8 graczy
                  ponadprzeciętnych by awansować do play-off. Ale i tak będę z ciekawością
                  oglądał mecze WAS., głownie dla Jordiego.
                  • reggie Re: Jordan powraca ! 18.10.01, 00:28
                    Może ich rzeczywiście trochę przeceniłem, ale widziałeś mecz z Miami i 18pkt.
                    Jordana w 12 minut? Nie mam pytań.
                    • krotoss Ja mam pytania!!!! 18.10.01, 11:18
                      reggie napisał(a):

> Może ich rzeczywiście trochę przeceniłem, ale widziałeś mecz z Miami i 18pkt.
                      > Jordana w 12 minut? Nie mam pytań.

Kurcze ja mam pytania, bo przegapilem to niestety... :-((( tylko slyszalem
                      wlasnie to ze 1 kwarta i 18 pkt. :-))) Moze mi ktos podac dokladnydorobek Jordana
                      w meczu, znaczy tej kwarcie :-))) albo link z tymi informacjami?

Z gory dziekuje KroTosS
                      • Gość: pawson Re: Jordan powrca!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:02
                        wszystkie wyniki sparingów możesz zobaczyć na oficjalnej stronie NBA
                        www.nba.com Polecam.
                        Czy ktoś wie czy Mike w czasie sparingów zaliczył jakiś wsad?
                        • krotoss Re: Jordan powrca!!! 19.10.01, 14:27
                          DZieki za info :-)

KroTosS
    • kwiatass Re: Jordan powraca ! 19.10.01, 20:40
      Michael to odpowiednik Tomka Golloba, tylko, że w innym sporcie.
      Nikt ich nie zastąpi... :)

Pozdrawiam, Kwiatass
      • Gość: danson Re: Jordan powraca ! IP: *.intrasoft.noc.bydgoszcz.pl 19.10.01, 20:46
        M.J.bedzie w play off.Zdobędzie MVP meczu gwiazd
        • krotoss Re: Jordan powraca !(juz nie mam pytan) 21.10.01, 18:05
          z Nets 41pkt. 6zb. 4as. wiecej pytan nie mam :-))) jednak co Jordan to Jordan...

KroTosS
          • reggie Re: Jordan powraca !(juz nie mam pytan) 23.10.01, 22:02
            Szkoda tylko,że zespół przegrywa, ale... Nie narzekajmy, chłopaki się rozkręcą.
            Jeśli MJ nie złapie jakiejś kontuzji, to z pewnością zagra w meczu gwiazd, a
            wtedy...
            Chcę zobaczyć, jak będzie młodzież ogrywał, tych nieopierzonych gwiazdorków,
            jak Bryant.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka