dzwonnik 24.07.02, 12:03 Mam prosbe do wladz Waszego miasta o lepsze oznakowanie tras wyjazdowych z miasta w kierunku Torunia. Jest bardzo ubogo pod tym wzgledem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LilSnæke Re: Słabe oznakowanie. IP: *.plan.auc.dk / *.i4.auc.dk 24.07.02, 12:23 dzwonnik napisała: > Mam prosbe do wladz Waszego miasta o lepsze oznakowanie tras wyjazdowych z > miasta w kierunku Torunia. Jest bardzo ubogo pod tym wzgledem. To jest forum gazety, a nie wladz miasta. Znajdz sobie do nich email na www.bydgoszcz.pl i zainteresuj sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Słabe oznakowanie. IP: 194.204.138.* 24.07.02, 12:26 wow cos kolege szanownego ugryzlo?? litosci fajny dzien dzisiaj spac sie chce :) niemilosiernie... Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonnik Re: Słabe oznakowanie. 24.07.02, 12:32 Gość portalu: LilSnæke napisał(a): > dzwonnik napisała: > > > Mam prosbe do wladz Waszego miasta o lepsze oznakowanie tras wyjazdowych z > > > miasta w kierunku Torunia. Jest bardzo ubogo pod tym wzgledem. > > To jest forum gazety, a nie wladz miasta. Znajdz sobie do nich email na > www.bydgoszcz.pl i zainteresuj sprawa. Do ciebie nie pisalem debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Słabe oznakowanie. IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.07.02, 12:39 dzwonnik napisała: > Do ciebie nie pisalem debilu Nie denerwuj się tak kolego. Choć, ze głupia odpowiedz może nawet swietego z równowagi wyprowadzić. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonnik Re: Słabe oznakowanie. 24.07.02, 12:44 Gość portalu: fin napisał(a): > dzwonnik napisała: > > > Do ciebie nie pisalem debilu > > Nie denerwuj się tak kolego. Choć, ze głupia odpowiedz może nawet swietego z ró > wnowagi wyprowadzić. > Pozdr Masz racje, troche mnie ponioslo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Słabe oznakowanie. IP: *.ic.net.pl 24.07.02, 12:52 jak ktoś na dodatek jedzie z mapą samochodową w ręku i znajduje się np na rondzie fordońskim lub obok tesco to faktycznie może się pogubić (dwa wyloty na toruń przez fordon i cierpice). Iktórędy tu jechać ??. caps się zaciął. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LilSnæke Re: Słabe oznakowanie. IP: *.plan.auc.dk / *.i4.auc.dk 24.07.02, 13:08 dzwonnik napisała: > Gość portalu: LilSnæke napisał(a): > > > dzwonnik napisała: > > > > > Mam prosbe do wladz Waszego miasta o lepsze oznakowanie tras wyjazdow > ych z > > > > > miasta w kierunku Torunia. Jest bardzo ubogo pod tym wzgledem. > > > > > Do ciebie nie pisalem debilu rzeczywiscie> do wladz miasta, dlatego podalem adres nie denerwuj sie prosze, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonnik Re: Słabe oznakowanie. 24.07.02, 13:51 Gość portalu: LilSnæke napisał(a): > dzwonnik napisała: > > > Gość portalu: LilSnæke napisał(a): > > > > > dzwonnik napisała: > > > > > > > Mam prosbe do wladz Waszego miasta o lepsze oznakowanie tras wyj > azdow > > ych z > > > > > > > miasta w kierunku Torunia. Jest bardzo ubogo pod tym wzgledem. > > > > > > > > > Do ciebie nie pisalem debilu > > rzeczywiscie> do wladz miasta, dlatego podalem adres > > nie denerwuj sie prosze, pozdr. Sorka :) Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Słabe oznakowanie. IP: 194.204.138.* 24.07.02, 14:08 a teraz caluski w noski, czy gdzie tam chcecie, i 100 usmiechow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cOlo Re: Słabe oznakowanie. IP: 217.8.178.* 24.07.02, 13:35 To fakt. W ciagu calej ulicy np. Kamiennej nie ma nigdzie oznakowania drog krajowych :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Słabe oznakowanie. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 23:02 bo to droga lokalna ,w dodatku groziło jej ,ze bedzie slepa bo PKP się burzyło Odpowiedz Link Zgłoś