Dodaj do ulubionych

Gimnazja rejonowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:12
co za bzdety tu są napisane.... to jest straszne...przecież w gimnazjum nr 20:
jest tylko jeden język(-), pieleniarka jest dwa razy w tygodniu(-), a uczniów
w klasach jest ok. 25 (+), w szkole prawie wcale nie ma kół przedmiotwych (-),
ale widocznie z braku chętnych, bo jak wiadomo na owe kółka chodziłyby 2 lub 3
osoby. Natomiast jeśli chodzi o korzystanie z internetu w godz. 15-21 to
zawsze jest szkoła zamknięta i NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. Nie wspomnę o salce
na aerobik i taniec, bo juz nie chce mi sie pisac. A i jeszcze jedno!! Poziom
tej szkoły jest żenujący!! pozdro dla wszystkich....teraz ide do LO. Boje sie
o braki z przedmiotów przyrodniczych...:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacuś Re: Gimnazja rejonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 08:35
      O ile wiem Gimnazjum 9 ma o wiele wieksze sukcesy w sporcie niż
      te które wymieniono a szkoda bo ktos mało zadbał o reklamę
    • Gość: Uczenninca gim.20 Re: Gimnazja rejonowe IP: *.telsten.com / *.telsten.com 23.09.05, 20:03
      Pielęgniarka jest tylko dwa razy w tygodniu ( jeżeli w ogóle przychodzi),
      prawie nie ma dodatkowych zajęć. Co do kożystania z internetu to w ogóle nie
      pozwalają kożystać po za lekcjami, no chyba że jest do zrobienia praca na
      konkurs, to najwyżej można tylko wtedy. Pozimom nauczania jest bardzo dziwny,
      ponieważ każdy nauczyciel naucza na innym poziomie, co ozancza że nie jest
      określony. Nauczyciele (niektórzy) nie zwarcają uwagi na bójki na holach.
      Pozdrawiam :)

PS. Ale i tak ta szkoła nie jest najgorsza.
    • Gość: monii Re: Gimnazjum nrr 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 18:19
      sadze ze jest the best najlepsze i nie ma lepszego nauczyciele ok a najlepiej
      pani Kotowska jest super
    • Gość: ja Re: Gimnazja rejonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:03
      Co do dwóch języków to się nie zgadzam bo są dwa języki angielski i "niemiecki"
      ale co do niemieckiego to lepiej nie mówić pielęgniarka niby jest ale jak się
      jej nie chce to jej nie ma kół nie ma wcale jeśli chodzi o internet w szkole
      to nie ma takiej możliwości jeśli chodzi o aerobik i taniec to z tego co wiem
      jest taka możliwość. A co do poziomu nauczania to nie jest źle :)
    • Gość: blondyneczka Re: Gimnazja rejonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:10
      27 niejest to moje gim rejonowe ale jest tam fajnie a nawe super no a jak
      wymiata
    • Gość: drugoklasista Re: Gimnazja rejonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:35
      że co? przecież drugie klasy niemca nie maja... a na lekcjach niemca w 3
      klasach podobno petardy wybuchaja hahaha... żenada z GIM20... wspomniał bym tez
      o nauczycielach wf ... moglaby sie ta kadra juz zmienic... :]dajmy szanse
      młodszym... a pani od fizyki :(:(:( dlaczego nie potrafi nauczac :(:( natomiast
      wielki plus dla Pań od... chemii, polskiego (pani W), biologii... no i pana od
      historii i wosu :):):) dla takich lekcji i nauczycieli warto chodzic tam do
      szkoły :)...
      • Gość: kandydatka Historia w gimnazjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 18:27
        Mam pytanie, chciałabym wysłać córkę do jakiegoś gimnazjum, ale szczególnie
        chodzi mi o jej przygotowanie do matury pod kątem historii. czy możecie napisać
        w jakich gimnazjach uczą starsi nauczyciele, żeby tam skierować córkę?
        pozdrawiam!!!!
        • Gość: fickle Re: Historia w gimnazjach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:14
          z nauczycielami od historii jest w ogóle bardzo cienko. może warto wysłać
          dziecko do gimnazjum przylicealnego o profilu humanistycznym?
    • Gość: sor Re: Gimnazja rejonowe IP: *.brda.net 22.05.06, 17:26
      Miło , że gazeta w tym roku nie robi rankingu tylko na podstawie wynikow ale
      stara sie przedstawić szkołę całościowo, tylko dlaczego informacje są niepełne?
      Wiem np., że zarówno w gimnazjum nr 33 jak i 34 ilość dni , w czasie których
      dyżuruje pielęgniarka jest jest inny. Sprawę kół zainteresowań, konsultacji nie
      komentuję
    • Gość: . Re: Gimnazja rejonowe IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:37
    • Gość: Hanusia:) MOja szkólka :) IP: *.chello.pl 01.12.06, 22:36
      Gim 2 jest najlepsze. Dla wiadomosci to boisko jest jush dawno skończone i
      powstająklasy lingwistyczne z dwoma jezykami, poza tym jest dostęp do neta:) i
      fajna dyrka:) Tylko woźny jest...eh...zal:) a poza tym to na sngolu jest zawsze
      zwala,a na przerwach długich zawsze fajna muza> zajoo dj-e : tix, Galastyy,
      aj..warto tam chodzić:):*
    • Gość: nieznajoma Gimnazja rejonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 10:07
      kłamią o gimnazjum numer 25. Internet nie jest dostępny, tylko na lekcjach a
      pielęgniarka jest 2 razy w tygodniu nie codziennie
    • Gość: Kinga Gimnazja rejonowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:31
      !! Ja uwazam ze to gim. jest wpozo... Bo bede tam chodzic, jak:D:D Pozdro 4
      all..D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka