Gość: max IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 19:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie nawiedzony Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.cm.umk.pl 30.06.05, 19:50 Daleki jestem od jakiejkolwiek formy usprawiedliwania czy tłumaczenia jakiegokolwiek przestępcy. Przedstawione sytuacje to PODEJRZENIA KTÓRE WERYFIKUJE SĄD I PROKURATOR a nie rozszalała tłuszcza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:33 Gość portalu: nie nawiedzony napisał(a): > Daleki jestem od jakiejkolwiek formy usprawiedliwania czy tłumaczenia > jakiegokolwiek przestępcy. Przedstawione sytuacje to PODEJRZENIA KTÓRE > WERYFIKUJE SĄD I PROKURATOR a nie rozszalała tłuszcza. > Pozdrawiam - sad - sadem , a sprawiedliwosc wymierzona - to inna para kaloszy ale ty jednak bronisz lapowkarzy - tylko udajesz ,ze nie radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANAKS Re: Cudotwórca z zarzutami IP: 213.227.111.* 01.07.05, 07:56 rADCA TY POWINIENES SMA SIĘ LECZYĆ - U PSYCHIATRY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.cm.umk.pl 01.07.05, 09:16 RADCA - na prezydenta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:16 Gość portalu: nie nawiedzony napisał(a): > Daleki jestem od jakiejkolwiek formy usprawiedliwania czy tłumaczenia > jakiegokolwiek przestępcy. Przedstawione sytuacje to PODEJRZENIA KTÓRE > WERYFIKUJE SĄD I PROKURATOR a nie rozszalała tłuszcza. > Pozdrawiam Jak dają kopertkę do kieszeni fartuszka, to 'biedni pacjenci"? Jak mówią: lekarz-łapówkarz to "rozszalała tłuszcza"? Sąd ma ich karać? Prokurator? Czy ten sam, co się razem z nimi bawi na imprezach obfotografowanych w gazetach? Masz nas za idiotów? Popatrz lepiej w lustro doktorku: tylko ni zwymiotuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 20:02 Język i forma tej wypowiedzi - fatalna. Zmień swój "język" max! Co do treści omawianego artykułu, to jestem przekonany o słusznosci stawianych zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:31 Gość portalu: ząb napisał(a): > Język i forma tej wypowiedzi - fatalna. Zmień swój "język" max! Co do treści > omawianego artykułu, to jestem przekonany o słusznosci stawianych zarzutów. - a w czym ci to tak przeszkadza ? chyba w tej sprawie ą i ę nie bardzo pasują ? tutaj trzeba pisac z grubej rury radca ps. nawet najspokojniejszego to ponosi.... lapowkarskie bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:17 co to za gość ten "...max..." >>> bluzgać z za kotary i nie widoczny-jawny to kazdy jest odważny. Uważam , że "max" to tchórz i beszczelny typek !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:34 Jak zawsze,najłatwiej rzucać bezimiennie kalumnie i oszczerstwa.A do korupcji potrzeba dwie strony,tej,co daje i tej,co bierze!Jak by nie było lekarz nie może warunkować zajęcia się pacjentem gratyfikacjami.To podstawowa zasada wynikająca z przysięgi Hipokratesa!Ale nazywanie kogoś mordercą zza kurtyny to bandytyzm.Do czego jest wymiar sprawiedliwości ,przepisy prawa i sądy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:11 Po pierwsze Talar czyt. DOLAR jest psychicznie chory i trzeba go leczyc !!!! On traktuje siebie jak co najmniej "prawa reka Boga" !! Jest pyszny do granic ludzkiej mozliwosci!!! Chorym i ich rodzinom wydaje sie ze to jego zasluga, ze niektorzy z nich wracaja do jako takiego zdrowia....a to jest TYLKO i WYLACZNIE zasluga tego sztabu ludzi, ktorzy pracuja u Talara na 1/18 albo 1/4 etatu za 300zł miesiecznie !!!! A Talar zbiera laury !!! to jest "dolarowego" absurdu !!!! Jestem przekonany z zarzuty sa uzasadnione! Jak pracowalem z pacjentami to mowili o kasie jaka trzeba placic za wejscie na oddzial i za wejscie do zakladu rehabilitacji...i to nie bylo 100zl tylko DUZO DUZO wiecej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden_z_tłuszczy ! Bagno, bagno, bagno...czas za kratki ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:15 "Tłuszcza" juz wiecej płacić nie bedzie mam nadzieję, ze sie obrazi na jasnie państwo doktorostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:35 Gość portalu: Pacjentka napisał(a): > Jak zawsze,najłatwiej rzucać bezimiennie kalumnie i oszczerstwa.A do korupcji > potrzeba dwie strony,tej,co daje i tej,co bierze!Jak by nie było lekarz nie > może warunkować zajęcia się pacjentem gratyfikacjami.To podstawowa zasada > wynikająca z przysięgi Hipokratesa!Ale nazywanie kogoś mordercą zza kurtyny to > bandytyzm.Do czego jest wymiar sprawiedliwości ,przepisy prawa i sądy? - z ksiezyca spadlas ? napij sie lepiej lyk zimnej wody - bo farmazony wstawiasz radca Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent64 Re: Cudotwórca z zarzutami 02.07.05, 19:37 I bardzo dobrze, że profesor Jan T. Wrócił do pracy. Codziennie na Oddziale rehabilitacji pomaga On ciężko chorym, których przekreślono w innych szpitalach, nie dawano im szansy życia i normalnego funkcjonowania. Jest znamienitym lekarzem. Sławą na cały Świat. Jeśli przestanie pracować nie pomoże już nikomu. A może jeszcze będziecie potrzebowali w życiu pomocy Profesora Jana T. ? Również policjanci, prokuratorzy i sędziowie. Zastanówcie się !!! Ten, kto dał profesorowi w podziękowaniu za przywrócenie życia a teraz doniósł - niech się w piekle smaży. Profesor tych pieniędzy nikomu nie ukradł, nie chciał, a jeśli wziął – w co nie wierzę – to pacjenci sami dali w prezencie - jako dowód wdzięczności za to, czego nie można wyrazić w złotówkach. ŻYCIE. Budżet państwa na tym nie stracił, bo kto nawet dał to od swoich dochodów już podatek dochodowy zapłacił. Sam jestem pacjentem Profesora. Nigdy nie dałem ani złotówki. Profesor nie sugerował, że coś się należy. Nie ma prywatnego gabinetu. Poświęca się pracy. Każdego pacjenta odwiedza codziennie; zwraca się do pacjentów ciepło, czasem po imieniu. W Klinice na ścianie wiszą zdjęcia niektórych pacjentów, których uratował. Dali Profesorowi swoje zdjęcie – na pamiątkę. Czy za wzięcie zdjęcia (koszt zdjęcia 5 PLN, ramki 8 PLN) też grozi Mu kara? Nie daj Boże. Mieszka w bloku jak większość z nas. Nie wywyższa się mimo ogromnej wiedzy i fachowości. Panie profesorze!!! Są jeszcze ludzie – Pana pacjenci, którzy pamiętają ile Pan dla nich zrobił i robi. Cenią Pana i darzą wielkim szacunkiem. Proszę nie zrażać się tym, co się dzieje wokół Pana. Jest Pan WIELKI w porównaniu z tymi, którzy chcą Pana skrzywdzić. Jeśli będzie trzeba, to złożę w prokuraturze zeznanie na Pańską korzyść. Stanę w Pańskiej obronie. Mam jeszcze serce i sumienie, które nie pozwoli szkalować prawego człowieka. Apeluję również do tych, którym Profesor przywrócił siły, i wiarę w siebie, którzy żyją, chodzą, mimo długotrwałej śpiączki lub innej przyczyny konieczności rehabilitacji aby nie obawiali się pójść do policji, prokuratury lub nawet sądu i zaświadczyć nie o tym, że dali prezent, ale że Profesor Jan T. jest prawym człowiekiem. To mu się należy. Zastanówcie się, przemyślcie i dajcie świadectwo prawdzie. Stańcie w obronie Profesora. Życie ma się tylko jedno !!! A może Profesor kiedyś będzie Tobie potrzebny ? Pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:34 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > co to za gość ten "...max..." >>> bluzgać z za kotary i nie widoczn > y-jawny to > kazdy jest odważny. > Uważam , że "max" to tchórz i beszczelny typek !! - a ja uwazam,ze to ty jestes BEZCZELNY TYPEK ! i to do kwadratu radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytnik Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.bp.com.pl 01.07.05, 13:03 Ale MAX napisał prawdę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAVITZ Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:28 Po pierwsze Talar czyt. DOLAR jest psychicznie chory i trzeba go leczyc !!!! On traktuje siebie jak co najmniej "prawa reka Boga" !! Jest pyszny do granic ludzkiej mozliwosci!!! Chorym i ich rodzinom wydaje sie ze to jego zasluga, ze niektorzy z nich wracaja do jako takiego zdrowia....a to jest TYLKO i WYLACZNIE zasluga tego sztabu ludzi, ktorzy pracuja u Talara na 1/18 albo 1/4 etatu za 300zł miesiecznie !!!! A Talar zbiera laury !!! Musi nastapic KONIEC tego "dolarowego" absurdu !!!! Jestem przekonany z zarzuty sa uzasadnione! Jak pracowalem z pacjentami to mowili o kasie jaka trzeba placic za wejscie na oddzial i za wejscie do zakladu rehabilitacji...i to nie bylo 100zl tylko DUZO DUZO wiecej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:36 Ipopełzł do aresztu pod muchą-ihaha!Przyjęli go bywalcy odpowiednio,jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:07 w pewnej w-wskiej f-mie farm byla afera z policja bo dali kompa lekarzowi! byl zakaz rozmow przez tel przedst na ten temat bo sie bali ze maja podsluch! przycichlo i dalej machina lapowkarska dziala! jesli mieliby zamykac tych co daja i biora to wszystkie f-my farm by musieli zmknac! ph jezdzi zbiera jakies podpisy pod badaniami a najczesciej jelopy kase chca ale wypelniac im sie nie chce wiec sam podrabia podpisy itp!co ta za sqrwialy kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kravitza Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:38 A słyszałeś,że w Moskwie na placu Czerwonym rozdają samochody? Słyszałeś? a widzisz tylko słyszałeś,a prawda jest taka,że to w Leningradzie,na rynku,kradli rowery!Stare to,ale aktualne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
relatywista.pl Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 20:53 mało rozgarnięci sa ci medycy,zamiast wystawić czujki,to oni siedzą cały dzień w oknach szpitala i wyglądają,czy już idą ci w kominiarkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:05 Talar już w domu!Pewnie nagle zachorował!Z innej beczki-gdzie był cały czas urząd skarbowy?Wszyscy widzieli majętność lekarzy-łapówkarzy,i co?A kto kontroluje działalność urzędów skarbowych?Mnie po zakupie zdechłego punto US przez pół roku molestował,skąd były na to pieniądze!Najłatwiej szarpać malutkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAVITZ Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:14 ...ja tego nie slyszalem...ja to wiem i jestem pewien ze to prawda.przestan pisac idiotyzmy ....jak nie masz pojecia o rzeczywistosci i dajesz sie nabrac na Dolarowe bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:18 TALAR TO PSI CH..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 21:19 Po co z nimi dyskutujesz...my wiemy swoje!jest to łapówkarz jeszcze lepszy od kata- kasprzaka... To pewnie jego córeczka- cudotwórcy- pisze... Faktycznie..masz rację...on zdobywa laury a nic nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:32 Pacjentko-ty się chyba wczoraj urodziłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:40 Gość portalu: EmPe napisał(a): > Pacjentko-ty się chyba wczoraj urodziłaś! - eee tam , to by byla troche madrzejsza radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.darlowo.mm.pl 01.07.05, 08:34 to został trzeci z WIELKIEJ TROJKI" czas zając się najwiekszym rzeznikiem Bydgoszczy. Znanym ginekologiem z bydgoskiego Biziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:39 Gość portalu: max napisał(a): > Po co z nimi dyskutujesz...my wiemy swoje!jest to łapówkarz jeszcze lepszy od > kata- kasprzaka... > To pewnie jego córeczka- cudotwórcy- pisze... > Faktycznie..masz rację...on zdobywa laury a nic nie robi... - dawny trep i cwaniak do potegi entej radca ps. wywijas jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:13 BRAWO!!!!!!!!!! Cwaniak jakich mało!!!!!!!! Wysługuje się pracownikami, a sam nic nie robi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydło precz! Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 07:40 Ty bezczelny chamie z wiochy - masz coś do córki T.? To nie o niej był ten artykuł śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:36 Gość portalu: do kravitza napisał(a): > A słyszałeś,że w Moskwie na placu Czerwonym rozdają samochody? Słyszałeś? a > widzisz tylko słyszałeś,a prawda jest taka,że to w Leningradzie,na rynku,kradli > > rowery!Stare to,ale aktualne!!! - ty... a ty sie ,aby dobrze czujesz ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:44 Smutne jest też i to,że to nie jest specyfika bydgoskich szpitali.TO się dZIEJE WSZĘDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Borowik Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:49 Starzy wyżeracze są skompromitowani. Teraz zobaczą najsmutniejszą dla nich sprawę, jak szybko z setek przyjaciół nie zostanie im nikt, a pieniędzy które zebrali na cudzej krzywdzie do grobu nie wezną , jak widzać zostało im bliżej niż dalej... Smutne jest zostać na starość po prostu profesorem złodziejem... Znam jednak kilku prawdziwych lekarzy, niech zarabiają krocie , ale niech to robią uczciwie - płacąc podatki i nie oszukując chorych oraz ich rodzin!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frojnd folksdojcery - lucypery !!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.05, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
pioootr2 Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 21:46 Gdyby żył w normalnym kraju,byłby szanowanym lekarzem,miałby pałac i napewno nie brał by łapówek.Gdyby nie żył wśród was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ';a Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:04 nie ferujcie wyroku Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 22:24 Gość portalu: ';a napisał(a): > nie ferujcie wyroku - czy ktos tu mowi o wyroku - czy o PRZESTEPSTWIE okreslane mianem ZBRODNI ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 22:22 pioootr2 napisał: > Gdyby żył w normalnym kraju,byłby szanowanym lekarzem,miałby pałac i napewno > nie brał by łapówek.Gdyby nie żył wśród was. - a skad ty wiesz ? co by bylo gdyby ? przestan, bo jak dziecko piszesz radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blondynka Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:56 Jak profesor mnie rozbudził to trzy dni nie spałam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:17 Ja cie!A które to członki ma tak sprawne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika Re: Cudotwórca z zarzutami IP: 82.146.247.* 30.06.05, 22:28 boszszszsz.......skad u was tyle jadu? "nie sadzcie, dopoki..." nie wam osadzac A jezeli macie tak mocne dowody to drzwi prokuratury stoja otworem. No i jezyk niektorych wypowiedzi jest conajmniej ...rynsztokowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frojnd folksdojcery lucypery w ataku !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.05, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:33 Następna z niebka zlęciała i się dziwuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:38 Max pisze: teraz kolej na Szymańskich, Kałuznego i innych mordercow. Czy to aby nie przesada ? Rozumiem, że Max ma na swoje słowa maks dowodów, jutro stawi sie w prokuraturze, a pojutrze wymienieni przez niego mordercy znajdą się za kratkami. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 22:41 Gość portalu: doradca napisał(a): > Max pisze: teraz kolej na Szymańskich, Kałuznego i innych mordercow. Czy to aby > > nie przesada ? Rozumiem, że Max ma na swoje słowa maks dowodów, jutro stawi sie > > w prokuraturze, a pojutrze wymienieni przez niego mordercy znajdą się za > kratkami. - ja mysle,ze max jest zorientowany radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superpies Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:44 Max nie jest zorientowany, maxowi sie wydaje, ze pisze dialogi sprzataczek do Misia II. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 22:49 Gość portalu: superpies napisał(a): > Max nie jest zorientowany, maxowi sie wydaje, ze pisze dialogi sprzataczek do > Misia II. - nie umiesz nic madrzejszego napisac ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superpies Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:56 Nawet w tym jednym zdaniu, które napisałem jest więcej sensu, niż w całej twojej miesięcznej produkcji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:50 Trzeba zauważyć, że z punktu widzenia prawa co innego branie pieniędzy w prywatnym gabinecie (np. celem skierowania do siebie) a co innego w klinice (oddziale). Na tym moim zdaniem polega zasadnicza różnica. Nie zmienia to oczywiście oceny moralnej - i w jednym i drugim przypadku jest jednoznacznie negatywna. Tylko, że jak się kogoś nie przyłapie na panstwowej posadzie, to oficjalnie nie ma o czym mowić. Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: Cudotwórca z zarzutami 01.07.05, 14:10 Ty prawo zapoznawałeś na księżycu? Chyba coś się rypneło. Nie czytasz uważnie zarzutów, że mowa o osobie pełniącej funkcje publiczne - funkcja to funkcja - czy prezydent jest prezydentem tylko w Pałacu Prezydenckim? Chyba z Ciebie jakiś lekarzyk, który na medycynie zna się tak samo jak na prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:46 Oj,naiwny,naiwny,naiwny...Znasz tę piosenkę?...jak dziecko we mgle...Myślisz że ludzie szczekają,co im ślina na język przyniesie?Kazdy kiedyś był chory,lub ktoś z rodziny.AUTOPSJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:48 Radco,już tyle razy po twoich wypowiedziach plugawych i wulgarnych,szkalujących lekarzy i całą Służbę Zdrowia proponowano ci leczenie psychiatryczne.Ponawiam ten apel :LECZ SIĘ!!! Bo na rozum i rozsądek już za późno.Tylko bowiem ktoś niespełna rozumu,chory z nienawiści może być tak podły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Cudotwórca z zarzutami 30.06.05, 22:52 Gość portalu: Pacjentka napisał(a): > Radco,już tyle razy po twoich wypowiedziach plugawych i wulgarnych,szkalujących > > lekarzy i całą Służbę Zdrowia proponowano ci leczenie psychiatryczne.Ponawiam > ten apel :LECZ SIĘ!!! Bo na rozum i rozsądek już za późno.Tylko bowiem ktoś > niespełna rozumu,chory z nienawiści może być tak podły!!! - skieruj te zyczenia i prosby do siebie OK ? az tak bronisz LAPOWKARZY - KTORZY POPELNIAJA PRZESTEPSTWO OKRESLANE MIANEM ZBRODNI ? I POMYSL O TYCH,KTORYM NIEUDZIELILI POMOCY LAPOWKARZE W BIALYCH KITLACH - BO NIE MIELI PIENIEDZY ALE TY UBLIZASZ KOGOS - KTO POTEPIA ZBRODNIE , A BIERZESZ W OBRONE PRZESTEPCOW radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:59 Radco - nudny już jesteś!Idź lepiej spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superpies Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:00 Nie pisze się "ubliżasz kogoś", tylko "komuś".`Zeby coś powiedzieć, trzeba coś wiedzieć...czyli się nauczyć, zanim się poucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Cudotwórca z zarzutami IP: 212.122.214.* 30.06.05, 23:13 a ja zwróce uwage na jeden aspekt tego zjawiska: popyt który przewyższał podaż. długa kolejka oczekujących powodowała że profesor miał doskonałe warunki do "dodatkowego zarobku" - a przypadki były trudne, beznadziejne wręcz i rodzina liczyła się z wszelkimi wydatkami tymi jawnymi i tymi robionymi pod stołem. ciekawe czy to koniec sprawy łapówkarskiej na CM UMK Toruń w Bydgoszczy czy też w kolejce czekają dwaj kolejni profesorowie o których głosno mówi się od dawna a forum jako mających słabość do pieniędzy. jeden z nich z tego co pamiętam to uznany ginekolog.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunczyk Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.petrus.com.pl 30.06.05, 23:19 Mysalem choc raz poslucham ciekawej dyskusji, a tymczasem znowu ten radca. Polowa postowto jego autorstwo. Straszne. Maniak. Do tego brak wyksztalcenia.Prostak. Szkoda mi tych forumowiczow, bo idiota nie daje nikomu podyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 00:02 Masz gadający komputer?Dyskusja jedzie na emocjach,bowiem nikt nie jest wieczny,każdy zacznie się kiedyś psuć,no i co wtedy?Czy nadal kupa pieniędzy będzie zmieniać właściciela,bo każdy chce żyć i być zdrowym,a wówczas to tylko stosik papierków,a jaka zmiana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: Cudotwórca z zarzutami IP: 82.146.247.* 01.07.05, 00:18 radcy już nic nie pomoże! niech lpeiej siedzi w chałupie i nie zawraca głowy psychiatrom. ewentualnie niech wróżbite jakiegoś odwiedzi czy uzdrowiciela. konwencjonalna maedycyna może mieć kopoty z takim "przypadkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frojnd Nie ufajcie folksdojcerom !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.05, 00:54 Odpowiedz Link Zgłoś
gugul2 Re: Cudotwórca z zarzutami 01.07.05, 14:15 Co prawda zawsze darłem koty z Radcą, ale w tym wypadku droga pacjentko staję twardo po stronie Radcy. Na dobrą sprawę, można z czystym sumieniem zamknąć profesorski trzon kadry klinicznej AMB, w ciemno. - a może by ich tak wysłać na Madagaskar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator No to kasjer Janek się dochrapał :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 01:20 Teraz pewnie zakopuje kasę gdzieś w lesie. A był tak cholernie pewny siebie i święcie wierzył w swoją "misję" - te jego pełne samozachwytu wywiady i wykłady, śpiączki, Terri, Gruszka itd. Po prostu medialny Onan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: No to kasjer Janek się dochrapał :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 01:25 Idla tego tak bardzo cieszy,że i jego dosięgła karząca ręka sprawiedliwości.Powtórzę jednak pytanie-gdzie u licha był US? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: No to kasjer Janek się dochrapał :-) IP: *.darlowo.mm.pl 01.07.05, 08:38 US sam z siebie sie tym nie zajmie, trzeba mu troche pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel szczyt szczytow IP: *.darlowo.mm.pl 01.07.05, 08:44 jak juz glosno sie o tym mowi, lista oczekujacych na przyjecie na oddzial rehebilitacji przekracza 600 osob. Ciekawe jak sa kwalifikowani chorzy na ten oddzial, skoro posel Gruszka dostaje sie bez kolejki. To ponura prawda!!! Kolejny przyklad na to ze prof "Dolarek" rozróznial Ludzi na Rownych i Rowniejszych. ( o bardziej zasobnych portfelach i tych mniej...) CZas zajac sie Wielka Szajka!! I glisno mowic o powiazaniach. Najpierw operacja na neurochirurgii za grube pieniadze a pozniej z "polecenia" i za rownie wielka kase dzial prof T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek gruszka IP: www.* / *.man.bydgoszcz.pl 01.07.05, 20:17 mała korekta- gruszka nie leży u talara, tylko w wojskowym u sosnowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzydal Re: Cudotwórca z zarzutami IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 08:52 Jak mawiają starzy górale: W POLSCE TYLKO RYBY NIE BIORĄ" Nie przyjął posła to go teraz uwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjj Rzecznik Policji w B-czy apeluje o ujawnianie afer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:15 Rzecznik Policji w B-czy apeluje o ujawnianie afer na uczelni medycznej oraz lekarzy powiazanych z procederem łapownictwa lekarskiego w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjj 2 stronicowy artykul o ostatnich aferach w Bydgosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 09:22 Jest tez caly 2 stronicowy artykul o ostatnich aferach w Bydgoszczy, o skorumpowanych olitykach i biznesmanach - m.oin. Ostromecko, Obremski, Marmucka- Lalka, Graczkowski i Gruszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadi Re: Cudotwórca z zarzutami IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:45 może nie morderców ale zgadzam się w pełni że Kałużny też powinien beknąć on już te państwowe soczewki od 15 lat sprzedaje pacjentom w państwowym szpitalu nie płacąc podatków i okradając ludzi i państwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maximus Talar do talara i przebrała się miara. IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 17:50 Dobrze ,że wszystkie te afery wychodzą na jaw .Kryminogenne zjawisko lekarzy powoli zaczyna pękać to dobry czas naprawy naszego społeczeństwa. Jeszcze troochę zacznie oczyszczać się środowisko naukowe .Pamiętacie prezenty jakie brali profesorowie na WSP po egzaminach ....oj duzo tego było a cennik w nieodległym czasie był wysoki ...Brawo POlicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: Talar do talara i przebrała się miara. IP: *.darlowo.mm.pl 01.07.05, 18:18 prof Kasprzak z prof Talatem rozpoczynaja "długa" liste profesorów, którzy dzieki swojej pozycji Kirownika Kliniki "odcinaja kupony" Powtarzające się nazwiska, znanego ginekologa..., znanego okulisty... , mozna jeszcze dodadac znaną pania pediatrę. PO aresztowaniu prof Kasprzaka, "nieco" sie uspokoili, ale na krotko, niestety... Powodzenia nalezy życzyc Policji, i trzymac za nich kciuki... Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent64 Re: Talar do talara i przebrała się miara. 02.07.05, 19:38 I bardzo dobrze, że profesor Jan T. Wrócił do pracy. Codziennie na Oddziale rehabilitacji pomaga On ciężko chorym, których przekreślono w innych szpitalach, nie dawano im szansy życia i normalnego funkcjonowania. Jest znamienitym lekarzem. Sławą na cały Świat. Jeśli przestanie pracować nie pomoże już nikomu. A może jeszcze będziecie potrzebowali w życiu pomocy Profesora Jana T. ? Również policjanci, prokuratorzy i sędziowie. Zastanówcie się !!! Ten, kto dał profesorowi w podziękowaniu za przywrócenie życia a teraz doniósł - niech się w piekle smaży. Profesor tych pieniędzy nikomu nie ukradł, nie chciał, a jeśli wziął – w co nie wierzę – to pacjenci sami dali w prezencie - jako dowód wdzięczności za to, czego nie można wyrazić w złotówkach. ŻYCIE. Budżet państwa na tym nie stracił, bo kto nawet dał to od swoich dochodów już podatek dochodowy zapłacił. Sam jestem pacjentem Profesora. Nigdy nie dałem ani złotówki. Profesor nie sugerował, że coś się należy. Nie ma prywatnego gabinetu. Poświęca się pracy. Każdego pacjenta odwiedza codziennie; zwraca się do pacjentów ciepło, czasem po imieniu. W Klinice na ścianie wiszą zdjęcia niektórych pacjentów, których uratował. Dali Profesorowi swoje zdjęcie – na pamiątkę. Czy za wzięcie zdjęcia (koszt zdjęcia 5 PLN, ramki 8 PLN) też grozi Mu kara? Nie daj Boże. Mieszka w bloku jak większość z nas. Nie wywyższa się mimo ogromnej wiedzy i fachowości. Panie profesorze!!! Są jeszcze ludzie – Pana pacjenci, którzy pamiętają ile Pan dla nich zrobił i robi. Cenią Pana i darzą wielkim szacunkiem. Proszę nie zrażać się tym, co się dzieje wokół Pana. Jest Pan WIELKI w porównaniu z tymi, którzy chcą Pana skrzywdzić. Jeśli będzie trzeba, to złożę w prokuraturze zeznanie na Pańską korzyść. Stanę w Pańskiej obronie. Mam jeszcze serce i sumienie, które nie pozwoli szkalować prawego człowieka. Apeluję również do tych, którym Profesor przywrócił siły, i wiarę w siebie, którzy żyją, chodzą, mimo długotrwałej śpiączki lub innej przyczyny konieczności rehabilitacji aby nie obawiali się pójść do policji, prokuratury lub nawet sądu i zaświadczyć nie o tym, że dali prezent, ale że Profesor Jan T. jest prawym człowiekiem. To mu się należy. Zastanówcie się, przemyślcie i dajcie świadectwo prawdzie. Stańcie w obronie Profesora. Życie ma się tylko jedno !!! A może Profesor kiedyś będzie Tobie potrzebny ? Pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilanin Brawo Bydgoszczanie ! Zabrac się złodziejom za d. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 22:33 Miejmy nadziej e ze za waszym przykładem - bo sprawawa prof. T nie jest jedyna- pójda inne miejscowosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh A kto nie jest podejrzany????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 12:08 A kto nie jest podejrzany????? Odpowiedz Link Zgłoś