Dodaj do ulubionych

Kara dla Kasprzaka

IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 17:56
i dobrze mu tak powinni mu dac jeszcze 30.000zl kary i dorzywotnie
zawieszenie!!to są posrani Kasprzakowie!!do gnoju z nimi a nie do sportu
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: Kara dla Kasprzaka IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:53
      Wszystko ok, ale gdzie jest kara dla Holty ?
      • Gość: kibic Re: Kara dla Kasprzaka IP: 83.238.70.* 08.07.05, 21:00
        a możesz mi wytłumaczyć za co Holta ma dostać karę?

i od razu uprzedzę Twoją wypowiedż... ma dostać za to, że nieumyślnie spowodował
        swój i Kasprzaka upadek? za to że go "pociągneło" i nieumyślnie poleciał z
        Kasprzakiem w bandę? myślisz, że Holta jest masochistą i specjalnie spowodował
        coś takiego po to, aby zaryzykował własnym i cudzym zdrowiem? myślisz że Holta
        gustuje w przerażliwym bólu całego ciała, który następuje na następny dzień po
        takim uderzeniu?
        • Gość: ble, ble Brawo Kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:13
          Ale ten prostak z bydgoszczy i tak nie zrozumie tego
          • Gość: kibic Re: Brawo Kibic IP: 83.238.70.* 08.07.05, 22:26
            wybacz, ale ja też jestem bydgoszczaninem...
          • Gość: Endriu Re: Brawo Kibic IP: *.chello.pl 09.07.05, 12:46
            Nie obrażaj Bydgoszczan baranie !!!
        • Gość: Mario Re: Kara dla Kasprzaka IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:07
          Za co Holta ma być ukrany? A czy jest normalnym zachowaniem podjeżdżanie
          zawodnika na środku toru tuż przed wejściem w łuk? Co innego gdyby Holta
          wjeżdżał przy krawężniku. Oczywistym jest że wypadek nie został spowodowany
          umyślnie?
          Nieumyślność to zarówno niedbalstwo jak i lekceważenie.
      • kralik1 Re: Kara dla Kasprzaka 09.07.05, 16:28
        Gość portalu: Mario napisał(a):

> Wszystko ok, ale gdzie jest kara dla Holty ?

Za co???????
      • Gość: Traba Re: Kara dla Kasprzaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 14:07
        Odpie..sie fiucie od Holty!!!
    • Gość: oko42 Re: Kara dla Kasprzaka IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:54
      GKSŻ chyba na tym nie skończył. jest jeszcze w sprawie Zenon Kasprzak, to
      ojciec zawodnika, to były zawodnik. Razem se kopali a tylko młodego ukarali?
      Jeśli tak to zostanie, to nie dziwią mnie podobne akcje poza stadionem
      Mam nadzieję że pan Kaczmarek pamięta jaszcze co widział.
    • Gość: bip Re: Kara dla Kasprzaka IP: *.tvgawex.pl 09.07.05, 07:30
      dożywotnie zawieszenie...ciekawy termin....po zawieszeniu następuje zazwyczaj
      przywrócenie do działania ( w tym przypadku zawodów), dlatego jak może być
      zawieszenie bezterminowe?
      • Gość: bydgoszczanin Re: Kara dla Kasprzaka IP: 212.122.214.* 09.07.05, 14:55
        kara dla kasprzaka jak najbardzioej słuszna. było widać jak "pieścił" niezbyt
        mocno co prawda ale "pieścił" nogą po plecach leżącego holtę!
        co do kary dla holty takowa mogła by byc ale tylko wtedy gdyby udało mu się
        udowodnić że jego działanie miało na celu wyeliminowanie z biegu a może i z
        meczu kasprzaka - a tego nie da się udowodnić!
        oddzielna sprawą jest kwestia zachowania seniora kasprzaka - czy kopał tego nie
        wiem bo nie zauważyłem ale za same teksty o "bandycie" holcie powinny stanowić
        podstawę do ukarania! tak nie mozna tego pozostawić! zachowanie seniora nie
        przynosi mu chwały bo swoim postepowaniem zezwolił albo wręcz zachęcił
        młodszego syna do samosądu. można sobie tylko wyobrazić co mówił - nie co
        krzyczał senior kasprzak do członków teamu gdy dobiegali do leżących holty i
        kasprzaka! jestem przekonany że postepowanie R. Kapsrzka było odzwierciedleniem
        tego co wcześniej powiedział jego ojciec! gdzie tu miejsce na proces
        wychowawczy?
    • Gość: ratko Re: Kara dla Kasprzaka IP: *.ipt.aol.com 09.07.05, 15:06
      holta dostal kare: zostal wykluczony z biegu.
      • Gość: Myszowaty Banda w Lesznie to Kasprzak tata + synalek! IP: *.ztpnet.pl 09.07.05, 15:36
        Dobrze że akurat na ten mecz były dmuchane bandy bo tytułowa banda nie miała by
        co kopać na torze!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka