zinekk 11.07.05, 16:51 Czy twoj syn był pijany, podczas wypadku w Strzyżyawie. Pytanie jasne i proste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziafaka Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 11.07.05, 17:46 To ja jako użytkownik forum zapytam jakie ma umocowanie to pytanie? Tak samo mogę zapytać "Zinekk, czy przestałeś bić swoją partnerkę?" Pytanie proste - odpowiedź jeszcze prostsza: tak/nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radcy fan Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:30 zinek nie szafuje na forum obdukcjami swoje partnerki. widzi roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż i żona Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:41 Jak mąż żony nie bije,to jej wątroba gnije!Bije znaczy kocha! A zarówno kierowca ,jak i pasażer byli pod Strzyżawą pijani.Takie są niestety skutki picia wódki i wsiadania za kierownicą.Gaz do dechy ,szum w głowie,brawura,bezmyślność,tragedia.I ojciec Dawida Kanieckiego,który wszędzie szuka winnych,a nie znajduje jej w tych dwóch ,co zginęli w wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radcy fan Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:53 no w sobie tez winy nie odnajduje. Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 11.07.05, 19:36 Podobno kierowca nie był pijany. Przynajmniej tak mówią dokumenty. Jeśli chodzi o wypadek, ojciec ofiary nie wini karetki za wypadek (to byłby absurd) ale za brak pomocy. I o to chodzi. Ja też chciałabym ufać, że jak zapiję na Starym Rynku, potknę się o krzywy bruk i polecę nosem na Pomnik Walki i Męczeństwa to nie zadławię się własnymi rzygowinami z powodu indolecji sanitariuszy. A po wypadku w Strzyżawie, przypadkach w Łodzi itp. bardzo się takiego scenariusza obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 19:59 To nie pij! Zwłaszcza na Starym Rynku. Nie będziesz musiała się czegokolwiek obawiać. Picie alkoholu zawsze powoduje ryzyko! Ryzyko wobec siebie i wobec najbliższych. Sytuacja radcy jest tego najlepszym przykładem. Człowiek chce "odczynić" to, czego początek dał Jego Syn udajac się w dniu refleksji nad śmiercią na balangę. Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 11.07.05, 21:47 Mmmm... Ależ kaznodzieja nam się objawił... To jeździć samochodem też nie będę. I do metra też już nie wsiądę. A jeśli chodzi o radcę to przypominam, że nie chodzi o wypadek ale o to jak się zachowała załoga karetki. Mają ratować życie a nie dywagować czy pijanym jej udzielamy. Zdaje się, że tego nie kminisz. A podsumowując: to jest wolny kraj (teoretycznie) MAM ZASRANE PRAWO się upić a ZASRANYM obowiązkiem karteki jest udzielić pomocy w każdej sytuacji zagrożenia, a w sytuacji zagrożenia życia W SZCZEGÓLNOŚCI (jeśli juz trzeba wyszczególniać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: 82.146.247.* 12.07.05, 00:49 tak??a może dostarczyć na izbę wytrzeźwień? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:49 Do zinnka-wypisujesz,miłe pierdoły w wątku świt;w w2ątku zmierzch-a tu-siekierą między oczy?Ubeckie metody,chłopczaku,wstydż się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 20:10 Byłeś ubekiem, że wiesz jakie metody są ich? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk a co to sa, ubeckie metody 11.07.05, 20:49 Idioci. Dorastaem juz po przelomie. a swit nie jest dla prostakow. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Zenada 11.07.05, 20:55 Cala chceca polega na tzm, ye nmam corke i niecfale 28 lat. a tru o Ubecji itd. Potwierdza to moja teze. Tutaj spedzaja czas rozwodnicy, ludzie samotni itd. Komu sie˛uklada, ten mniej tutaj pisze. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28lat i dziecko? wpadka czy głupaota Zinekk?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wpadka czy głupaota Zinekk?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:24 To chyba normalne mieć w tym wieku dziecko. Nihil novi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mając 28lat studia podyplomowe się robi, żeby 800 nie zarabiać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:38 tak jak to kolega zinekk określił. Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: podyplomowe się robi, żeby 800 nie zarabiać 11.07.05, 22:13 Ja mam kilka szkół za sobą i studia podyplomowe i jakoś skrobię więcej niż 800 stów. Ale nawet jak nie miałabym, to i tak bym więcej zarabiała. To kwestia charakteru, nie wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawdę wydaje:) ja nie mam i moja sekretarka 800 na kosmetyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:27 A gdzież jest zinekk? Hej jurny tato! Podobno radca stary jest, więc może ten wątek pojedziemy? A kopiarka, copy ksero i bayero cudowne dzieci keybordu i neostrady? No co jest chłopcy - rozwalcie to forum. Niech jest równie poczytne jak Górzno czy Brodnica. Ruszajta do interneta netokoolture krzewić, jest i radca i u6 no trzeba na ich plecach uwagę na się zwrócić, niiiie?!! Powiem jeszcze raz - Szkoda słów Zinek, dzieciaczku drogi. Jak Ciebie i Twoich piaskownicowych kolegów czytam to pieprzna ballada z dudka mi się przyponina:}, "co by tu jeszcze spieprzyć panowie, co by tu jeszcze..." Może więc odpuść sobie defektyzm, załuż jeszcze wątek obiadek i sradek i staraj się tak pisać by jak najwięcej zalogowanych chciało tu uczestniczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb Re: ja nie mam i moja sekretarka 800 na kosmetyki IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 22:43 A co to znaczy "załuż" mistrzu ortografii? Ten wątek opuszczam. Za dużo chamstwa a mało merytorycznej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: podyplomowe się robi, żeby 800 nie zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:02 madziafaka napisała: > Ja mam kilka szkół za sobą i studia podyplomowe i jakoś skrobię więcej niż 800 > stów. Ale nawet jak nie miałabym, to i tak bym więcej zarabiała. To kwestia > charakteru, nie wykształcenia. taaaaaaaaaaaa co jedna to lepsza. i po co tyle kłamac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frojnd madziafaka ma problemy z liczeniem...........!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:04 800 stow to osiemdzesiat tysiecy zlotych, niezle zarabiasz, fantazjuj dalej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: madziafaka ma problemy z liczeniem........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:06 Gość portalu: frojnd napisał(a): > 800 stow > to osiemdzesiat tysiecy zlotych, > niezle zarabiasz, > fantazjuj dalej.......... Fantazjowanie w pewnym wieku jest zdrowe, bo rozwija,ale w pewnym juz nie i wtedy staje sie przyczyną problemów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frojnd Re: madziafaka ma problemy z liczeniem........... IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:09 ramostec jakis ty mondry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: Zenada 11.07.05, 22:11 Cała "checa" polega na tym, że heca pisze się przez samo 'h'. Już lepiej nie edukuj córki - jak wierzysz w polską edukację tak jak w załogi karetek (czemu dajesz nieskrępowany wyraz) to zawierz jej córkę. Sam nie ucz - skaleczysz na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząb To było do EmPe IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 21:42 Moje pytanie o ubeckie metody skierowane były do EmPe. Twoje wypowiedzi zinekk są zbieżne z moimi poglądami! Przynajmniej w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , jesteś wiesz?! Wielki g.ó.w.n.i.a.r.z Zinekk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:51 Brak słów zinnek, może lepiej pobaw się jeszcze w ankietkę "ale za.jebi.ści. ja i moi koledzy jesteśmy" i dużo czytamy i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Dzieki 11.07.05, 20:59 Ja nie musze˛nic. To WY, chcecie tutaj byc gwiazdami. Za 8 stow i ch..owa pensje. Mam Cie w dupie kolego i podobnych Tobie . Ciesz, ze Ci odpisalem, innych taka laskawosc nie spotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz kolegów? ale 800 to moja sekretarka na kosmetyki wydaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: ale 800 to moja sekretarka na kosmetyki wydaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:54 "ale 800 to moja sekretarka na kosmetyki wydaje " Fajnie ćwoku sciemniasz.Ale taki bajer to przedszkolakom sprzedawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiarka to ty? ćwoku - ulubiona fraza kopiarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:56 co to o chamstwie 5 minut temu nasz macho pisał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: ćwoku - ulubiona fraza kopiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:00 Gość portalu: kopiarka to ty? napisał(a): > co to o chamstwie 5 minut temu nasz macho pisał? nie ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chodzicie, co? Re: ćwoku, a może do tej samej klasy z kopiarką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:03 takie mądre chłopię nie może się rozwijać w samotności przecierz. A kto siusia do foremki jak babki z piasku robicie - ty, ksero czy kopiarka? No i kto wieczorem robi za ćwoka ty czy ksero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: ćwoku, a może do tej samej klasy z kopiarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:09 Gość portalu: chodzicie, co? napisał(a): > takie mądre chłopię nie może się rozwijać w samotności przecierz. A kto siusia > do foremki jak babki z piasku robicie - ty, ksero czy kopiarka? No i kto > wieczorem robi za ćwoka ty czy ksero? ty! ćwoku. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiarka ćwoku - ulubiona fraza kopiarki -a nie ma cytatów? 12.07.05, 20:27 Widze ze mnie wiele plucia ominelo :( i cwok jest moim ulubionym slowem... sprawdzilem i nie znalazlem w searchu :( Ale poziom tego mośka z dsl`a tpsa faktycznie jest wysoki :) Pluje i deszczyk pada bo KRYTYKUJE I MU WOLNO :) dobre. dzieciaczku. A Zinekk ma racje i tyle. Masochizm to odgrzebywanie smierci dziecka - on nie jest jedyny ktory tego doswiadczyl. Wychowuj SWOJE dziecko dsl`owiczu tak zeby nie chlalo w samochodzie i nie dawalo go narobanemu koledze i tyle... I nie chrzan o psich obowiazkach madziafaka. Najpierw sie do sytacji nie dopuszcza latami wychowujac dziecko a nie jak cos pie..ie bo szajba odbije to placz i zgrzytanie zebow. andrzejek tak a nie inaczej wychowal dzieciaka - wsiadlbys do auta z pijanym szoferem? dalbys po pianemu prowadzic nawalonemu koledze? to bez znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmPe Re: Dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:37 Sam sobie,chłopczyno,zaprzeczasz.Który sąsiad się przyczynił?Bo tobie jaj brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: Dzieki 11.07.05, 21:49 A kto ci powiedział że zarabiam 8 stów? Następny jasnowidz. Jest to forum bydgoskie i tak samo się na nim udzielam jak na pieskach, fitnesie itp. Takie już moje hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: Dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:44 Kto tyle śmierdzi w necie ma klopoty, a nie hobby. Z mózgiem. Na pieskach,fitnesie ha ha ha ha .Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:59 a ty, ile dzis walnales na odwage, moczymordo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:01 Mało. Pół litra ledwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezalogowanyradca no to komplet ćwoków mamy - z klubu wróciliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:05 ty iten roming czy coś równie wyszukanego niczym nazwa zespoły discopolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: no to komplet ćwoków mamy - z klubu wrócilisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:08 Dasz mi telefon do swojej sekretarki ćwoku? Tej co wydaje 800 na kosmetyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero radca juz po psychotropach IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:12 da sie wyczuc.... ten styl.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćwoki kwadratowe chyba teraz jakimś nocnym wróciliście, nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:12 nie szkoda prundu radco podszywaczu. Ty chciaż koleżankom na trzepaku powiedz że to ty się podszywasz bo inaczej to nie posiakają się z wrażenia, no chyba że jakąś ładną melodię wypierdzisz, np. mast na rzece kwai mi siępodoba, ale teraz te nastki - twoje rówieśniczki to raczej kazika albo inny death mewtal słuchają cio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: który jest który tak z ciekawości! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:15 jest i ksero i ćwokowy potomek. Chłopaki skund jesteśta i ile mata lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: tak z ciekawości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:17 Z dupy Maryny.A skąd niby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero radca, ty podtorunsku wiesniaku!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:18 co taki szuka w miescie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: radca, ty podtorunsku wiesniaku!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:20 dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero Re: radca, ty podtorunsku wiesniaku!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:21 mnie to nie dziwi, w genach to juz przejales ale po kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek? podszywacz radcy to ksero, roming nie znam może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:20 dupki od maryni - oki, fajne chłopaki jesteście. ale zero inwencji tak poniżej ogólniaczka - zinekk dla was to stary, mądrzejszy brat. Ziewam co raz bardziej - wy tez pocałujcie misia w dupkę i idźcie spać! pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: podszywacz radcy to ksero, roming nie znam mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:22 fakju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec Re: podszywacz radcy to ksero, roming nie znam mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:23 poszedł ćwok pomarzyc o sekretarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero radca robi postepy w angielskim IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:25 fakju mozesz potrzebowac w Strassburgu, taki angielski pasuje do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy-kanciarz Re: radca robi postepy w angielskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:27 ale młody był nawalony, czy nie? bo odbiegliście od tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero Re: radca robi postepy w angielskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:09 choćmy spać panowie, oby jutro też tak fajnie było. Dzisiaj to nawet laski z 7b za mną się oglądały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec nie za tobą tylko za mną, ksero ty ćwoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:11 oki oki my ćwoki musimy się trzymac razem. ale fajnie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok. robole do wyra !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:16 rano trza wczesnie wstawac, "radca" elek-(tryk)-tor musi od rana wspinac sie na slupy elektrycznne, moze jeszcze zrobi kariere w PiSuarze? poczekamy , zobaczymy; mali ludzie mieli zawsze wysokie aspiracje Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 12.07.05, 00:17 Wlasnie sie zdrzemnalem, wstalem... a tu taki bajzel !!! Ale jaja. Swoje opinie podtrzymuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ę. radca cię olał strzel bzdeta na zmirzchu zinekk i idź dalej w kim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:20 i ksero i całą bandę ćwoków też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero Re: to tylko robole chodza tak wczesnie spac, IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:24 dla innych rozpoczyna sie czas na zycie tworcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec ksero, jak mama nas nakryje znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:26 wygramy konkurs na cwoka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero co to znaczy nas? IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:28 nie bardzo kapuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramostec wiecej łebkow od śledzi jedz, ksero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:31 albo pestek od jabłek może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero twoja glowa juz wyglada, jak leb sledzia IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:33 nafaszerowany pestkami "od" jablek jestem na innej diecie inaczej wygladalbym ,tak , jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk no coz.... 12.07.05, 00:31 Gość portalu: ę. radca cię olał napisał(a): > i ksero i całą bandę ćwoków też. No coz... Zmierzch, to robota Torunianki, ktora bardzo lubie i szanuje. Ja ma swoj swit, ktory jest lubiany i nielubiany. W dupie mam to, co kto o tym pisze, byleby w nim cos napisal i sie wlaczyl do zabawy. Sprawy dotyczace, kto kim jest , co umie i potrafi, ile zarabia, zostawiam w realu. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesteś ojcem z wyjątkiem utraty radcy nie zinnek? choć sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:41 to nie bardzo czujesz gdzie się kogoś rani.i nawet czyjś ekschibicjonizm moralny, czy też poszukiwanie społecznego dowodu Cię nie usprawiedliwiają zinnek. To tak jakby VW mógł nie zapalić w deszczu... Pomijam tych małych burków typu kopiarka czy ksero itd itp. Ale to Twoje "i tyle" albo "mam w dupie" (pewnie masz dużą) to takie ucieczki małego chłopca z dorosłości - nie widzisz tego? ni to wzniosły ni to tato, a jednak dzieciak który slów wytrychów chwyta się jak kopiarka maminej spódnicy. zawiodłeś mnie, młody człowieku i tyle.:} Żal mi radcy - ciągle ktoś na nim żeruje takie trole, które biorą energię z tłamszenia tego właśnie człowieka - czy dorosły tato nie ma odruchów obronnych w stosunku do słabszych, hę? Przecierz i Hercules /tu twoje ulubione słowo/ gdy wrogów kupa . Wiesz jak to jest po łacinie? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk ... 12.07.05, 00:49 Widzisz, kwestia jest takiego rodzaju... To nie ja przez niego cierpialem, ale atom, genuine i ich rodziny. Z Genuinem nigdy nie zamienilem slowa, nie znamy sie. Odraza mnie jednak czlowiek zwany Radca, to sku..syn jakich malo. Kto tego nie widzi, jest slepy. W totalnym skrocie Zinekk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ków brzmiałby jak niezły kolo napisał, że dzisiaj odczyt starych nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:55 apel poległych powstańców zinekk, wiesz? Właśnie dletego starzy odeszli bo sie wyrzynacie, kastrując z pozimu, który kiedyś nobilitował. Forum się zrobiło egalitarne. każdy sobie wchodzi i pisze że kowalski to członek. ale czy nie stać nas na więcej? Radca zaszkodził komuś tam a ivica to cacy? Czy to nie jest relatywizm moraly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero burek IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:50 to brzmi tak romantycznie!! ......... ale sam jestes czescia tego forum... znajdujesz sie w kotle ludzi zagubionych, ktorzy nie potrafia odnalesc sie w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Kiedz Radca odpowie... 12.07.05, 01:00 Nie odpowie nigdy, bo jego syn byl naje..y jak worek,a fantasmagorie, Radca przyjal jako prawde. Odjebalo robolowi. Dla przykladu. Ja probuje uwierzyc, ze Mick Jagger jest moim ojcem. Po pol roku, wierze w to jak cholera.Bo prawda jest okrutna i wole wierzyc w klamstwo. Radca jest chory, a jego syn byl naje..y jak worek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ie bardzo czy czyj jak by nie było to walisz z otwartej ręki. Gila mn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:05 ś syn umarł pianym. Wiem że najgersze czego oczekuję od życia to to że przeżyję swoje potomstwo i nie poczuwam się do psychoterapii żadnego z internautów - mozna się spinać w polityce ale na poziomie Twojej córki pomyśl co zechciałbyś złamać komukolwiek gdyby nacisnał ci na odcisk na jej punkcie, Tato? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk OK 12.07.05, 01:12 Gość portalu: ie bardzo czy czyj napisał(a): > ś syn umarł pianym. Wiem że najgersze czego oczekuję od życia to to że przeżyję > > swoje potomstwo i nie poczuwam się do psychoterapii żadnego z internautów - > mozna się spinać w polityce ale na poziomie Twojej córki pomyśl co zechciałbyś > złamać komukolwiek gdyby nacisnał ci na odcisk na jej punkcie, Tato? Ja mam corke, lat 8. Nie jestem w zwiazku malzenskim. Pisuje tutaj dla przyjemnosci, nie lecze ani kompleksow zawodowych, ani kompleksow innego typu. Trudno mi zrozumiec posty takiego szczura, jak Radcy. To wszystko, co moge napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jest dzień. Śpij dobrze dobry człowieku! jutro też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:19 "spać idź spać". można też: "ja chcę spać" - oba z psów tyle że z różnych cześci - powodzenia Ci życzę, a tak w ogóle gdzie ty pracujesz, że nie goni cię wizja porannego budzika? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Śpij dobrze dobry człowieku! jutro też 12.07.05, 01:23 Mam tantiemy z jingla i kilku innych rzeczy. Powazniejszych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Radco, odpowiedz na pytanie.. 12.07.05, 01:39 Czy twoj syn był pijany podczas wypadku w Strzyżawie? Jedno proste pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kopiarka dip.t-dialin.net - glowny przesmiewca 12.07.05, 20:38 a co do ksera to zobaczcie sobie jego historie wpisow na forum - konretnie ip dip.t-dialin.net - nie zawsze byl anty. reklama i antyreklama - grunt zeby byl halas przyklad: i co jeszcze? Kopiarka Autor: Gość: Fan IP: *.dip.t-dialin.net Data: 31.05.2005 21:49 Kopiarka, zastanawiam sie skad biora sie twoje obawy, czy jestes zazdrosny , ze radca pojawia sie czesciej niz ty? napewno jego Maile sprowokowaly do dyskusji setki forumowiczow, a twoje prawie nikogo jezeli juz to dwie albo trzy osoby chyba , ze uwazasz , ze to forum jest tylko dla ciebie. twoje domysly, podkopywanie i rozczarowanie sa nie na miejscu rozluznij sie , wiecej Relaxu i nie bierz wszystkiego na serio FAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksero kopiarka,czy ty masz kompleksy ???? IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 20:50 Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: kopiarka,czy ty masz kompleksy ???? 12.07.05, 21:00 ma kompleksy i to jakie :} Odpowiedz Link Zgłoś
madziafaka Re: kopiarka,czy ty masz kompleksy ???? 13.07.05, 12:26 WOW! (czyt. ŁAŁ!) Dzień mnie nie było i taką akcję ominęłam... :(((( No ale "włanczając" (ulubione słowo R. Giertycha - wszechpolaka ze wszech miar) się do, powiedzmy, dyskusji - ja też uważam, że wyśmiewanie i ubliżanie komuś bazując na jego tragedii jest beznadziejne. Jeśli nawet syn radcy był pijany (a tak zdaje się mówią dokumenty), jeśli nawet kierowca był pijany (a dokumenty zdaje się mówią, że był trzeźwy) to faktem jest że wesoła załoga pijanej karetki nie udzieliła ofierze życia, twierdząc wręcz, że już nie żyje. A żył. A od tego są, żeby ratować. A gdyby syn radcy był trzeźwy, to lepiej by go potraktowali? Bzdura, bzdura, bzdura. Może by doszło do wypadku, może nie, nie wiadomo. Fakt pozostaje jeden - załoga karetki była pijana, nie udzieliła pomocy, i kłamała. I w tym widzę problem. A ci którzy tu wypisują bzdury o nie piciu są tak niewiarygodni, że aż boli. Na pewno też nigdy nie piją. Ani piwka. I na pewno nie są pijanymi pasażerami taksówek. Na pewno. Do dsl'owicza o nickach zmiennych na potrzeby postu - nigdy Cię nie spotkałam, a ciekawie "godosz", jestem pod wrażeniem. W końcu jeden z nielicznych z w miarę obiektywnym spojrzeniem, bez zaślepienia zawiścią i udzielaniem post factum "jedynie słusznych" uwag i porad. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiarka radca przyklaskuje ksero :) 13.07.05, 13:30 Widzisz radcuniu jakie z ciebie dziecko :) Kompleksy i poczucie winy to cos co WY macie... Dobrze, ze nikt postronny nie zginal w tym wypadku... Dyplomowany pielegniarz stwierdzil zgon? pijany? od kiedy to oni stwierdzaja zgony? CZY JEST KTOS NA TYM SWIECIE KTO CHCIALBY I BYL DUMNY GDY JEGO DZIECIAK SIADA ZA KOLKO PIJANY JAK BELA? A NAWET PO 2/3 PIWACH? ALBO DAJE STER PIJANEMU KOLEDZE? TO JEST BEZPOSREDNIA PRZYCZYNA SYTUACJI... NASTEPNE TO WYNIK WYCHOWANIA!!! NIECH SIE PIJANI ROZBIJAJA PO DRZEWACH!!! I NIKOMU SZKODY NIE ROBIA!!!! WSIADLBYS RADCO DO AUTA PROWADZONEGO PRZEZ PIJANEGO? KTOKOLWIEK BY WSIADL? TO O CZYM TO WIELOLETNIE SKAMLENIE???? ps. ksero i radca potrafia wziasc sztame nie? Niektorzy tu nie sa slepi!!! A dezinformacja to ubecka metoda Odpowiedz Link Zgłoś