Dodaj do ulubionych

Radco, odpowiedz na pytanie..

11.07.05, 16:51
Czy twoj syn był pijany, podczas wypadku w Strzyżyawie.

Pytanie jasne i proste.
Obserwuj wątek
    • madziafaka Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 11.07.05, 17:46
      To ja jako użytkownik forum zapytam jakie ma umocowanie to pytanie? Tak samo
      mogę zapytać "Zinekk, czy przestałeś bić swoją partnerkę?" Pytanie proste -
      odpowiedź jeszcze prostsza: tak/nie.
      • Gość: radcy fan Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:30
        zinek nie szafuje na forum obdukcjami swoje partnerki.
        widzi roznice?
        • Gość: Mąż i żona Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:41
          Jak mąż żony nie bije,to jej wątroba gnije!Bije znaczy kocha! A zarówno
          kierowca ,jak i pasażer byli pod Strzyżawą pijani.Takie są niestety skutki
          picia wódki i wsiadania za kierownicą.Gaz do dechy ,szum w
          głowie,brawura,bezmyślność,tragedia.I ojciec Dawida Kanieckiego,który wszędzie
          szuka winnych,a nie znajduje jej w tych dwóch ,co zginęli w wypadku.
          • Gość: radcy fan Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:53
            no w sobie tez winy nie odnajduje.
          • madziafaka Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 11.07.05, 19:36
            Podobno kierowca nie był pijany. Przynajmniej tak mówią dokumenty. Jeśli chodzi
            o wypadek, ojciec ofiary nie wini karetki za wypadek (to byłby absurd) ale za
            brak pomocy. I o to chodzi. Ja też chciałabym ufać, że jak zapiję na Starym
            Rynku, potknę się o krzywy bruk i polecę nosem na Pomnik Walki i Męczeństwa to
            nie zadławię się własnymi rzygowinami z powodu indolecji sanitariuszy. A po
            wypadku w Strzyżawie, przypadkach w Łodzi itp. bardzo się takiego scenariusza
            obawiam.
            • Gość: ząb Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 19:59
              To nie pij! Zwłaszcza na Starym Rynku. Nie będziesz musiała się czegokolwiek
              obawiać. Picie alkoholu zawsze powoduje ryzyko! Ryzyko wobec siebie i wobec
              najbliższych. Sytuacja radcy jest tego najlepszym przykładem. Człowiek
              chce "odczynić" to, czego początek dał Jego Syn udajac się w dniu refleksji nad
              śmiercią na balangę.
              • madziafaka Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 11.07.05, 21:47
                Mmmm... Ależ kaznodzieja nam się objawił... To jeździć samochodem też nie będę.
                I do metra też już nie wsiądę. A jeśli chodzi o radcę to przypominam, że nie
                chodzi o wypadek ale o to jak się zachowała załoga karetki. Mają ratować życie
                a nie dywagować czy pijanym jej udzielamy. Zdaje się, że tego nie kminisz.
                A podsumowując: to jest wolny kraj (teoretycznie) MAM ZASRANE PRAWO się upić a
                ZASRANYM obowiązkiem karteki jest udzielić pomocy w każdej sytuacji zagrożenia,
                a w sytuacji zagrożenia życia W SZCZEGÓLNOŚCI (jeśli juz trzeba wyszczególniać).
                • Gość: lala Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: 82.146.247.* 12.07.05, 00:49
                  tak??a może dostarczyć na izbę wytrzeźwień?
    • Gość: EmPe Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:49
      Do zinnka-wypisujesz,miłe pierdoły w wątku świt;w w2ątku zmierzch-a tu-siekierą
      między oczy?Ubeckie metody,chłopczaku,wstydż się!
      • Gość: ząb Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 20:10
        Byłeś ubekiem, że wiesz jakie metody są ich?
        • zinekk a co to sa, ubeckie metody 11.07.05, 20:49
          Idioci. Dorastaem juz po przelomie.

a swit nie jest dla prostakow. tyle.

• zinekk Zenada 11.07.05, 20:55
            Cala chceca polega na tzm, ye nmam corke i niecfale 28 lat. a tru o Ubecji itd.
            Potwierdza to moja teze. Tutaj spedzaja czas rozwodnicy, ludzie samotni itd.

Komu sie˛uklada, ten mniej tutaj pisze. Tyle.
            • Gość: 28lat i dziecko? wpadka czy głupaota Zinekk?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:57
              • Gość: :) Re: wpadka czy głupaota Zinekk?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:24
                To chyba normalne mieć w tym wieku dziecko. Nihil novi.
                • Gość: mając 28lat studia podyplomowe się robi, żeby 800 nie zarabiać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:38
                  tak jak to kolega zinekk określił.
                  • madziafaka Re: podyplomowe się robi, żeby 800 nie zarabiać 11.07.05, 22:13
                    Ja mam kilka szkół za sobą i studia podyplomowe i jakoś skrobię więcej niż 800
                    stów. Ale nawet jak nie miałabym, to i tak bym więcej zarabiała. To kwestia
                    charakteru, nie wykształcenia.
                    • Gość: naprawdę wydaje:) ja nie mam i moja sekretarka 800 na kosmetyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:27
                      A gdzież jest zinekk?
                      Hej jurny tato! Podobno radca stary jest, więc może ten wątek pojedziemy?
                      A kopiarka, copy ksero i bayero cudowne dzieci keybordu i neostrady?
                      No co jest chłopcy - rozwalcie to forum. Niech jest równie poczytne jak Górzno
                      czy Brodnica. Ruszajta do interneta netokoolture krzewić, jest i radca i u6 no
                      trzeba na ich plecach uwagę na się zwrócić, niiiie?!!
                      Powiem jeszcze raz - Szkoda słów Zinek, dzieciaczku drogi. Jak Ciebie i Twoich
                      piaskownicowych kolegów czytam to pieprzna ballada z dudka mi się
                      przyponina:}, "co by tu jeszcze spieprzyć panowie, co by tu jeszcze..."
                      Może więc odpuść sobie defektyzm, załuż jeszcze wątek obiadek i sradek i staraj
                      się tak pisać by jak najwięcej zalogowanych chciało tu uczestniczyć...
                      • Gość: ząb Re: ja nie mam i moja sekretarka 800 na kosmetyki IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 22:43
                        A co to znaczy "załuż" mistrzu ortografii?
                        Ten wątek opuszczam. Za dużo chamstwa a mało merytorycznej dyskusji.
                    • Gość: ramostec Re: podyplomowe się robi, żeby 800 nie zarabiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:02
                      madziafaka napisała:

> Ja mam kilka szkół za sobą i studia podyplomowe i jakoś skrobię więcej niż
                      800
                      > stów. Ale nawet jak nie miałabym, to i tak bym więcej zarabiała. To kwestia
                      > charakteru, nie wykształcenia.

taaaaaaaaaaaa
                      co jedna to lepsza.
                      i po co tyle kłamac?
                    • Gość: frojnd madziafaka ma problemy z liczeniem...........!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:04
                      800 stow
                      to osiemdzesiat tysiecy zlotych,
                      niezle zarabiasz,
                      fantazjuj dalej..........
                      • Gość: ramostec Re: madziafaka ma problemy z liczeniem........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:06
                        Gość portalu: frojnd napisał(a):

> 800 stow
                        > to osiemdzesiat tysiecy zlotych,
                        > niezle zarabiasz,
                        > fantazjuj dalej..........

Fantazjowanie w pewnym wieku jest zdrowe, bo rozwija,ale w pewnym juz nie i
                        wtedy staje sie przyczyną problemów :)
                        • Gość: frojnd Re: madziafaka ma problemy z liczeniem........... IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:09
                          ramostec jakis ty mondry!!!
            • madziafaka Re: Zenada 11.07.05, 22:11
              Cała "checa" polega na tym, że heca pisze się przez samo 'h'. Już lepiej nie
              edukuj córki - jak wierzysz w polską edukację tak jak w załogi karetek (czemu
              dajesz nieskrępowany wyraz) to zawierz jej córkę. Sam nie ucz - skaleczysz na
              pewno.
          • Gość: ząb To było do EmPe IP: *.tvgawex.pl 11.07.05, 21:42
            Moje pytanie o ubeckie metody skierowane były do EmPe. Twoje wypowiedzi zinekk
            są zbieżne z moimi poglądami! Przynajmniej w tym wątku.
        • Gość: , jesteś wiesz?! Wielki g.ó.w.n.i.a.r.z Zinekk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:51
          Brak słów zinnek, może lepiej pobaw się jeszcze w ankietkę "ale za.jebi.ści. ja
          i moi koledzy jesteśmy" i dużo czytamy i w ogole.
          • zinekk dy 11.07.05, 20:56
          • zinekk Dzieki 11.07.05, 20:59
            Ja nie musze˛nic. To WY, chcecie tutaj byc gwiazdami. Za 8 stow i ch..owa
            pensje. Mam Cie w dupie kolego i podobnych Tobie . Ciesz, ze Ci odpisalem,
            innych taka laskawosc nie spotka.
            • Gość: masz kolegów? ale 800 to moja sekretarka na kosmetyki wydaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:03
              • Gość: ramostec Re: ale 800 to moja sekretarka na kosmetyki wydaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:54
                "ale 800 to moja sekretarka na kosmetyki wydaje "

Fajnie ćwoku sciemniasz.Ale taki bajer to przedszkolakom sprzedawaj.
                • Gość: kopiarka to ty? ćwoku - ulubiona fraza kopiarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:56
                  co to o chamstwie 5 minut temu nasz macho pisał?
                  • Gość: ramostec Re: ćwoku - ulubiona fraza kopiarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:00
                    Gość portalu: kopiarka to ty? napisał(a):

> co to o chamstwie 5 minut temu nasz macho pisał?

nie ćwoku.
                    • Gość: chodzicie, co? Re: ćwoku, a może do tej samej klasy z kopiarką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:03
                      takie mądre chłopię nie może się rozwijać w samotności przecierz. A kto siusia
                      do foremki jak babki z piasku robicie - ty, ksero czy kopiarka? No i kto
                      wieczorem robi za ćwoka ty czy ksero?
                      • Gość: ramostec Re: ćwoku, a może do tej samej klasy z kopiarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:09
                        Gość portalu: chodzicie, co? napisał(a):

> takie mądre chłopię nie może się rozwijać w samotności przecierz. A kto
                        siusia
                        > do foremki jak babki z piasku robicie - ty, ksero czy kopiarka? No i kto
                        > wieczorem robi za ćwoka ty czy ksero?

ty! ćwoku.
                  • kopiarka ćwoku - ulubiona fraza kopiarki -a nie ma cytatów? 12.07.05, 20:27
                    Widze ze mnie wiele plucia ominelo :( i cwok jest moim ulubionym slowem... sprawdzilem i nie znalazlem w searchu :( Ale poziom tego mośka z dsl`a tpsa faktycznie jest wysoki :) Pluje i deszczyk pada bo KRYTYKUJE I MU WOLNO :) dobre. dzieciaczku. A Zinekk ma racje i tyle. Masochizm to odgrzebywanie smierci dziecka - on nie jest jedyny ktory tego doswiadczyl. Wychowuj SWOJE dziecko dsl`owiczu tak zeby nie chlalo w samochodzie i nie dawalo go narobanemu koledze i tyle... I nie chrzan o psich obowiazkach madziafaka. Najpierw sie do sytacji nie dopuszcza latami wychowujac dziecko a nie jak cos pie..ie bo szajba odbije to placz i zgrzytanie zebow. andrzejek tak a nie inaczej wychowal dzieciaka - wsiadlbys do auta z pijanym szoferem? dalbys po pianemu prowadzic nawalonemu koledze? to bez znaczenia?
            • Gość: EmPe Re: Dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:37
              Sam sobie,chłopczyno,zaprzeczasz.Który sąsiad się przyczynił?Bo tobie jaj
              brakuje
            • madziafaka Re: Dzieki 11.07.05, 21:49
              A kto ci powiedział że zarabiam 8 stów? Następny jasnowidz. Jest to forum
              bydgoskie i tak samo się na nim udzielam jak na pieskach, fitnesie itp. Takie
              już moje hobby.
              • Gość: ramostec Re: Dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:44
                Kto tyle śmierdzi w necie ma klopoty, a nie hobby.
                Z mózgiem.
                Na pieskach,fitnesie ha ha ha ha .Współczuję.
    • Gość: zenek Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:59
      a ty, ile dzis walnales na odwage, moczymordo?
      • Gość: radca Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:01
        Mało. Pół litra ledwie.
        • Gość: niezalogowanyradca no to komplet ćwoków mamy - z klubu wróciliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:05
          ty iten roming czy coś równie wyszukanego niczym nazwa zespoły discopolo
          • Gość: radca Re: no to komplet ćwoków mamy - z klubu wrócilisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:08
            Dasz mi telefon do swojej sekretarki ćwoku?
            Tej co wydaje 800 na kosmetyki?
            • Gość: ksero radca juz po psychotropach IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:12
              da sie wyczuc....
              ten styl..........
            • Gość: ćwoki kwadratowe chyba teraz jakimś nocnym wróciliście, nie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:12
              nie szkoda prundu radco podszywaczu. Ty chciaż koleżankom na trzepaku powiedz
              że to ty się podszywasz bo inaczej to nie posiakają się z wrażenia, no chyba że
              jakąś ładną melodię wypierdzisz, np. mast na rzece kwai mi siępodoba, ale teraz
              te nastki - twoje rówieśniczki to raczej kazika albo inny death mewtal słuchają
              cio?
              • Gość: który jest który tak z ciekawości! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:15
                jest i ksero i ćwokowy potomek. Chłopaki skund jesteśta i ile mata lat?
                • Gość: radca Re: tak z ciekawości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:17
                  Z dupy Maryny.A skąd niby?
                  • Gość: ksero radca, ty podtorunsku wiesniaku!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:18
                    co taki szuka w miescie???
                    • Gość: radca [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:19
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: ramostec Re: radca, ty podtorunsku wiesniaku!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:20
                        dobre!
                      • Gość: ksero Re: radca, ty podtorunsku wiesniaku!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:21
                        mnie to nie dziwi,
                        w genach to juz przejales
                        ale po kim?
                  • Gość: przemek? podszywacz radcy to ksero, roming nie znam może IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:20
                    dupki od maryni - oki, fajne chłopaki jesteście. ale zero inwencji tak poniżej
                    ogólniaczka - zinekk dla was to stary, mądrzejszy brat. Ziewam co raz bardziej -
                    wy tez pocałujcie misia w dupkę i idźcie spać! pa
                    • Gość: radca Re: podszywacz radcy to ksero, roming nie znam mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:22
                      fakju
                      • Gość: ramostec Re: podszywacz radcy to ksero, roming nie znam mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:23
                        poszedł ćwok pomarzyc o sekretarkach.
                      • Gość: ksero radca robi postepy w angielskim IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.05, 23:25
                        fakju
                        mozesz potrzebowac w Strassburgu,
                        taki angielski pasuje do ciebie
                        • Gość: Jerzy-kanciarz Re: radca robi postepy w angielskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 23:27
                          ale młody był nawalony, czy nie?
                          bo odbiegliście od tematu
                          • Gość: ksero Re: radca robi postepy w angielskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:09
                            choćmy spać panowie, oby jutro też tak fajnie było. Dzisiaj to nawet laski z 7b
                            za mną się oglądały
                            • Gość: ramostec nie za tobą tylko za mną, ksero ty ćwoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:11
                              oki oki my ćwoki musimy się trzymac razem. ale fajnie bylo.
                              • Gość: ok. robole do wyra !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:16
                                rano trza wczesnie wstawac,
                                "radca" elek-(tryk)-tor
                                musi od rana wspinac sie na slupy elektrycznne,
                                moze jeszcze zrobi kariere w PiSuarze?
                                poczekamy , zobaczymy;
                                mali ludzie mieli zawsze wysokie aspiracje
    • zinekk Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 12.07.05, 00:17
      Wlasnie sie zdrzemnalem, wstalem... a tu taki bajzel !!!

Ale jaja. Swoje opinie podtrzymuje.

Pozdrawiam
      • Gość: ę. radca cię olał strzel bzdeta na zmirzchu zinekk i idź dalej w kim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:20
        i ksero i całą bandę ćwoków też.
        • Gość: ksero to tylko robole IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:22
          • Gość: ksero Re: to tylko robole chodza tak wczesnie spac, IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:24
            dla innych rozpoczyna sie czas na zycie tworcze.
            • Gość: ramostec ksero, jak mama nas nakryje znowu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:26
              wygramy konkurs na cwoka!
              • Gość: ksero co to znaczy nas? IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:28
                nie bardzo kapuje ?
                • Gość: ramostec wiecej łebkow od śledzi jedz, ksero IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:31
                  albo pestek od jabłek może...
                  • Gość: ksero twoja glowa juz wyglada, jak leb sledzia IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:33
                    nafaszerowany pestkami "od" jablek
                    jestem na innej diecie
                    inaczej wygladalbym ,tak , jak ty
        • zinekk no coz.... 12.07.05, 00:31
          Gość portalu: ę. radca cię olał napisał(a):

> i ksero i całą bandę ćwoków też.

No coz...

Zmierzch, to robota Torunianki, ktora bardzo lubie i szanuje.
          Ja ma swoj swit, ktory jest lubiany i nielubiany.
          W dupie mam to, co kto o tym pisze, byleby w nim cos napisal i sie wlaczyl do
          zabawy.

Sprawy dotyczace, kto kim jest , co umie i potrafi, ile zarabia, zostawiam w realu.

I tyle.
          • Gość: jesteś ojcem z wyjątkiem utraty radcy nie zinnek? choć sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:41
            to nie bardzo czujesz gdzie się kogoś rani.i nawet czyjś ekschibicjonizm
            moralny, czy też poszukiwanie społecznego dowodu Cię nie usprawiedliwiają
            zinnek. To tak jakby VW mógł nie zapalić w deszczu... Pomijam tych małych
            burków typu kopiarka czy ksero itd itp. Ale to Twoje "i tyle" albo "mam w
            dupie" (pewnie masz dużą) to takie ucieczki małego chłopca z dorosłości - nie
            widzisz tego? ni to wzniosły ni to tato, a jednak dzieciak który slów wytrychów
            chwyta się jak kopiarka maminej spódnicy. zawiodłeś mnie, młody człowieku i
            tyle.:}
            Żal mi radcy - ciągle ktoś na nim żeruje takie trole, które biorą energię z
            tłamszenia tego właśnie człowieka - czy dorosły tato nie ma odruchów obronnych
            w stosunku do słabszych, hę? Przecierz i Hercules /tu twoje ulubione słowo/ gdy
            wrogów kupa . Wiesz jak to jest po łacinie?
            • zinekk ... 12.07.05, 00:49
              Widzisz, kwestia jest takiego rodzaju...

To nie ja przez niego cierpialem, ale atom, genuine i ich rodziny.

Z Genuinem nigdy nie zamienilem slowa, nie znamy sie.

Odraza mnie jednak czlowiek zwany Radca, to sku..syn jakich malo. Kto tego nie
              widzi, jest slepy.

W totalnym skrocie

Zinekk
              • Gość: ków brzmiałby jak niezły kolo napisał, że dzisiaj odczyt starych nic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 00:55
                apel poległych powstańców zinekk, wiesz? Właśnie dletego starzy odeszli bo sie
                wyrzynacie, kastrując z pozimu, który kiedyś nobilitował. Forum się zrobiło
                egalitarne. każdy sobie wchodzi i pisze że kowalski to członek. ale czy nie
                stać nas na więcej? Radca zaszkodził komuś tam a ivica to cacy? Czy to nie jest
                relatywizm moraly?
            • Gość: ksero burek IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 00:50
              to brzmi tak romantycznie!!
              ......... ale sam jestes czescia
              tego forum...
              znajdujesz sie w kotle ludzi zagubionych,
              ktorzy nie potrafia odnalesc sie w zyciu.
              • zinekk Kiedz Radca odpowie... 12.07.05, 01:00
                Nie odpowie nigdy, bo jego syn byl naje..y jak worek,a fantasmagorie, Radca
                przyjal jako prawde. Odjebalo robolowi.

Dla przykladu. Ja probuje uwierzyc, ze Mick Jagger jest moim ojcem. Po pol roku,
                wierze w to jak cholera.Bo prawda jest okrutna i wole wierzyc w klamstwo.

Radca jest chory, a jego syn byl naje..y jak worek.
                • Gość: ie bardzo czy czyj jak by nie było to walisz z otwartej ręki. Gila mn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:05
                  ś syn umarł pianym. Wiem że najgersze czego oczekuję od życia to to że przeżyję
                  swoje potomstwo i nie poczuwam się do psychoterapii żadnego z internautów -
                  mozna się spinać w polityce ale na poziomie Twojej córki pomyśl co zechciałbyś
                  złamać komukolwiek gdyby nacisnał ci na odcisk na jej punkcie, Tato?
                  • zinekk OK 12.07.05, 01:12
                    Gość portalu: ie bardzo czy czyj napisał(a):

> ś syn umarł pianym. Wiem że najgersze czego oczekuję od życia to to że przeżyję
                    >
                    > swoje potomstwo i nie poczuwam się do psychoterapii żadnego z internautów -
                    > mozna się spinać w polityce ale na poziomie Twojej córki pomyśl co zechciałbyś
                    > złamać komukolwiek gdyby nacisnał ci na odcisk na jej punkcie, Tato?

Ja mam corke, lat 8. Nie jestem w zwiazku malzenskim. Pisuje tutaj dla
                    przyjemnosci, nie lecze ani kompleksow zawodowych, ani kompleksow innego typu.

Trudno mi zrozumiec posty takiego szczura, jak Radcy. To wszystko, co moge napisac.
                    • Gość: jest dzień. Śpij dobrze dobry człowieku! jutro też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 01:19
                      "spać idź spać". można też: "ja chcę spać" - oba z psów tyle że z różnych cześci
                      - powodzenia Ci życzę, a tak w ogóle gdzie ty pracujesz, że nie goni cię wizja
                      porannego budzika?
                      • zinekk Re: Śpij dobrze dobry człowieku! jutro też 12.07.05, 01:23
                        Mam tantiemy z jingla i kilku innych rzeczy. Powazniejszych.

Pozdrawiam
                        • zinekk Radco, odpowiedz na pytanie.. 12.07.05, 01:39
                          Czy twoj syn był pijany podczas wypadku w Strzyżawie?

Jedno proste pytanie...
    • kopiarka dip.t-dialin.net - glowny przesmiewca 12.07.05, 20:38
      a co do ksera to zobaczcie sobie jego historie wpisow na forum - konretnie ip dip.t-dialin.net - nie zawsze byl anty. reklama i antyreklama - grunt zeby byl halas

przyklad:
      i co jeszcze? Kopiarka
      Autor: Gość: Fan IP: *.dip.t-dialin.net
      Data: 31.05.2005 21:49

Kopiarka, zastanawiam sie skad biora sie twoje obawy,
      czy jestes zazdrosny , ze radca pojawia sie czesciej
      niz ty?
      napewno jego Maile sprowokowaly do dyskusji setki forumowiczow,
      a twoje prawie nikogo
      jezeli juz to dwie albo trzy osoby
      chyba , ze uwazasz , ze to forum jest tylko dla ciebie.
      twoje domysly, podkopywanie i rozczarowanie
      sa nie na miejscu
      rozluznij sie , wiecej Relaxu i nie bierz wszystkiego na serio
      FAN
      • Gość: ksero kopiarka,czy ty masz kompleksy ???? IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.05, 20:50
        • radca Re: kopiarka,czy ty masz kompleksy ???? 12.07.05, 21:00
          ma kompleksy i to jakie :}
          • madziafaka Re: kopiarka,czy ty masz kompleksy ???? 13.07.05, 12:26
            WOW! (czyt. ŁAŁ!)
            Dzień mnie nie było i taką akcję ominęłam... :((((
            No ale "włanczając" (ulubione słowo R. Giertycha - wszechpolaka ze wszech miar)
            się do, powiedzmy, dyskusji - ja też uważam, że wyśmiewanie i ubliżanie komuś
            bazując na jego tragedii jest beznadziejne. Jeśli nawet syn radcy był pijany (a
            tak zdaje się mówią dokumenty), jeśli nawet kierowca był pijany (a dokumenty
            zdaje się mówią, że był trzeźwy) to faktem jest że wesoła załoga pijanej
            karetki nie udzieliła ofierze życia, twierdząc wręcz, że już nie żyje. A żył. A
            od tego są, żeby ratować. A gdyby syn radcy był trzeźwy, to lepiej by go
            potraktowali? Bzdura, bzdura, bzdura. Może by doszło do wypadku, może nie, nie
            wiadomo. Fakt pozostaje jeden - załoga karetki była pijana, nie udzieliła
            pomocy, i kłamała. I w tym widzę problem. A ci którzy tu wypisują bzdury o nie
            piciu są tak niewiarygodni, że aż boli. Na pewno też nigdy nie piją. Ani piwka.
            I na pewno nie są pijanymi pasażerami taksówek. Na pewno.
            Do dsl'owicza o nickach zmiennych na potrzeby postu - nigdy Cię nie spotkałam,
            a ciekawie "godosz", jestem pod wrażeniem. W końcu jeden z nielicznych z w
            miarę obiektywnym spojrzeniem, bez zaślepienia zawiścią i udzielaniem post
            factum "jedynie słusznych" uwag i porad.
          • kopiarka radca przyklaskuje ksero :) 13.07.05, 13:30
            Widzisz radcuniu jakie z ciebie dziecko :) Kompleksy i poczucie winy to cos co WY macie... Dobrze, ze nikt postronny nie zginal w tym wypadku... Dyplomowany pielegniarz stwierdzil zgon? pijany? od kiedy to oni stwierdzaja zgony? CZY JEST KTOS NA TYM SWIECIE KTO CHCIALBY I BYL DUMNY GDY JEGO DZIECIAK SIADA ZA KOLKO PIJANY JAK BELA? A NAWET PO 2/3 PIWACH? ALBO DAJE STER PIJANEMU KOLEDZE? TO JEST BEZPOSREDNIA PRZYCZYNA SYTUACJI... NASTEPNE TO WYNIK WYCHOWANIA!!! NIECH SIE PIJANI ROZBIJAJA PO DRZEWACH!!! I NIKOMU SZKODY NIE ROBIA!!!! WSIADLBYS RADCO DO AUTA PROWADZONEGO PRZEZ PIJANEGO? KTOKOLWIEK BY WSIADL? TO O CZYM TO WIELOLETNIE SKAMLENIE????

ps. ksero i radca potrafia wziasc sztame nie? Niektorzy tu nie sa slepi!!! A dezinformacja to ubecka metoda
    • babb Re: Radco, odpowiedz na pytanie.. 14.07.05, 21:55
      i ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka