Dodaj do ulubionych

GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:56
Wyczytałem w dzisiejszej Gazecie Pomorskiej, że prokuratura w Lublinie,
umorzyła postępowanie w sprawie oszustwa popełnionego przez Gąsiorka. Okazało
się, że zrobił to ktoś inny, a sam diler nie brał w przestępstwie udziału. A
to ci ciekawostka. Ciekawe jak się czują redaktorzy z GW, którzy już
wcześniej osądzili dilera z Brzozy, przypisując mu niestworzone historie.
Ciekawy też jestem reakcji Gazety na tą informację. Kiedyś przez kilka dni
był to temat nr 1, ciekawe jak będzie dziś. Wydaje mi się, że sprawa dilera
powinna być nauczką dla mediów, że nie można osądzać człowieka za szybko.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.147.* 13.08.02, 18:22
      Właśnie oglądałem w TVB, że umorzyli śledztwo w sprawie nadużyć
      ubezpieczeniowych przez Tomasza Gąsiorka. Fajnie, a niedawno wszystkie media z
      ogólnopolskimi włącznie, nie zostawiły na gościu suchej nitki. Zawsze musi być
      dyżurny gangster, najlepiej znany i bogaty.
      • Gość: Gutek Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.30.* 13.08.02, 18:48
        Bo to jest bandzior i oszust. I jego małżonka mająca kontakty z niejakim
        Lewatywą też (dostarczała Lewatywie prochy i komórkę do pierdla będąc
        adwokatem). Nota be
        • krotoss Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! 13.08.02, 18:55
          czytelniku... gratuluję nawinośći :o)) to zapewne pani sprzątaczka salonu
          samochodowego robiła machlojki i nikt inny o tym nie wiedział ;oDDD

KroTosS
    • Gość: czytelnik Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 16:20
      Nie jestem taki całkiem naiwny. Nie wiem, czy w normalnym wydaniu jeast jakaś
      wzmianka, o umorzeniu śledztwa wobec Gąsiorka, ale w internetowym wydaniu ani
      słowa, choć wszystkie bydgoskie media to podały. Ot i mamy rzetelność i
      uczciwość dziennikarską ekipy GW. I nie ma tu znaczenia, czy jego żona coś
      mataczyła czy nie. To jest następny przykład, że zgnoić można w GW każdego, ale
      potem odszczekać to już niekoniecznie.
      • elfikt Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! 14.08.02, 23:58
        Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> Nie jestem taki całkiem naiwny. Nie wiem, czy w normalnym wydaniu jeast jakaś
        > wzmianka, o umorzeniu śledztwa wobec Gąsiorka, ale w internetowym wydaniu ani
        > słowa, choć wszystkie bydgoskie media to podały. Ot i mamy rzetelność i
        > uczciwość dziennikarską ekipy GW. I nie ma tu znaczenia, czy jego żona coś
        > mataczyła czy nie. To jest następny przykład, że zgnoić można w GW każdego,
        ale
        >
        > potem odszczekać to już niekoniecznie.

Chyba jednak mocno naiwny jesteś i coś na redakcji GW zamierzasz wymusić!
        • Gość: czytelnik Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.08.02, 00:41
          elfikt napisała:

> Gość portalu: czytelnik napisał(a):
          >
          > > Nie jestem taki całkiem naiwny. Nie wiem, czy w normalnym wydaniu jeast ja
          > kaś
          > > wzmianka, o umorzeniu śledztwa wobec Gąsiorka, ale w internetowym wydaniu
          > ani
          > > słowa, choć wszystkie bydgoskie media to podały. Ot i mamy rzetelność i
          > > uczciwość dziennikarską ekipy GW. I nie ma tu znaczenia, czy jego żona coś
          >
          > > mataczyła czy nie. To jest następny przykład, że zgnoić można w GW każdego
          > ,
          > ale
          > >
          > > potem odszczekać to już niekoniecznie.
          >
          >
          > Chyba jednak mocno naiwny jesteś i coś na redakcji GW zamierzasz wymusić!
          Niepotrzebnie poruszyłem ten wątek, nie mam zamiaru niczego na redakcji
          wymuszać. Raczej byłem przekonany, że zdrowa uczciwość dziennikarska sprawi, że
          po wielokrotnym poruszaniu sprawy na pierwszych stronach, zarówno regionalnych
          jak i ogólnopolskich, niezależni redaktorzy poinformują czytelników o finale
          ich wielkiej afery. Jest to komptromitacja zarówno redakcji jak i prokuratury,
          drogi kolego. Kto tu jest naiwny? Dla mnie , stałego czytelnika Gazety, byłoby
          milej, gdyby rzetelność mocodawców wydania bydgoskiego była większa. Jestem
          najzwyczajniej zażenowany i tyle, tylko tyle.
          Pozdrawiam
          • elfikt Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! 17.08.02, 19:55

> Niepotrzebnie poruszyłem ten wątek, nie mam zamiaru niczego na redakcji
            > wymuszać. Raczej byłem przekonany, że zdrowa uczciwość dziennikarska sprawi,
            że
            >
            > po wielokrotnym poruszaniu sprawy na pierwszych stronach, zarówno
            regionalnych
            > jak i ogólnopolskich, niezależni redaktorzy poinformują czytelników o finale
            > ich wielkiej afery. Jest to komptromitacja zarówno redakcji jak i
            prokuratury,
            >
            > drogi kolego. Kto tu jest naiwny? Dla mnie , stałego czytelnika Gazety,
            byłoby
            > milej, gdyby rzetelność mocodawców wydania bydgoskiego była większa. Jestem
            > najzwyczajniej zażenowany i tyle, tylko tyle.
            > Pozdrawiam

A ja z kolei jako niezły znajomy pana G. dziwię się, że Ty się dziwisz w
            przedmiotowej kwestii.
            Pozdr.
          • redakcja.bydgoszcz . 18.08.02, 13:36

> Niepotrzebnie poruszyłem ten wątek, nie mam zamiaru niczego na redakcji
            > wymuszać. Raczej byłem przekonany, że zdrowa uczciwość dziennikarska sprawi, że
            > po wielokrotnym poruszaniu sprawy na pierwszych stronach, zarówno regionalnych
            > jak i ogólnopolskich, niezależni redaktorzy poinformują czytelników o finale
            > ich wielkiej afery.

Wydanie sroda/czwartek 14/15 sierpnia.
            Strona 3 (tzw. ''Wydarzenia''), po lewej u gory.
            Pozdrawiamy.
    • Gość: x Re: GĄSIOREK UNIEWINNIONY !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.08.02, 09:32
      x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka