Dodaj do ulubionych

UNSATISFIED

13.08.02, 20:58
W ramach przyjazni bydgosko-torunskiej oraz torunsko-bydgoskiej proponuje
wprowadzic dodatkowe podforum (na wzor netbitu) dla sfrustrowanych
forumowiczow. Pierwszymi honorowymi czlonkami proponuje mianowac niejakiego
Profesora (Torun) i Niezadowolonego po angielsku (Bydgoszcz).
Obserwuj wątek
    • Gość: ksionc Re: UNSATISFIED IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 22:12
      sie rozpisał chlopczyna jakby był na etacie :)))))))))))))))
    • Gość: polonus kto tu jest zadowolony a kto sflustrowany IP: 198.138.227.* 13.08.02, 22:26
      jasio4 napisał:

> W ramach przyjazni bydgosko-torunskiej oraz torunsko-bydgoskiej proponuje
      > wprowadzic dodatkowe podforum (na wzor netbitu) dla sfrustrowanych
      > forumowiczow. Pierwszymi honorowymi czlonkami proponuje mianowac niejakiego
      > Profesora (Torun)
      znow sie z toba zgodzic nie moge, profesor jest akurat bardzo zadowolonym z
      siebie czlowiekiem (wrecz odpychajaco zadowolony), jak pisze ma firme z 16-ma
      torami kasy jak lodu, wiec o ile pomysl niezly to jako czonkow powinienes
      zapisac zamiast "zabardzo z siebie zadowolonego profesora" polowe torunskiego
      forum ktore skreca sie z zalu gdy slyszy tego prostego czlowieka sukcesu, tak
      to boli gdy budujemy ladne gladkie zdanka, mamy wielkie mniemanie i jakis
      prosty chlopczyna z Kanady pisze o kasie ktorej nasze wielkie ego nigdy nie
      zobaczy, az sie prosi zrobic z niego wroga publicznego osmieszyc itp. (czlowiek
      zrobi wiele aby lepiej sie poczuc, jako humanista to wiesz) A profesorek ma
      ubaw zaklada swoje mniej i bardziej glupawe watki i kase w miedzyczasie czesze
      i i smieszy go nasza sytuacja i flustracja.
      To wszystko robi sie coraz bardziej zabawne albo tragiczne zaleznosci kto z
      jakiego interfejsu patrzy :)
      Ty widzisz to jeszcze inaczej gdy jak pisales jezdzisz w te i wewte zatem
      patrzysz w obu interfejsow (cos jak firewall) :)
      • jasio4 ??? 14.08.02, 05:48
        > znow sie z toba zgodzic nie moge, profesor jest akurat bardzo zadowolonym z
        > siebie czlowiekiem (wrecz odpychajaco zadowolony), jak pisze ma firme z 16-ma
        > torami kasy jak lodu, wiec o ile pomysl niezly to jako czonkow powinienes
        > zapisac zamiast "zabardzo z siebie zadowolonego profesora" polowe torunskiego
        > forum ktore skreca sie z zalu gdy slyszy tego prostego czlowieka sukcesu, tak

Nic a nic sie nie pomylilem. Ktos kto wypisuje takie bzdury jak Profesor, robi
        to z frustracji. Co jest jej powodem to juz inna sprawa.

> zrobi wiele aby lepiej sie poczuc,

Wlasnie i Profesor to robi.

>jako humanista to wiesz

Nie mialbym smialosci nazwac siebie humanista. Ale tak czy siak dzieki za
        komplement.

> A profesorek ma
        > ubaw zaklada swoje mniej i bardziej glupawe watki i kase w miedzyczasie
        >czesze

Moze czesze, moze nie. Pieniadze nigdy nie robily na mnie wiekszego wrazenia
        (moze dlatego, ze rzadko mi ich brakowalo aby zapewnic sobie pozadany "way of
        life') za to glupota robi na mnie wrazenie OGROMNE.
      • Gość: Wiech Re: kto tu jest zadowolony a kto sflustrowany IP: 217.97.134.* 14.08.02, 09:40

najpierw sprostowanie:
        profesor jest z Kanady, a nie z Torunia, a to spora różnica

co do podforum dla sfrustrowanych - ostanio Netbit swietnie się do tego zaczął
        nadawac. Jak mawia taki jeden krajan - jest jak wóz z węglem, nie ma luzu [brak
        mu lekkości - przyp.tłum.]. Temat tylko cięzkie i bardzo ciężkie, i zaprawdę
        mocno zmeandrował od pierwotnych założeń...

Polonus, profesor wcale nie wydaje się byc zadowolonym człowiekiem, a raczej
        sfrustrowanym kolesiem, który poprzez swój swoisty ekshibicjonizm stara się
        niewiadomo co udowodnić.
        Jego kasa (?) ani mi nie imponuje, ani nie przeszkadza. Przeszkadza mi (i nie
        tylko mi) jego niezdrowa filozofia zyciowa, skrajny materializm (to dla niego
        kasa jest jedynym kryterium oceny bliźnich, nie dla nas z T.!) oraz
        ogromne 'polityczne' klapy na oczach. Nie przepadam równiez za komentarzami i
        ocenami osób, które ani w zdarzeniach nie uczestnicza, ani ich zbytnio nie
        znają, wymadrzajac sie ze sporego dystansu.
        Tak poza tym, to facet po prostu jeszcze mądrego zdania nie powiedział, a jego
        bateria tirów, to dla żaden argument, ani 'za', ani 'przeciw'.

I jeszcze jedno Polo, bądź tak dobry i nie objeżdżaj nam d..y u sąsiadów,
        wyciagajac przy okazji pochopne i nieprawdziwe wnioski, OK?
        Będę zobowiązany.

Pozdr.
        Wiech
        • Gość: polonus Re: kto tu jest zadowolony a kto sflustrowany IP: 198.138.227.* 15.08.02, 15:29
          Gość portalu: Wiech napisał(a):

>
          > najpierw sprostowanie:
          > profesor jest z Kanady, a nie z Torunia, a to spora różnica
          mieszka w kanadzie a jest z Torunia co wielokrotnie podkresla...

> Polonus, profesor wcale nie wydaje się byc zadowolonym człowiekiem, a raczej
          > sfrustrowanym kolesiem, który poprzez swój swoisty ekshibicjonizm stara się
          > niewiadomo co udowodnić.
          coz ja odbieram go inaczej, mama wrazenie ze jest tak zadowolony z siebie ze ma
          potrzebe imponowania (a jako ze w Kanadzie nikomu nie zaimponuje paleniem
          cygar, chodzeniem na basen (kazdy apartment block ma swoj basen) ani
          posiadaniem 100k$) wiec robi to na forum Torun flustrujac wszystkich, czy mi
          sie to podoba, otoz nie , gdyz wiem jakie sa zarobki w Polsce (pracowalem za
          psie grosze 3 lata) i wiem jak to musi bolec i jak to moze byc odbierane. Wiec
          stad silna zbiorowa potzreba robienia z niego idioty (aby poczuc sie lepiej), a
          nie wszystkie jego mysli sa idiotyczne. Niektore naprawde sa warte dyskusji,
          dziesiatki bardziej durnych watkow jest kontynuownych tylko dlatego ze autor
          jest lubiany i nie drazni bo nalezy do naszego polskiego piekielka.

> Jego kasa (?) ani mi nie imponuje, ani nie przeszkadza.
          moze tobie bos humanista z wyboru ale wiekszosc ludzi stoi na ziemi (chec zyc
          jak ludzie, mieskzac ladnie i nie martwic sie o jutro) a pozatym Polacy
          zawistni sa, wiem po sobie, choc nie lubie mowic o kasie i nie mowie, odczulem
          silnie ta zawisc bedac w Polsce w styczniu, sam fakt przyjazdu z Ameryki
          powoduje u wielu stosunek negatywny do ciebie osob z ktorymi zarabiajac jeszcze
          1000zl miales pozytywne stosunki. Sam bylem zaskoczony.
          Przezyj to sam kiedys, zrozumiesz profesora i reakcje forum.

> tylko mi) jego niezdrowa filozofia zyciowa, skrajny materializm
          to tu typowe, na palcach policzyc inne podejscia do zycia (tyle jestes tu wart
          jaki masz samochod jak sie ubierasz i jak mieszkasz), on po prostu sie
          przystosowal, nie lubie skrajnego materializmu, ale nie lubi jeszcze bardziej
          umilowanie miernoty bardziej mnie odrzuca juz tylko skrajny cynizm i
          zjadliwosc... i brak sil do dzialania...

> kasa jest jedynym kryterium oceny bliźnich, nie dla nas z T.!)
          fakt troche przesadza ale dumny jest ze cos osiagnal, a to boli, bo mam
          wrazenie ze ci co go najbardziej rownaja z ziemia nie wiele osianeli poza
          japaniem... a czuja sie lepsi

> ogromne 'polityczne' klapy na oczach.
          coz widac tez mam bo akurat poglady polityczne moim zdaniem ma bardzo zdrowe...
          pewnie tez ma polityczne klapy na oczach bo nie wierze ze za komuny dobrz bylo
          ze Solidarnosc zadluzyla Polske i w dobra wole postkomunistow

> ocenami osób, które ani w zdarzeniach nie uczestnicza, ani ich zbytnio nie
          > znają, wymadrzajac sie ze sporego dystansu.
          tak wiem wiem opusciles Polske nie masz prawa zabierac glosu w jej sprawach,
          slyszalem to juz pare razy na forum Torun, tak miedzy nami mieszkajac w Polsce
          mialem Polityke i jej pochodne gdzies, dopieru tu na emigracji bardzi e mnie to
          zainteresowalo, wiec zabierania mi prawa glosu mnie smieszy i dyskredytuje
          autora w moich oczach

> Tak poza tym, to facet po prostu jeszcze mądrego zdania nie powiedział,
          you cannot be more wrong
          Moim zdaniem jego postac jest irytujaca ale nic bardziej krzywdzacego nie
          mogles napisac, popatrz z dystansu odrzuc emocje a zauwazysz ze 50% uczestnikow
          forum nie powiedzialo NIGDY nic madrego a nie wywoluja takiej antypatii,
          dlaczego odpowiedz wyzej

> I jeszcze jedno Polo, bądź tak dobry i nie objeżdżaj nam d..y u sąsiadów,
          to nie jest objezdzanie dupy tylko stwierdzanie faktow, w Warszawie jego odbior
          bylby inne daczego bo tam mniej flustratow, mieszkalem w Toruniu lat wiele i
          raz jeszcze powiem, wiekszosc moich torunskich znajomych to flustraci...
          przygniecienie sytuacja finansowa z wielkim ego, bo jak mawial polonus
          "pieniadze szczescia nie daja, ale bez nich o szczescie trudno"

> wyciagajac przy okazji pochopne i nieprawdziwe wnioski, OK?
          do siebie piszemy ???

> Pozdr.
          rowniez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka