Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 10:17 ma byc podobno na rozopolu kiedy? jak? kto? jakies szczegoly ktos zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adek Re: festyn IP: *.ic.net.pl 28.08.02, 11:01 W Bydgoszczy prawie co tydzień są jakieś festyny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: festyn IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 11:05 Gość portalu: adek napisał(a): > W Bydgoszczy prawie co tydzień są jakieś festyny . dzieki, bardzo mi pomogles;) a w te sobote tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: festyn IP: *.firma / 192.168.20.* 28.08.02, 12:35 rychu Rynczarski i Piasek Piaskowy wystąpi 31.08 w sobotę. Będą chodzić panny pół rozebrane i take tam, film pokażo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: festyn IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 13:09 nareszcie jakis zorientowany po cholere te wszystkie strony www, sa chyba ze 4 miejskie i nic od ktorej? kto jest organizatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 28.08.02, 16:22 Co Ty, Ted, robiłeś w sobotę, gdy rozmawialismy o szczegółach? ;) Rynkowski, Piasek, "Książe pierścieni" na telebimie. Organizator ten sam, co witał lato w czerwcu - Elita i Pomorska, i pewnie Kujawiak (na pewno on tez witał, a czy będzie chciał pożegnać? - to się okaże) Więc nie marudz, tylko odśwież sobie pamięć i .... na Różopole ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: festyn 28.08.02, 16:53 oj Ted® łechtał tylko nasza chęc zjawienia się tam, i swoją ciekawość zapewne ;o)) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: festyn IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 19:27 Gość portalu: Lisiczka napisał(a): > Co Ty, Ted, robiłeś w sobotę, gdy rozmawialismy o szczegółach? ;) bylem w WC, probowalem sie wymigac od placenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® chyba juz czas odc.689 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 19:31 to o ktorej? swoja droga to do czego sluza organizatorom strony www? bo do informacji chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 28.08.02, 19:32 hihi Tedzik ;)Chciałam zaznaczyć, że ja też zdołałam się wymigać ;) Coś mi się zdaje, że mamy dobrego nauczyciela ;) A teraz konkrety - sobota - Różopole 18. Piasek i "Mocniej, mocniej, mocniej ... " 19. Rynkowski i "Wypijmy za błędy" (na początek ;)) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: festyn IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 10:44 Gość portalu: Lisiczka napisał(a): > A teraz konkrety - sobota - Różopole > 18. Piasek i "Mocniej, mocniej, mocniej ... " > 19. Rynkowski i "Wypijmy za błędy" (na początek ;)) > to byly tylko 3 piwa, nie pamietam ani piaska ani rycha - kiedy sie dosiedli? jestesmy z piaskiem umowieni na 18.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 29.08.02, 12:20 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jestesmy z piaskiem umowieni na 18.? Taaaa A z Rychem na 19. ;) No i oczywiście z Blondynką ;) (mam nadzieję, że nie każdy indywidualnie i że mi też "skapnie" fotosik ;)Oczywiście gratis) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: festyn IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 18:33 to ja tez kcem z piaskiem na 18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 29.08.02, 23:00 Wszyscy z Piaskiem na 18.?! Powiało hmmm perwerką? ;) Pozdrawiam @ll PS: Piaskowi odpuszczę, ale rychowi - nigdy !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: festyn 30.08.02, 11:21 eee to ja odwrotnie będe na Piaskowej tej... i mocniej mocniej mocniej!! ;oP ale jak będzie Rychu kazał wypijac to się oddale chyba rowerkiem troche :oP może ktoś ze mną w malownicze krza...yyy znaczy lasy Myślęcińskie? ;o)) Pozdrówka KroTosS Ps.A filma wiecie o której puszczają? A pifo po ile? ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 30.08.02, 12:19 "Władca pierścieni" planowany jest przez Organizatorów na 20.30 - 21. Tyle zdołałam się dowiedzieć, KroTosik ;) Może czas na konkrety? Umawiamy się gdzieś, czy wolna amerykanka - wszyscy tam będziemy, ale osobno? Gdzie i o której? Pozdrawiam 2ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® konkretnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 15:03 Gość portalu: Lisiczka napisał(a): > "Władca pierścieni" planowany jest przez Organizatorów na 20.30 - 21. Tyle > zdołałam się dowiedzieć, KroTosik ;) > > Może czas na konkrety? Umawiamy się gdzieś, czy wolna amerykanka - wszyscy tam > będziemy, ale osobno? > Gdzie i o której? > Pozdrawiam 2ll zbiorka o 17 na parkingu glownym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: konkretnie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 20:17 bente zez swiatkiem i s balastem i bszdoncem -buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: konkretnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:12 Jak ja Wam zazdroszczę. Też chciałbym być tam razem z Wami, ale niestety:) Mam nadzieję, że kiedyś będe mógł Was poznać. Blondynka jeszcze mnie nie widziała i nie wie jaki jestem przystojny i wspaniały, poza tym inteligentny i bystry:):) hahahah Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: konkretnie 31.08.02, 14:11 backo off ale ja będe i chętnie Cię zastąpie w tej roli, szczególnie, że wszystkie z wymienionych wyżej zalet Blondi już miała okazję u mnie kilka razy widzieć ;o))) (only joke) KroTosS Ps.Do zobaczonka :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: konkretnie 31.08.02, 15:30 Kroti - a twoją główną zaletą jest skromność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: konkretnie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 00:04 "moja skromność jest powszechnie znana na świecie" (Copyright Leszek Miller) :) Więc i moja podobnież, a dla Blondynki jestem w stanie stać się Krotosem, albo Atomskim hahahaha :) Blondynko przepadam za Tobą. :):);) Krotos to my jakies bliźniaki jesteśmy?:);) Miłego dnia. Przystonjy, mądry i inteligentny Stasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 01.09.02, 00:18 KroTosS był KroTosem, atomski - atomskim, Blondie uroczą blondynką, Lisiczka - Lisiczką ;P, nie mówiąc o Tedziku, Agatce i Andrzejku ... i to wystarczyło, zeby było hmmm milusio, czyż ktoś zaprzeczy? ;) Juz tęsknię za Wami !!! Pozdrawiam @ll PS: Blondie, aj lowiu do bólu !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: festyn 01.09.02, 13:34 Stasiu kochanie, ujawnij się w końcu. Lisiczko ja Cie też aj lowju! Troszkę narozrabiałyśmy, ale co tam, raz się żyje! No i koniecznie następnym razem zabieramy Jaskółkę! Oj będzie się działo! Było bomba, a kto nie był ten trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: festyn 01.09.02, 17:25 no nasze kobiety nie wycierają widze pewnym słowem, zastępując je zagrabanicznym zwrotem-czyżby wpływ Rysia? :oPP (o swoim skromnie nie wspomnę;o>) Blondi raz się żyje ale nieraz rozrabia prawda? ;o)) Stasiu, przepraszam, ale nie jesteśmy bliźniakami ;o( Jestem the one and only o! ;oPP Pozdrówka KroTosS Ps.Co do Jaskółki, to w takim razie mnie nie będzie, bo co ja sam biedny jedynaczek zrobie wtedy? No chyba że w końcu stasiu przyjdzie z odsieczą ;o>> Pps.A tak już całkiem poważnie było fajniusio, a ja miałem niezłą droge powrotna he he ale o tym może kiedy indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: festyn 01.09.02, 20:29 Kroti, dwóm kobietom dałeś radę to i z trzema sobie poradzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczko Re: festyn IP: *.dostep.pl 01.09.02, 23:02 Blondie, ja Cię kocham (sorry! aj lowiu do bólu ;), żeby nie było, że się "wycieramy" pewnym słowem) a Ty śpisz?! Odezwij się, Cholero jedna (na kom.), bo .... się zemszczę ;P Tak, słodko ... jak lubisz ;) A gdzie "nasi chłopcy"? W końcu nie tylko nasze trio szalało tej nocy ;P Atom, Ted??? Żyjecie, czy odsypiacie? A tak najzupełniej poważnie - mam nadzieję, że wreszcie ktoś do nas dołączy i nasze "kółko wzajemnej adoracji" ;P zyska nowych Członków. CZEKAMY !!! Info dot. następnej "randki" wkrótce na foroom ;) Pozdrawiam @ll i dobrego tygodnia życzę ;) PS: Blondie, a pamiętasz naszą drogę na parking? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: back off Re: festyn IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 23:40 Ja moge się ujawnić narazie na zdjęciach, bo praca mi nie pozwala na wolne chwile, a kiedy już takie od święta się znajdą, to pielęgnuję życie osobiste (w 80% przypadków ta pielęgnacja polega na spaniu). Chętnie wyślę zdjęcia, pogadam na GG przez mic, prześlę pocztówkę, wyślę gołębia pocztowego, rozpale ognisko do znaków dymnych. Poza tym czekam na urlop:) W końcu nadszedł przecież wrzesień, czas urlopów prawda?:):) Miłego dnia. Serdecznie Was pozdawiam i mam nadzieję, że dołoącze do Was. Miłego dnia. Stasiu wp3@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 01.09.02, 23:54 Stasiu, ja poproszę ... pocztówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: festyn 02.09.02, 09:49 A ja zdecydowanie na gołębia :) Lisiczko kochanie dzisiaj mam dostać nowy tel., czekam na niego z utęsknieniem. Natychmiast dam Ci znać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka Re: festyn IP: *.dostep.pl 02.09.02, 13:36 blondynka napisała: > Lisiczko kochanie dzisiaj mam dostać nowy tel., czekam na niego z > utęsknieniem. Natychmiast dam Ci znać! No ja mam nadzieję, Blondie !!! Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień w nowej firmie ;) spełnił Twoje oczekiwania ;) Cmoooookkk Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś