Gość: ząb IP: *.tvgawex.pl 04.09.05, 20:01 Był ktoś? Podobało się? Wg mnie festyn rozkwita z każdym rokiem ale coś nie tak było tym razem. Przynudzająca konferansjerka, żarłotko jakoś uboższe ale za to imprezy towarzyszące - super. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :: Re: Swięto Śliwki w Strzelcach Dolnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:01 Ja byłam pierwszy raz, więc nie mogę porównać. Ale generalnie było ok. Konferansjerka [kobitka] była tragiczna, to jej "wow" co chwilę doprowadzało mnie do szału. Jedzonko faktycznie dobre, jadłam ciacha popijając je nalewkami :) Kupiłam też dwa słoiczki powidełek, pycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonges Re: Swięto Śliwki w Strzelcach Dolnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 00:00 Facet -chyba bylismy na dwoch roznych imprezach-dalby Bog na innych imprezach taka prwadzaca-a moze ty jestes zakochany i odrzucony amant tej Pani i chcesz jej dopiec w ten sposob?No to rzumiem!Obiektywnie prowadzenie super bomba 6z plusem Odpowiedz Link Zgłoś