hlrussia 15.09.05, 18:34 Czytalem, ze go zatrzymano. Czy postawiono mu zarzuty? No no. Facet zawsze byl kontrowersyjny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Re: Wachowski 15.09.05, 18:36 hl!czerepaszka!gdzieś bywał?ja walczyłem z myszami i przeżyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 18:40 zdorowo hohol! Normalno wse. Latalem troche po tej nieludzkiej ziemii. Bida az boli:)Z myszami nie walczylem ale GAI mi sie do dupska dobralo zdrowo. Przezyje tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Wachowski 15.09.05, 18:43 Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > zdorowo hohol! Normalno wse. Latalem troche po tej nieludzkiej ziemii. Bida az > boli:)Z myszami nie walczylem ale GAI mi sie do dupska dobralo zdrowo. Przezyje > > tez:) boli fizycznie.tak toczno. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 18:45 No co tam. Opowiadaj. Duszyczki spasajesz? Ja narobilem chyba ze 100 zdjec fajnych cerkiewek chociaz mnie raz batuszka pogonil bo do skarbonki nie wrzucilem. Potem sie poprawilem ale i tak mnie pognal:))Za to nazarlem sie blinow bo mnie babcia jedna zahwatila jak uslyszala, ze nieobyczajnie po polsku narzekam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Wachowski 15.09.05, 18:52 Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > No co tam. Opowiadaj. Duszyczki spasajesz? trafiłeś w punkt.resztę się domyśl.nawiązałem też ściślejsze kontakty ze skrzydlatą żandarmerią.wakacje spędziłem zajadawszy się rybkami i zanimałem się razgoworami,zapijawszy balantine.a tiepier suchoj zakon i sczot;-(p.s.i sobaczka odna potieriałas mnie i druzjam moim.Burek jemu było.kak najdiotsja,Tiebie napiszu. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:01 Pishi holostiak. wsegda tebe rad. Naidesh sobacku ne naidesh wse rawno. Ne pereziwai. A jeszze ci powiem jaka UHE jadlem to szok! Nooo trunkow takich nie lubimy:)))) ale i te jakie sa nie ma co narzekac! Jadles kiedyc harcho?? Zupa taka. Gospodi jaka na drugi dzien polezna jest....mama dorohaja. umeret nie wstat! Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:06 tak,piereżiwat nelza,znaju.nu,chwatit.uszoł ja guliat sobaczku iskat.nie znaju etich blud.a uchu jeł.i ona była polezna.poka. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:08 p.s.szto otnositsia wachowskomu znaju tolko odno.mietiek jemu było. Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:08 Poka zuk. Przepis na harcho ci wysle. da boh tebe pomohaet Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:09 Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > Poka zuk. Przepis na harcho ci wysle. da boh tebe pomohaet i nam wsiem.czieriepaszka! Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:11 mne ne pomozet.mi posorilis:) dawai. udaci tebe Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:16 Odpowiadasz na : hlrussia napisał: > Poka zuk. Przepis na harcho ci wysle. da boh tebe pomohaet u Otca dwie ruki.na odnu Ty naplewał, wtoroju smożesz pocełowat.czestno goworju.nu,uszoł ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt tylko wyczekiwac reakcji kaczynskiego.. 15.09.05, 19:44 coz, a moze po prostu ktos w abw postanowil pomoc kaczynskiemu? ze oto mial racje,on szeryf wszechswiata! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hlrussia Re: tylko wyczekiwac reakcji kaczynskiego.. 15.09.05, 19:48 Byc moze. Staram sie trzymac z dala od polityki gdyz mam ustalone zdanie na jej temat. Jedyna rzecza, jaka mnie interesuje jest to, zeby odsuna od prostych ludzi klamcow i zlodziei.Nie ma znaczenia czy sa czarni czy tez czerwoni. Jednak wiedza(skromna) jaka posiadam podpowiada mi, ze komunizm- tak jak faszyzm jest zlem.To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: tylko wyczekiwac reakcji kaczynskiego.. 16.09.05, 08:42 zgadza sie tylko niebardzo rozumiem jak to sie ma do zatrzymania wachowskiego- on bylo komunista czy faszysta czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Urodzil sie w Bydgoszczy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:50 Urodzil sie w Bydgoszczy.... dlaczego to pisze? Otóż maciej z B-czy zawsze twierdszil, ze Kulczyk, choc po urodzeniu w B-czy uczyl sie studiowal i pracowal w Poznaniu i nic nie mial w swym zyciu pozniejszym wspolnego z B-cza, nawet zadnego interesu nie prowadzil -jest bydgoszczaniniem! Wiec Wachowski aferzysta oskazony o malwersacje - na identycznej zasadzie - jest bydgoszczaninem? Odpowiedz Link Zgłoś