15.09.05, 18:34
Czytalem, ze go zatrzymano. Czy postawiono mu zarzuty? No no. Facet zawsze
byl kontrowersyjny.
Obserwuj wątek
    • trond Re: Wachowski 15.09.05, 18:36
      hl!czerepaszka!gdzieś bywał?ja walczyłem z myszami i przeżyłem.
      • hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 18:40
        zdorowo hohol! Normalno wse. Latalem troche po tej nieludzkiej ziemii. Bida az
        boli:)Z myszami nie walczylem ale GAI mi sie do dupska dobralo zdrowo. Przezyje
        tez:)
        • trond Re: Wachowski 15.09.05, 18:43
          Odpowiadasz na :

hlrussia napisał:

> zdorowo hohol! Normalno wse. Latalem troche po tej nieludzkiej ziemii. Bida az
          > boli:)Z myszami nie walczylem ale GAI mi sie do dupska dobralo zdrowo. Przezyje
          >
          > tez:)

boli fizycznie.tak toczno.
          • hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 18:45
            No co tam. Opowiadaj. Duszyczki spasajesz? Ja narobilem chyba ze 100 zdjec
            fajnych cerkiewek chociaz mnie raz batuszka pogonil bo do skarbonki nie
            wrzucilem. Potem sie poprawilem ale i tak mnie pognal:))Za to nazarlem sie
            blinow bo mnie babcia jedna zahwatila jak uslyszala, ze nieobyczajnie po polsku
            narzekam:)))
            • trond Re: Wachowski 15.09.05, 18:52
              Odpowiadasz na :

hlrussia napisał:

> No co tam. Opowiadaj. Duszyczki spasajesz?

trafiłeś w punkt.resztę się domyśl.nawiązałem też ściślejsze kontakty ze
              skrzydlatą żandarmerią.wakacje spędziłem zajadawszy się rybkami i zanimałem się
              razgoworami,zapijawszy balantine.a tiepier suchoj zakon i sczot;-(p.s.i sobaczka
              odna potieriałas mnie i druzjam moim.Burek jemu było.kak najdiotsja,Tiebie napiszu.
              • hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:01
                Pishi holostiak. wsegda tebe rad. Naidesh sobacku ne naidesh wse rawno. Ne
                pereziwai. A jeszze ci powiem jaka UHE jadlem to szok! Nooo trunkow takich nie
                lubimy:)))) ale i te jakie sa nie ma co narzekac! Jadles kiedyc harcho?? Zupa
                taka. Gospodi jaka na drugi dzien polezna jest....mama dorohaja. umeret nie
                wstat!
                • trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:06
                  tak,piereżiwat nelza,znaju.nu,chwatit.uszoł ja guliat sobaczku iskat.nie znaju
                  etich blud.a uchu jeł.i ona była polezna.poka.
                  • trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:08
                    p.s.szto otnositsia wachowskomu znaju tolko odno.mietiek jemu było.
    • hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:08
      Poka zuk. Przepis na harcho ci wysle. da boh tebe pomohaet
      • trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:09

Odpowiadasz na :

hlrussia napisał:

> Poka zuk. Przepis na harcho ci wysle. da boh tebe pomohaet

i nam wsiem.czieriepaszka!
        • hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:11
          mne ne pomozet.mi posorilis:) dawai. udaci tebe
          • trond Re: Wachowski 15.09.05, 19:16

Odpowiadasz na :

hlrussia napisał:

> Poka zuk. Przepis na harcho ci wysle. da boh tebe pomohaet

u Otca dwie ruki.na odnu Ty naplewał, wtoroju smożesz pocełowat.czestno
            goworju.nu,uszoł ja.
            • hlrussia Re: Wachowski 15.09.05, 19:22
              da ladno tebe! podumaem. poka
    • tytt tylko wyczekiwac reakcji kaczynskiego.. 15.09.05, 19:44
      coz, a moze po prostu ktos w abw postanowil pomoc kaczynskiemu?
      ze oto mial racje,on szeryf wszechswiata! :)
      • hlrussia Re: tylko wyczekiwac reakcji kaczynskiego.. 15.09.05, 19:48
        Byc moze. Staram sie trzymac z dala od polityki gdyz mam ustalone zdanie na jej
        temat. Jedyna rzecza, jaka mnie interesuje jest to, zeby odsuna od prostych
        ludzi klamcow i zlodziei.Nie ma znaczenia czy sa czarni czy tez czerwoni.
        Jednak wiedza(skromna) jaka posiadam podpowiada mi, ze komunizm- tak jak
        faszyzm jest zlem.To tyle
        • tytt Re: tylko wyczekiwac reakcji kaczynskiego.. 16.09.05, 08:42
          zgadza sie tylko niebardzo rozumiem jak to sie ma do zatrzymania wachowskiego-
          on bylo komunista czy faszysta czy co?
    • Gość: arek Urodzil sie w Bydgoszczy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 08:50
      Urodzil sie w Bydgoszczy....
      dlaczego to pisze? Otóż maciej z B-czy zawsze twierdszil, ze Kulczyk, choc po
      urodzeniu w B-czy uczyl sie studiowal i pracowal w Poznaniu i nic nie mial w
      swym zyciu pozniejszym wspolnego z B-cza, nawet zadnego interesu nie
      prowadzil -jest bydgoszczaniniem!

Wiec Wachowski aferzysta oskazony o malwersacje - na identycznej zasadzie -
      jest bydgoszczaninem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka