Dodaj do ulubionych

studio BRA w Olsztynie

10.04.13, 10:45
Witam,

Chciałabym poinformować szanowne Lobbystki, iż rozpoczęłam swoją działalność brafittingową w Olsztynie i okolicy. Współpracuję z Kliniką Stanika jako Stanikowa Pani Doktor.
Studio BRA jest działalnością mobilną - na dopasowanie i zakupy umawiam się u kilentki lub u mnie (ul. Wachowskiego 1/15, osiedle Pieczewo) Proponuję konsultacje indywidualne, szkolenia brafittingowe dla firm, spotkania przy kawie i staniku dla zorganizowanych grup Pań. Dawka wiedzy jak dobrać biustonosz i jak go założyć jest niezbędna każdej kobiecie. Szersze informacje na www.studiobra.pl. Zapraszam na dopasowanie.
Obserwuj wątek
    • roza_am Re: studio BRA w Olsztynie 10.04.13, 13:45
      > Szersze informacje na www.studiobra.pl.

Gdyby ktoś miał trudności z wejściem wgłąb strony, to podpowiadam, że trzeba kliknąć w napis "biust świadomie ubrany" (odkryłam to dopiero za n-tym razem).

Może to jakoś poprawicie? Jakaś wskazówka gdzie klikać albo podlinkowanie głównej nazwy, a nie tego dodatkowego hasełka (tak by było bardziej intuicyjnie)?
      • ruda.mysza Re: studio BRA w Olsztynie 10.04.13, 17:11
        też się z tym namęczyłam... szczerze to myślałam, że strona jest jeszcze w budowie i jest tylko logo i tyle :)
        • roza_am Re: studio BRA w Olsztynie 10.04.13, 17:20
          Ja wcześniej też :) Ale skoro pojawiło się hasło, że więcej info na stronie, to postanowiłam szukać do skutku.
      • studiobra Re: studio BRA w Olsztynie 11.04.13, 09:56
        dziękuję pięknie za uwagę, rzeczywiście trzeba to poprawić i za ten opis wprowadzający Lobbystki na stronę. pozdrawiam Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka