Dodaj do ulubionych

Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO

IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.09.05, 17:02
To co zrobili członkowie sztabu Kosmy Złotowskiego to prawdziwe oszustwo. Sami
popatrzcie na główną stronę GW BYdgoszcz
miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/0,0.html
Znajduje się tam internetowy sondaż poparcia na senatora jego wyniki same
świadczą o fałszowaniu (shakowaniu) jego przez popleczników KOsmy.

Sondaż
Kto z okręgu bydgoskiego ma szansę zostać senatorem?

95%
Kosma Złotowski, PiS (6424)

4%
Radek Sikorski, PiS (240)

0%
Jan Rulewski, kandydat niezależny (28)

0%
Andrzej Kobiak, PO (15)

0%
Zygmunt Cybulski, SLD (11)

0%
Stefan Pastuszewski, kandydat niezależny (11)

0%
Ryszard Zawiszewski, SLD (5)

0%
Stanisław Słomski, SdPl (4)

0%
Lech Zielonka, Samoobrona (4)

0%
Bogdan Dzakanowski, Partia Centrum (3)

0%
Mieczysław Naparty, PD demokraci.pl (2)

0%
Andrzej Dorszewski, LPR (1)

0%
Stanisław Grodzicki, LPR (1)

0%
Marek Kazimierski, PSL (0)

Liczba oddanych głosów: 6749
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.09.05, 17:25
      teraz ma juz prawie 7400 pseudo glosow

Oj nie ladnie panie zlotowski nieladnie
      • Gość: K2_bakubaku_WuBe Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:46
        śmiech na sali...widac zależy mu na senatorowaniu...a więc zróbmy mu za złość
        hehe Wszędzie oszukują żeby swoje kiermany napychać WSTYD WSTYD WSTYD Pokój
        ludziom dobrej woli....
        • Gość: apator Re: A tam tylko na to go stać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:02
          Pokazuje to tylko tyle, że tylko na to go stać na klikanie myszką przez
          annonzmizer, sorry ale to jawna kpina.

Zresztą nie poraz pierwszy z wyborców. Wystarczy poobserwować jego dokonania
          polityczne. Dziś chcce zostać senatorem a jutro może astronautą? A jeszcze
          niedawno np. kadydował na szefa telewizji,

Powiem tyle choć nie jestem psychologiem najlepiej to chyba o nim nie świadczy
          takie rozdwojenie ja---

A ten atak na internetową stronę gazety wyborczej? Tu chyba każdy potrafi ocenić

Chciało by się powiedzieć kończ waść i wstydu oszczędź!

• Gość: los Re: A tam tylko na to go stać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:06
            Doprawdy , rzezcywiście żenada i szkoda pisać o tym facecie 7000 tys internatów
            zmobilizował za swą kandydaturą-ha ha ha tyle to nawet głsoów w yborach nie
            zbierze bo i wyborcy dzisiaj są świadomi i się wszyscy w regionie na nim
            poznali...

• Gość: pcz84 Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:18
      Sam byłem świadkiem jak Złotowskiemu przybyło w ciągu 15 min 5000 głosów.
      Głupich nie sieją, sami się rodzą!!!
    • Gość: halikk Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 19:07
      To na pewno robota ludzi Markowskiego. Lapia sie kazdej okazji, aby szkodzic
      Zlotowskiemu.
      • Gość: astor Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:07
        Nie ma co dyskutować,bo po tym ataku na serwer wyborczej jestem przekonany, że
        tą dyskusję kadydat też moderuje i wciąga po to by jego nazwisko się pojawiało
        na pierwszym miesjcu na forum.

Jeżeli stosuje takie metody to tego też się można spodziewać.

A co do startu na senatora to powiem tyle co napisał red wyborczej do polityki
        idzie się z sukcesem a nie po ewentualny sukces. I tu w przypadku Pana
        Złotowskiego nie ma o czym mówić.....

• Gość: JaCeK ! Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:12
          Jestem za PiS-em- ale czy tak ma wyglądać Prawo i Sparawiedliwość ????

Moim senatorem- Radek Sikorski i on miałby faktycznie pierwsze miejsce w tym
          sodażu gdyby nie ludzie Złotowskiego.

Zresztą Walkowiakowi w Ringu Wyborczym tez jego sztab dołożyl szacunkowo 1500
          głosów- też byłem za Walkowiakiem ( i jestem)- ale w uczciwej walce.
          • Gość: pigi bis Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:35
            Dla mnie Kosma zawsze był fircykiem .Senatorem moim Sikorski.
            • Gość: Kol Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:42
              Gosciu wolne zarty!Facet ,ktory slub bierze w synagodze w Nowym Jorku
              reprezentatem PIS-.Moim reprezentem,reprezentem POlakow
              • Gość: radek Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.tvgawex.pl 20.09.05, 21:05
                ja sam oddawalem glos na radka sikorskiego , ale to chyba nie robota sztabu
                kosmy ( moze faktycznie pare osob za nim zaglosowalo) ale ja sam bylem swiadkiem
                ze w ciagu 30 sekund podczas gdy odswiezylem strone liczba glosow na kosme
                wzrosla o 800 glosow - wiec pewnie cos jest walniatego w systemem , bo watpie
                zeby sztab sie klikal az tyle razy

pozdrawiam
                • Gość: Michał Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:11
                  oswiece cie. to po prostu dzieki anonymaizerowi. widac sie do niego dobrali, a
                  GW zle zabezpieczyla swoj ranking.

WSTYD Panie Złotowski. WSTYD
                  • Gość: wczorajszy Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 22:03
                    Bez zartow - jakie zabezpieczenie tej ankiety !!! Skrypt na jakim to zrobili to
                    kpina. Jak ktos ma wylaczone zapisywanie ciasteczek w przegladarce, to przy
                    jednym kliknieciu liczy to jako kilkadziesiat glosow - sam to sprawdzilem dzis
                    rano glosujac na Sikorskiego. Kliknalem dwa razy i od razu mial 100 glosow.
                    • Gość: Anatol Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:08
                      ciekawe, ale o godz. 12.00 Sikorski mial 58 glosow. Pamietam bo to nr autobusu
                      ktorym jeżdzę. Tak wiec rano nie mogl Pan wczorajszy dodać 100 głosów.

Coś za dużo niewiadomych związanych z tym głosowaniem. Może dziennikarze GW by
                      sie tą sprawą zajeli.
                    • Gość: nn Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.05, 02:23
                      czyli oszustwo rozpoczął Sikorski. Brawo Panie Kosmo, ośmieszył Pan intrygantów
                      od Sikorskiego!!!!
                  • Gość: kasia Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:06
                    Panie Zlotowski serce nie wybiera!!! Zadne sprawy nie sa ważna jak sie kocha, a
                    takei sprawy sie podnosi jak samemu sie jest nieudolnym. A ja na Pana Radka
                    zaglosuje i na PiS.
    • Gość: wevwebwefvbewvb własnie nabijam Pastuszewskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:11
      zabezpieczenia są żałosne
      Pastuszewski miał 13 głosów o 22:10.
      • Gość: tret Re: własnie nabijam Pastuszewskiemu IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.05, 22:16
        No nie galopuj tak z podbijaniem glosow, bo jeszcze Pastuszewski wybory wygra ;)
      • Gość: zalosny PAN K Re: własnie nabijam Pastuszewskiemu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:20
        TAk...... winny sie tlumaczy
    • Gość: wefrv Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:30
      powiedzmy, ze 300 stefanowi starczy haha
    • Gość: nn Cieszę się z tego bałaganu:) IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.05, 02:28
      Dzięki komuś kto podbił notowania Kosmy , świetnie się ubawiłem. Po pierwsze
      ukazano niedoskonałość wszystkich sondaży i ankiet... Trzymam kciuki za Kosmę!
      Fajnie trochę ruchu w tej kampanii się przyda !
      • Gość: N Re: Cieszę się z tego bałaganu:) IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.09.05, 08:20
        Sam mu podbijales. Od dawna zauwazylem iz go wychwalasz w swoich postach.
    • Gość: Nikita Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:41
      Oj, oj, ale chłopcy się zdenerwowali. No i nie umiecie przegrywać. Dobrze, że
      kampania daje swoje efekty- 9 tysięcy wyborców to już nieźle...
      Właśnie widać, kto tu nie ma co robić i siedzi tylko przy komputerach. A
      zamiast udawać tak mało inteligentnie pseudozwolenników tego arystokraty
      zabralibyście się do roboty.
      Kosma jak PiS idzie do góry...
    • Gość: aaa Nie pierwsza to afera w Bydgoszczy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:56
      Nie pierwsza to afera w Bydgoszczy z udzialem naszych "elit"
    • Gość: zniesmaczony Kosma OSZUST Złotowski IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.09.05, 10:49
      Na taki przydomek zasłużył sobie nasz pan Złotowski.

W ciagu pól godz. poparcie dla niego wzrosło z 9 tys. na ponad 15 tys.

Czy on ma internautów za idiotów!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: orion Re: Kosma OSZUST Złotowski IP: 217.97.147.* 21.09.05, 11:05
        Dlaczego zakladasz, ze to jakies celowe dzialanie ludzi Zlotowskiego. A moze to
        jego przeciwnicy polityczni widzac wypowiedzi na forum postanowili ponabijac mu
        glosow - tak z czystej zlosliwosci.
        • Gość: cas Re: Kosma OSZUST Złotowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:11
          Znając życie tak pewnie było, a potem od razu jak wściekłe psy zaczeli ujadać
          na forum. Kosma jest zagrożeniem dla sitwy.
          • Gość: grrr Re: Kosma OSZUST Złotowski IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.09.05, 12:19
            To Kosma wraz z Grzesiem "Szalikowcem" Schreiberem sa sitwa i zagrozeniem dla
            jednosci prawicy w regionie.

Psuje niesamowite
    • Gość: asd Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.09.05, 15:42
      nie moge w to uwierzyc.

wstyd
      • Gość: saport Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:16
        Niech gazeta zdejmie ten sondaż i tyle, a kadydat niech przestanie robić z
        ludzi idiotów i tak już wstarczająco jako radny naszemu miastu wszedł w paradę.

Skąd się biorą tacy ludzie, facet ma zerowe poparcie razem z Pastuszewskim do
        spółki nic dla bydgoszczy nie zrobił a jednyne na co go stać to takie
        zachowania.

Porażka na maksa
        • Gość: fakir Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:20
          szkoda już pisać niech opiekunowie forum coś zrobią z tym atakiem na nasz
          portal!!!!.

A co do wogóle jego kampanii to chyba jedyny jej przejaw nawet nie dostałem
          jego ulotki. Za to widziałem jak razem z kolejnym ciekawym osobikiem zakleił
          wszystkie przystanki w Bydgoszczy. Wiaty są praktycznie do wymiany, kompletnie
          zniszczone.

Ciekawe co na taką samowolę powie Zarząd Dróg miejskich

• Gość: gtr Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.tvgawex.pl 21.09.05, 18:58
            hehe , jestem ciekaw czy za taka wypowiedz moglbym pojsc do sadu , to co
            napisales to same bzdury ,

1, pozwolenia na plakaty byly , oplata za wynajecie powiezchni zostala uiszczona
            2, nie wszystkie przystanki tylko 100
            3 jak wiaty moga byc do wymiany skoro na prawie kazdej wiacie sa plakaty kilku
            innych kandydatow
            4, a ja dostalem ulotke kosmy :) za to zadnej innej na oczy nie widzialem

czlowieku , jesli chcesz kogos zdyskredytowac to porzadnymi faktami a nie
            jakimis wymyslonymi bzdurami, zreszta zobaczymy po wyborach czy kosma to takie
            polityczne "0" , zobaczymy ile glosow otrzyma
            pozdrawiam wszytkich oszolomow i polinteligentow niepotrafiacych merytorycznie
            dyskutowac
            • Gość: pytanie Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:17
              TAk Grzesiu tak.
              A ładnie to tak nasylac na kolegow z Pisu S.W ??
          • Gość: asd Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 16:05
            Fakir lekko upsledzony, albo pracownik Dombrowicza za pieniądze piszący bzdury
            na forum
    • Gość: Tom Re: Oszustwo wyborcze KOSMY ZŁOTOWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 18:53
      Kazdy jakos kombinuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka