Gość: maxio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 22:02 widze ze w odpowiednim momencie wkraczam :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Momo Re: MY.cd IP: *.cezex.pl 21.12.01, 08:11 mallina napisał(a): > kazdy moment w sumie dobry ale na co, ale na co, Mallina? pozostając w błogiej nieświadomości podpisuję listę i zmykam do pracy;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY.cd IP: 62.233.138.* 21.12.01, 08:30 Gość portalu: Momo napisał(a): > ale na co, ale na co, Mallina? Hmmm.... a na co byś chciała? > pozostając w błogiej nieświadomości podpisuję listę i zmykam do pracy;-)))) Ja również zmykam :( Pzdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY.cd 21.12.01, 08:56 Gość portalu: the4h. napisał(a): > > Hmmm.... a na co byś chciała? D.the4h....nie wiesz?....;-) to czemu ciągle łypiesz na mnie okiem - SM? Pzdr... M. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY.cd 21.12.01, 20:05 wlasnie..lepiej nie pytac na co..:-))))) snieg tu spadl... tlok w tych sklepach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY.cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.01, 21:28 Hmmmmm! czuję się poza nawiasem, jakieś konszachty i ich fragmenty upubliczniane???? no ale niech tam...skoro mallina twierdzi, że the4h się myli....w 100% to coś w tym musi być, bo ona słów na wiatr nie rzuca... ale się wypowiedziałam - znaczy - długo...hihihihi całuski dla Prezesa i Reszty (szczególnie dla D.the4h i malliny) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY.cd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.01, 14:28 witam! no no ale tu tlok ostatnio ;) to zapewne koniec epopeji narodowej po tytulem BB jest tego powodem heheheeheheh pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY.cd 23.12.01, 18:54 moze pora byla za wczesna na tlok...pusto to jest teraz... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY.cd 24.12.01, 12:21 mallina napisał(a): > mylisz sie co do zwn....w 100% Ale w czym się mylę Mallinko? Jeśli w końcówce mojego posta z drugiego wątku, to chodziło mi nie o ZWN, tylko o ":)". Jeżeli natomiast nie o to chodzi, to ja wymiękam i musisz mi napisać o co Tobie chodziło. Pzdr dla Wszystkich i Wesołych Świąt :))) the4h. Odpowiedz Link Zgłoś