Dodaj do ulubionych

WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY]

IP: 82.146.247.* 21.09.05, 10:56
Tutaj link do fotorelacji z placu budowy :

www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=258581
Tutaj mamy wizje inwestycyjne:

www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=5446081#post5446081

JaCkU! Prosze podaj link do watku o ASTORII!!

Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.brda.net 21.09.05, 11:21
      fajne fotki!! dzieki :)
      • Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:09
        tez mam fajne fotki z Bydzi ale za nic w świecie nie mogę sie zalogować na to
        forum ...... hihihihi ..... cóż starość .. nie radość ........... hihihihih
        • Gość: zonc Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: 82.146.247.* 21.09.05, 16:21
          napisz do mnie na zonc@op.pl

pogadamy z adminami :) to sie zalatwi...
          • Gość: cubism Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.telsten.com / *.telsten.com 21.09.05, 18:19
            może jednak jakoś wam uda je sie zamiescic..jestem ciekawy:)
            • Gość: JaCeK ! Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:38
              Jesli ktoj lubi nowe inwestycje- i to z calej Polski i Swiata i jednoczesnie nie
              jest oszolomem obnizajacym poziom dyskusji w ktorej uczestniczy zapraszam na
              skyscrapercity.com

a tu jest Astoria :
              www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=211411
              dla niezorientowanych: wątki wszystkie mają po kilka stron, znajdziecie
              odnosniki do nich u gory i na dole kazdej z nich (dla formalnosci pewnie kazdy wie)
              • Gość: Iron Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.chello.pl 21.09.05, 19:12
                A z Astorii zdjęć nie ma do teraz :)
                • Gość: stef Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.tvgawex.pl 21.09.05, 21:47
                  fajna sprawa zawsze mozna wejśc i dowiedzieć sie co i jak postępują róznego
                  rodzaju inwestycje
                  • Gość: JaCeK ! Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:38
                    kocham to wlasnie :)
                    • Gość: Iron Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.chello.pl 21.09.05, 22:42
                      ja też ale czasem trzeba odpocząć od tego monitora więc nie zapomnijcie
                      nakarmić swoich zweirzątek jakie tam macie i wyjdźcie czasem na dwór (nawet
                      żeby zobaczyć postęp robót na żywo) bo ja czasem to nieźle czasu wtapiam :) ale
                      to się zmieni. JaCeK Pozdawiam.
                      • Gość: JaCeK ! Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:46
                        Ja tu siedze caly dzien :) Ale do pazdziernika...
                        • Gość: Iron Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.chello.pl 21.09.05, 22:48
                          A w październiku to wiem hehe studia na naszej "kochanej" uczelni i co w Bydzi
                          Cię już nie będzie???
                          • Gość: JaCeK ! Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:51
                            Co tam na forum o prywatnych sprawach bede gadal GG jest przeciez :)
                            • Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... [+ PLANY] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 05:59
                              mam zdjecia z Astorii praktycznie od chwili jak na dziedzincu pojawila sie 1
                              koparka zrywajaca asfalt dla archeologów ... hihihi ...
                              • Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... ASTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:08
                                hihihihi .... melduje zainteresowanym forumowiczą ze ..... hihihih znikneła
                                tablica z wizytówką archeologów ....... nie ma juz czerwonej tablicy od ul.
                                Gdańskiej. Poszli sobie - wiec .... budowa .. blisko ...hihihih
                                • Gość: zonc Re: WIESCI Z BUDOWY ... ASTORIA IP: 82.146.247.* 22.09.05, 07:38
                                  to daj linki do zdjec.

umiesc tutaj

imageshack.us
                                  • Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... ASTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:20
                                    pierwszy dzien - grodzenie
                                    img369.imageshack.us/my.php?image=aug18158jv.jpg
                                    • Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... ASTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:25
                                      ławki
                                      img375.imageshack.us/my.php?image=aug18179dx.jpgtablica
                                      img375.imageshack.us/my.php?image=aug18160zo.jpg
                                      • Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... ASTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:28
                                        img375.imageshack.us/my.php?image=aug18179dx.jpg

• Gość: mark Re: WIESCI Z BUDOWY ... ASTORIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:49
                                          ławki
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=aug18170ij.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=aug18189cz.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=aug18191ap.jpg
                                          archeolodzy na dziedzincu - kopraka zdjęła asfalt

img380.imageshack.us/my.php?image=aug23042or.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=aug23091vt.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=aug23125ng.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=aug23230ya.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=sep09043il.jpg
                                          img380.imageshack.us/my.php?image=sep14118ll.jpg
                                          dzis koniec skonczyli kopac tablica znikneła

a tak bedzie za 1,5 roku

img380.imageshack.us/my.php?image=z2702141g7rq.jpg......hihihihihihih
    • Gość: czesiek Ile chca lapowki i co spieprza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:37
      Obaj sie zachwycacie, zapominajac ze mamy tu politykow aferzystow...
      Ile chca lapowki i co spieprza?
      • Gość: ja Re: Ile chca lapowki i co spieprza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:52
        Zapomniałeś, że rozmawiamy o Bydgoszczy. U was się nie buduje, więc nie ma co spieprzyć.
        • Gość: mark Re: Ile chca lapowki i co spieprza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:53
          img360.imageshack.us/my.php?image=z2702141g9um.jpg
          ... hihihi teraz dobrze

img360.imageshack.us/my.php?image=z2702142g9sa.jpg
          • Gość: mark Re: zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:57
            od czasu do czasu coś wkleje .... hihihihi a sporo sie dzieje ... np nowy
            budynek dla Akademii Muzycznej - prace juz trwaja ... hihihi

PS
            miej oczy szeoko otwarte .. hihihi
            • Gość: seiko Re: zdjecia IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 11:19
              ten dziedziniec przed astoria nawet fajnie bedzie wygladal zauwazyliscie ze
              bedzie tam kilka fontann
              • Gość: listek Re: zdjecia IP: 62.244.137.* 22.09.05, 12:41
                Całe szczęście, ze budują Astorię. tam teraz wygląda jak w małym miasteczku, a
                nie w centrum miasta!
                • anaiss Re: zdjecia 22.09.05, 20:54
                  nie podoba mi się, niestety, ten projekt

a.
            • coooler1 Re: zdjecia 22.09.05, 12:41
              Jaki budynek dla Akademii Muzycznej ? :)
              gdzie... ? mark powiedz.

pozdr.
              • Gość: mark Re: zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:40
                w tej chwili ... hihihi trwa remont róg Obronców Bydgoszczy i E.Warmińskiego.
                Kiedys była tam szkoła. Dziś Akademia Muzyczna ...... hihihihih
    • Gość: maciej To wspaniałe plany !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:01
      To wspaniałe plany !!!!
      Miasto wyjdzie ze stagnacji !!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka