Dodaj do ulubionych

GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI?????

IP: *.tvgawex.pl 03.10.05, 15:58
NO WLASNIE , GDZIE SEI PODZIAL nasz senator???? wieczor wyborczy spedzil w
warszawie , na konwencji PiS u w Gdansku nie byl , na konwencji Kaczynskiego w
bydgoszczy nie byl , hmmmmmm ciekawe co sie stalo ???? juz wam mowie - senator
sikorski pojechal na 2 tygodnie do USA aby tam odpoczac od kampanii, i
zalatwic swoje sprawy hahah gratuluje senatora , ciekawe czy po
zaprzysiezeniu tez bedzie sobie takie urlopy urzadzal - przypomne tylko ze
niektorzy sikorskiego uwazali za prawdziwego meza stanu , przyszlego premiera
ministra wice ministra itp ... no ale coz czego mozna byl osie spodziewac po
kims kto o swoim miescie przypomina sobie przed wyborami

KOCHAM WAS CO 4 LATA - takie haslo powinno wisic na plakatach Sikorskiego

Obserwuj wątek
    • Gość: BTZ A inni aferalni politycy w B-czy lepsi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:00
      A inni aferalni politycy w B-czy lepsi?
      • Gość: Nikita Re: A inni aferalni politycy w B-czy lepsi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 16:17
        To się akurat zgadza senatora wcięło. Nie wiem czy wyjechał do Ameryki, czy w
        odwiedziny do Żydów, ale go nie ma. Tak to się zaangażował w kampanię Lecha
        Kaczyńskiego. Tak naprawdę PiS w Senacie ma nie 49, a 48 senatorów, a Bydgoszcz
        zamiast trzech jak to jest w Toruniu, to jednego, drugi jest senatorem Żydów.
        • Gość: ja Re: A inni aferalni politycy w B-czy lepsi? IP: *.tvgawex.pl 03.10.05, 16:25
          ciekawe czy zona pana senatora S. umie cos po polsku powiedizac , hehehe , a
          zeby nie bylo ze my tu antysemici jestesmy to pragne zauwazyc ze senastor S.
          bral slub w SYNAGODZE
          • mozilla.org Re: A inni aferalni politycy w B-czy lepsi? 03.10.05, 16:28
            Gość portalu: ja napisał(a):

ciekawe czy zona pana senatora S. umie cos po polsku powiedizac , hehehe , a
            > zeby nie bylo ze my tu antysemici jestesmy to pragne zauwazyc ze senastor S.
            > bral slub w SYNAGODZE

i co teraz? masz klopot, prawda?
            zenujacy watek
    • Gość: A14 Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.05, 20:52
      Nie wiecie gdzie? Są dwie możliwości
      1.- Obgaduje karierę ministra spraw zagr. w warszawce,
      2.- Dogaduje się z naszymi włodażami z miasta o czym już głośno...
      • Gość: viva Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 20:56
        Heh za co mieliby mu dać tego ministra spraw zagranicznych? Chyba w najbliższym
        czasie nie planujemy zacieśnienia stosunków z Żydami?
        A tak swoją drogą to ciekawe, co piszesz A14. Na jaki temat dogaduje się on z
        włodarzami miasta, w sprawie czego?
        • Gość: onet Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:34

Co chłopaczyki? Ciekaw jestem także czy oprócz tych postów byliście także
          incjatorami niszenia reklam wyborczych Prawa I Sprawiedliwości w Bydgoszczy?

Tak czy tak tą sprawą trzeba zaintersować policję, bo to co z czym mamy do
          czynienia to więcej niż pomówienia.....
          • Gość: dziennikarz Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:05
            Nie no onet w sprawie postów policja raczej ma tu małe pole do popisu. To są
            raczej złośliwości, że w odwiedziny do Izraela jedzie pan Sikorski. Zresztą z
            tego, co pamiętam to senator nie wstydził się swojej żony Żydówki, więc nie
            przesadzajmy.
            A inna sprawa to rondo zdaje się Bernardyńskie, o czym słyszałem. Ciekawe kto
            to uczestniczxył w tym incydencie godnym pożałowania. Bo rozumiem, że o to
            chodziło? No ale tutaj z kolei Policja choć byłaby wskazana, to jednak chyba
            nie ma szans, skoro do tej pory nikogo nie zatrzymano.
            • nikita_gradow Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? 03.10.05, 23:31
              Ej no ktoś się znowu pode mnie podszył. Zmieniam na stały nick, zamiast Nikita,
              ten ostatni post to jednak nie mój. Inna sprawa, że nie lubię Sikorskiego, co
              już wcześniej pisałem. Z tego prostego względu, że ten facet ma chorą ambicję,
              ale przede wszystkim straszny buc.
          • Gość: ja Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? IP: *.tvgawex.pl 03.10.05, 23:51
            onet wyluzuj , bo zaraz ja zainteresuje policje o twoich pomowienich na temat
            rzekomych mioch pomowien , hehe jest takie przyslowie " uderz w stol a nozyce
            sie odezwa" . A to onecie ze ktos ma inne zdanie albo inne poglady na dany temat
            nie oznacza ze mozesz sobie straszyc innych policja i insynuowac ze ktos niszczy
            jakies reklamy
            • Gość: mickey Re: GDZIE sie PODZIAL senator SIKORSKI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:03
              Jakbym ja to miał niszczyć to zrobiłebym inaczej. Zamiast wypisywać takie czy
              inne hasła po prostu bym poniszczył te stojaczki. Ja jednak uważam, że takich
              rzeczy w kampanii wyborczej nie powinno być, to poniżej pasa. No jak wracałem
              zdaje się, że było koło 4.30 to były napisy, ale już rano koło 10 nie było. A
              tak swoją drogą to było Rondo Grunwaldzkie, w przeciwieństwie do dziennikarza
              ja to widziałem na własne oczy. Heh zawiadom policję też na mnie onet, skoro to
              widziałem, to być może sam to robiłem. No niezły z ciebie jajcarz. Tu by chyba
              z połowa forumowiczów już siedziała w więzieniu, ostatnio jak ktoś pisał o
              Zemkem, wcześniej o panu Kośmie Złotowskim, za to co piszą o Ciemniak to już
              chyba 10 wyroków winno być tak samo za to co swego czasu o Schreiberze, za to
              co o Dombrowiczu to ciężko policzyć, ale ze 100 minimum. Powodzenia, złóż
              najlepiej na wszystkich forumowiczów, łącznie z sobą.
              A najlepiej porównaj moje IP z innymi, wyjdzie że wszystko ja pisałem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka