Dodaj do ulubionych

Ale burza, u Was też?

06.07.12, 22:28
U mnie koszmar od 5 minut (Dolny Śląsk)
Obserwuj wątek
    • anna_geras Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 22:31
      W Gdyni napieprzało wczoraj w nocy i całe rano tak do 10:00, potem był skwar nie do wytrzymania, teraz jest lepiej ale zapowiadją burzę z gradem.
    • sueellen Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 22:33
      U nas nie ma burz smile
    • zetka50 Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 22:33
      u mnie przeszła, 2 godziny krążyła, grad i silny deszcz,lało się spod okien, latałam ze ścierą z okna do oknatongue_out
      grad wielkosci 1 cm.
    • anetaa Re: tutaj masz wszystkie 06.07.12, 22:34
      www.industry.siemens.com/services/global/de/blids/service/spion/Seiten/spion_pl.aspx
    • gazeta_mi_placi Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 22:38
      Nie.
    • marzeka1 Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 22:43
      Mazury- ani wczoraj, ani dziś nie ma deszczu czy burz, jest skwar- dziś 34 stopnie sad , dopiero teraz późnym wieczorem zaczyna się z lekka ochładzać; wszędzie czytam o burzach, deszczach, a tu nic- skwarówa.
      • imasumak Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:13
        No u nas też był dzisiaj skwar, temperatura podobna. Ale mieliśmy już pogrom z niedzieli na poniedziałek, a potem grzmiało prawie bez przerwy aż do wtorku. uncertain
      • pitahaya1 Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:31
        Marzeka1, weź rzuć jakieś informacje, jak tam na Mazurach z pogodą.
        Syn od tygodnia pływa ale mi się zbuntował i wyłączył komórkęsmile Okolice Giżycka, Ryni.
        Z góry dziękujęsmile
        • marzeka1 Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 13:15
          O, matko, synka po takim numerze: ubiłabym big_grin na Mazurach burze były na początku tygodnia, po kilka dziennie, teraz 3 już dzień: skwar, dziś - 34 sad umieram w takiej temperaturze.
          • pitahaya1 Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 15:10
            Zdążę ubićsmile Jego pierwsze 14 dni na wodzie. Strasznie dorosły, strasznie odpowiedzialny...wiesz, jak to jest z nastolatkami. Tak głupio dzwonić do mamy.

Dopłynęli do Mikołajek. Każą im na wszelki wypadek wyłączać komórki i, jak jest na tyle przytomny, to włącza ciemną nocą, jak już dobiją do portu, zrobią sobie coś na ząb i jeszcze są w stanie kontaktować.
            Dzwoniłam do opiekuna, wszystko jest w porządku, czyli upał niemiłosierny, chłopcy sobie radzą.
            Podobno wszyscy poopalanismile

Dzięki za uspokojenie duszysmile) I tak Wam chyba lepiej niż w warszawskiej skorupie, gdzie każda chmura nas omija.
    • ib_k Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 22:47
      wrocław, słychać dalekie grzmoty, uwaga, uwaga nadchodzismile
    • imasumak Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:01
      Trochę się uspokoiło, ale czuję że będzie jeszcze krążyć kilka godzin.
    • super-mikunia coś tam przeszło.. 06.07.12, 23:11
      ..dziś rano.. i pokrzyżowało plany w związku z wyskokiem nad rzeczkę..cóż standard jak nie przy grzmi i nie przejdzie ulewa w moje urodziny to na bank w imieniny wink lato, lato.. prawdziwa fest burza była u nas (centrum) z niedzieli na poniedziałek... takiej nie pamiętam ... caaałą noc..
      • imasumak Re: coś tam przeszło.. 06.07.12, 23:16
        super-mikunia napisała:

prawdziwa fest burza była u nas (centrum) z niedzieli na poniedziałek... takiej nie pamiętam ... caaałą noc..

U nas też, nigdy tego nie zapomnę bo byłyśmy same w wielkim domu z młodszą córką, która rano w poniedziałek jechała na kolonie - żadna z nas do 3 w nocy oka nie zmrużyła.
    • mika_p Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:18
      Nie, nawet się nie zanosi, firanki spokojne, a okno otwarte.
      Ale może coś byc w nocy, niebo po południu jakies takie niebłekitne było
    • sumire Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:23
      nic. była w Tatrach, kogoś trafiła nawet, ale do Kraka nie dotarła. wszyscy tu bardzo żałujemy.
    • nangaparbat3 Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:27
      Przeszła bokiem sad
    • vampire-freak Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:36
      Cholera właśnie się u mnie zaczyna (okolice Legnicy), ile u Was trwała?
      • imasumak Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 00:45
        Jeszcze grzmi, ale tak w oddali.
    • marghe_72 Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:53
      stolicę tylko postraszyła i poszła dalej
    • jola-kotka Re: Ale burza, u Was też? 06.07.12, 23:57
      A w szczecinie takie slabiutkie te burze.Dzisiaj nie bylo wcale.
    • jagienka75 Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 10:10
      Burza była, przez godzinę lało oraz waliło, ale z obu zjawisk większe wrażenie zrobiła na mnie ulewa i ciemność.
      Jak na złość podczas tej ulewy wyszłam do sklepu i po powrocie do domu, pomimo parasola, mołgam sukienkę wyżymać.
      Dziś za to nie ma takiej parówy, jak wczoraj. Można było się wykończyć.
      • marzeka1 Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 13:16
        U mnie na Mazurach trzeci dzień: skwar: 34 stopnie, niby zaczynają się pojawiać jakieś chmury, może w końcu zagrzmi, lunie i będzie normalne 25 stopni? Marzę o tym, bo w tej duchocie wysiadam, czuję się więźniem w domu, wychodzę tylko rano i po 21.
        • marzeka1 Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 13:26
          O, grzmot słyszę, chociaż jeszcze słońce świeci .
        • jagienka75 Re: Ale burza, u Was też? 07.07.12, 13:48
          U nas teraz chmury, ale znów duchota i 29 w cieniu. A już tak się cieszyłam, że się ochłodziło po wczorajszej burzy i ulewie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka