Dodaj do ulubionych

To mosze coś pszy pifku ? odc.4

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 22:29
Dzieki braci piwna za tak liczne grono uzależnionych od chmielu : )
Degustacja do lustra chyba nie grozi : ))

Taki sobie ze mnie organizator i w połączeniu z burdlem w Żegludze nic nie
wyszło z rejsu .
Następnym razem sam chyba wynajmę łajbę ,bo te kursy co widnieją na
rozkładówce na Rybim Rynku to oni mają w „drugiej kolejnosci” .

W każdym razie w niedzielę w wyznaczonym miejscu zbiórki znalazło się 11 osób
+ ja .
Sorry dla tej jedenastki ,ze trochę nie wyszło z łajbą .
Najpierw smakowaliśmy na barce ...

Ponieważ zjawili się goście z Torunia ,a żaden z lektorów się nie
pojawił ,sam musiałem udawać ,ze znam Bydgoszcz i oprowadzić po mieście .
Co ciekawe nie widzieli dotąd na zywo Łuczniczki . Hmmm . Byli troszkę
zdziwieni jak zobaczyli kontekst i skalę : )))
Troszkę ich przegoniłem ,ale tak sobie mi to wyszło .
... potem tradycyjnie degustacja przeniosła się do Sphinksa .

Jeśli chodzi o obawy (pewnej osoby ),ze to spotkanie netbitowe ,to na parę
godzin ,które ze sobą przebywalismy może z 5 minut razem było o netbicie ?
Okazało się ,ze wszyscy się ze sobą zgadzają i nie ma o czym dyskutować ,a
wszyscy tak samo chcieli o tym zapomnieć .
Zresztą zapewniałem wielokrotnie ,ze to nie są żadne netbitowopodobne
spotkania .
Żadnych górnolotnych idei ,żadnych statutów ,żadnej agitacji . Tylko
piwoooooooooo ,dobre towarzystwo i ciekawe otoczenie–ciekawsze niż komputer z
klawiaturą + nutka poznawcza gdy się da przemycić. Żadnych obowiązków (poza
prelekcjami : ))))))) ,sama przyjemność.

Być może chciałbym –niesmiało - przenieść jeden pomysł (SDB ) z tamtej
czasoprzestrzeni .
Chodzi o jeszcze większe urozmaicenie otoczenia . I tak teraz pifko na barce
w Bydzi ,za miesiąc na Rynku w Toruniu ,za dwa w Chełmnie , za trzy jeszcze
gdzie indziej ??
Wokół nas ciekawe tereny .
Np. torunianie są zdania ,ze toruńska starówka to nie wszystko ,jest jeszcze
wiele do pokazania (choćby forty ) . Miejsca do których przeciętny turysta
nie dociera.

Transport –jak się zdaje –jest wystarczający.

Jakie Wasze zdanie ??

Obserwuj wątek
    • Gość: krzyzak Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 22:56
      IDZ SIĘ LECZYC PALANCIE!!!!!
      • Gość: atomski Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 23:03
        ciągle jeszcze pod swoim nickiem ???
      • jasio4 Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 16.09.02, 23:32
        Uderz w stol a ....

Tylko gdzie to uderzenie?

+, jak juz musisz ogranicz sie do forum bylo-netbitowego.

pozdrowienia
        • krotoss Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 17.09.02, 00:44
          ja bym proponował do flamastrów i własnej ściany...
    • lisiczkaa Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 17.09.02, 01:19
      Krzyżak, co tu dużo kryć - dałeś popis ;( Niestety w złym tego słowa
      znaczeniu. Przykre.

Pozdrawiam @ll
    • Gość: krzyzak Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 09:30
      Gość portalu: atomski napisał(a):

> Sorry dla tej jedenastki ,ze trochę nie wyszło z łajbą .

> Jakie Wasze zdanie ??

atomski Kapitan wiedzial ,że sie zjawisz.Nie chciał ,żebys znowu kogos
      obmacywał na stateczku ,mlaskał lub utytłał kogos swoimi kanapkami.
      Pytasz jakie jest nasze zdanie?
      Na statku jestes juz spalony.
      Aha i uwazaj przy kamiennej kobiecie.Jak bedziesz sie znowu przy niej zabawiał
      to bedziesz miał niezłe kłopoty.Cholera co za zboczek,najpierw w stajni w
      kaszczorku teraz znowu przez łuczniczka.Fuj atomski.
      • Gość: Fore Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 10:22
        Daj se luz gościu.
      • Gość: Wiech Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: 217.97.134.* 17.09.02, 10:25

Krzyżak, skoro nie masz nic do powiedzenia, to lepiej po prostu nic nie mów.
        Szkoda, że z sympatycznego na pozór gościa wylazło to co wylazło...

• Gość: krzyzak Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 12:41
          przeciez to tylko miła rozmowa z atomskim i nic wam do tego!
          prawda atom?
          • Gość: Wiech Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: 217.97.134.* 17.09.02, 12:51
            Gość portalu: krzyzak napisał(a):

> przeciez to tylko miła rozmowa z atomskim i nic wam do tego!
            > prawda atom?

po co to robisz?

to jest chore, nie widzisz???
            nie widzisz.

przykre
          • Gość: Fore Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:03
            Gość portalu: krzyzak napisał(a):

> przeciez to tylko miła rozmowa z atomskim i nic wam do tego!
            > prawda atom?
            Ja juz pisałam: jeżeli chcesz sobie z atomskim porozmawiać- w ten sposób - (li
            tylko) to jest:
            *telefon
            *gg
            *tlen
            *yahoo messenger
            *poczta elektroniczna
            *buddy phone
            *itp itd.
            • krotoss Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 17.09.02, 15:19
              *ściany i mazaki dla "cięższych".
              • Gość: atomski Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:27
                ...ignor dla pacana ,który chodzi co niedziela do koscioła jak przodownik
                katolicki i świeci dobrym sercem rozdając komputery w domach dziecka...
                a propos :
                robisz mimochodem naprawdę coś dobrego ,pewnie chodziło ci o zyskanie aplauzu
                i sławy i jesteś zły ,ze do Gniewkowa pojedziecie tylko we cztery osoby ,ale
                to co robicie ,jest przypadkiem naprawdę dobre . To nic ,ze nie ze szczerych
                pobudek.
                Trzymam za Was kciuki .

Tymczasem nikt nie napisał ,czy poznajemy li tylko Bydzie ,czy rozszerzamy ?
                To jak ?
                • Gość: krzyzak Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 22:55
                  Gość portalu: atomski napisał(a):

> ...ignor dla pacana ,który chodzi co niedziela do koscioła jak przodownik
                  > katolicki i świeci dobrym sercem rozdając komputery w domach dziecka...

Słyszałem zed dzwoniłes do Gniewkowa i mówiłes ze nie masz ani tatusia ,ani
                  mamusi.Prosiłóes ,żeby cie przyjeli.
                  Pani powiedziała ,że na koniec pytałes czy tez możesz dostac komputer bo nie
                  masz.
                  powiedz atom ,że bardzo prosisz to ci dam.............
                  • lisiczkaa Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 17.09.02, 22:57
                    Żałosne ;(
                    • Gość: krzyzak Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 09:54
                      lisiczkaa napisała:

> Żałosne ;(
                      ale niestety prawdziwe ;)
                      • Gość: adek Re: To mosze coś pszy pifku ? odc.4 IP: *.ic.net.pl 18.09.02, 12:53
                        Może się mylę , ale sądząc po stylu to mi na Krzyżaka "gość" nie pasuje.
                        To chyba jakaś pdruba ;-)
                        • krotoss . 18.09.02, 13:02
                          jakaś warszawska mutacja ;o)
                          • Gość: adek Re: ! IP: *.ic.net.pl 18.09.02, 14:07
                            Że też Tobie się chce Krotoss te "szlaczki" pisać.
                            A może to jakaś nostalgia do lat przedszkolnych ? ;-))))
                            • Gość: Wiech Re: ! IP: 217.97.134.* 18.09.02, 14:44

Niestety to jeden i ten sam gość, jeno mu humor na zesłaniu strasznie
                              zrobaczywiał.

...a Kroti ma juz tak na wyposazeniu, samo się toto za nim ciągnie ;)))
                              :P
                            • krotoss Re: ! 18.09.02, 23:19
                              Gość portalu: adek napisał(a):

> Że też Tobie się chce Krotoss te "szlaczki" pisać.
                              > A może to jakaś nostalgia do lat przedszkolnych ? ;-))))

Widzisz przedszkolaku, to jest tak, że jest na nowym forum opcja wstawiania
                              pod każdym postem swojej sygnaturki AUTOMATYCZNIE. No ale o tym dopiero w
                              szkole podstawowej uczą ;o)

Pozdrawiam
                              • blondynka Re: ! 23.09.02, 10:09
                                Witojcie, witojcie!

Ja tak tylko na momencik. Pifko w każdym miejscu - byle w dobrym towarzystwie!
                                Jestem za wycieczkami krajoznawczymi. Moich mężczyzn zostawię w domu, jest więc
                                szansa, że posiedzę dłużej niż ostatnio :)
                                • lisiczkaa Re: ! 24.09.02, 23:23
                                  Blondie, czyżbyś już opuściła Stolicę? ;) Wróciłaś??????????????

Odezwij się i ... pozdrów swoich "mężczyzn" ;P
                                  • lisiczkaa Jeszcze coś ;) 24.09.02, 23:25
                                    I strzeż się "warszawskiej mutacji". Same z nią kłopoty ;( ;)

Buziaki !!!

Pozdrawiam @ll
                                    • Gość: atomski Re: Jeszcze coś ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 23:52
                                      a może faktycznie na grzyby ?

- w ostatnią niedzielę miąłem przyjemność cbyć w centrum .lało jak z cebra .z
                                      Mostowej ku swemu zdziwieniu dojrzałem stateczek ,którym mieliśmy płynąć ,ale
                                      ten był jakis ładniejszy ,żywsze kolory . byłem z friendami . okazało się ,ze
                                      to ORLIK ,ze wcale nie jest droższy jak sugerowała konkurencja i obsługa dużo
                                      bardziej skłonna do negocjacji .
                                      za 10 zł od osoby (min .5-6 osób ) sa gotowi płynąć do Brdyujścia.
                                      -no więc pomimo fatalnej pogody postanowiliśmy się skusić na ten krótszy rejs
                                      do Nowołęczyckiej .
                                      i starczy , na dłuższy trzeba by brać kanapki ,coś mocniejszego bo ciągni epo
                                      kalesonach i rozgadane towarzystwo : ))

-jesli bedzie taka wola tym razem bede negocjował bezpośrednio z kapitanem
                                      (wziąłem numer telefonu ) ,jest skłonny do wspólpracy .

- a jak nie to na grzyby ?
                                      • krotoss Re: Jeszcze coś ;) 25.09.02, 00:16
                                        atomksi, ja grzybu lubie bardzo zbierać, ale czy TY nie boisz się ze mną tak
                                        sam na sam w lesie? ;oPP (resztę wymanewruję ;o) )A tak poważniej orlik,
                                        bydgoszcz, ondyna, czy inna łajbina-mi wszystko jedno, nawet borowikiem moge
                                        płynąć ;o) byle by, jak to mówisz kalesony zabrac ze sobą ;o)
                                        • blondynka Wróciłam! 18.10.02, 23:15
                                          No jestem! Coś umarła idea wspólnego piwkowania? Hop, hop!
                                          • Gość: atomski Re: Wróciłam! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 23:20
                                            przy tej zimnicy to chyba do Mózgu teraz ?
                                            w niedziele zaraz po otwarciu o 18.00 bywa przyjemnie pustawo i w miare
                                            przezroczyście : )))
                                            • blondynka Re: Wróciłam! 18.10.02, 23:42
                                              Warte przemyślenia! Kto za?
                                              • Gość: atomski Re: Wróciłam! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 22:30
                                                chyba nikt już nie został.mniam ,mniam .to i lepiej : )))
                                              • Gość: back off Re: Wróciłam! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 23:45
                                                Blondynko z Tobą pojde nawet na beczke piwa, albo pojde okrasc dla
                                                Ciebie "Kujawiaka" i podjade po Ciebie ciezarowka piwa:)

Miłego dnia.

Stasiu
                                                • Gość: SDB Re: Wróciłam! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 20:16
                                                  Halo pierwszy raz widze ten watek a to juz miesiac on se zyje na forum. A to ci
                                                  dopiero. Jeno wam powiem tak ku ozdobie ze sie dzis w Toruniu spotkalim w malym
                                                  ale zawsze gronie torunskim. Nastepnym razem poinformujemy fszystkich zeby sie
                                                  fszyscy spodkali ;) no bo cos trzeba wymyslic nie?
                                                  • blondynka Re: Wróciłam! 21.10.02, 21:25
                                                    No to myślmy Panowie! Beczkowóz z piwem już mamy, Stasiu się zobowiązał.
                                                    Pozostaje tylko termin i miejsce do ustalenia.
                                                  • Gość: Wiech następny raz IP: 217.97.134.* 22.10.02, 08:53

...jest dziś dla przykładu w Krzywej Wieży
                                                    :))

...a inne następne razy tysz będą, mam nadzieję ;)))

pozdr.
                                                    Wiech
    • lisiczkaa Jakieś konkrety??????? 22.10.02, 15:01
      Jestem za Mózgiem o zmroku ;)
      To co? - niedziela? Bez dzieci, Blondie? ;P

Pozdrawiam @ll ;)

PS: Biegnę do domku ;) Hurra !!!
      • Gość: SDB Re: Jakieś konkrety??????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:13
        Koniecznie pizzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
        • Gość: Ted® Re: Jakieś konkrety??????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:57
          Gość portalu: SDB napisał(a):

> Koniecznie pizzaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

w mozgu nie daja pizzy (nic nie daja) ale za to mozna sie nacpac za darmo,
          wystarczy oddychac

jak sdb?, pasi?
          • lisiczkaa Ja nadal nie widzę konkretów !!! 22.10.02, 17:46
            Tedzik, Ty tu nie szerz wrogiej propagandy dot. Mózgu ;) (gorzej, jak co
            poniektórzy odbiorą to jako hmmm reklamę, a to z kolei nie jest zbyt
            wychowawczym działaniem, czyż nie? ;))
            Ja jestem na Mózgiem. Byle szybko, bo umrę z tęsknoty ;P
            To co? Mózg o zmroku, niedziela np. hmmm o 17.?
            • blondynka Re: Ja nadal nie widzę konkretów !!! 22.10.02, 20:17
              Piątek, sobota, niedziela jestem w Warszawie - mam szkolenie z bezpiecznej
              jazdy samochodem ( oj, będzie się działo... :) ).

Bardzo wątpię, czy zdążę na 17. Najwyżej dojadę do Was.
            • Gość: Ted® Re: Ja nadal nie widzę konkretów !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.02, 09:20
              chetnie zapodalbym jakiegos konkreta ale w niedziele nie moge
              a co do mozgu to widze lubisz konkretne klimaty;)
              • Gość: lisiczkaa niezalog O konkretach ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 23.10.02, 12:13
                Gość portalu: Ted® napisał(a):

> chetnie zapodalbym jakiegos konkreta ale w niedziele nie moge
                > a co do mozgu to widze lubisz konkretne klimaty;)

A co Ty się tak dziwisz, Tedzik? Wiem, do czego prowadzi planowanie
                czegokolwiek tym - powiedzmy - trybem. Zwłaszcza tutaj. Stąd to moje
                nawoływanie do konkretów. A co do Mózgu - fakt, kocham te klimaty. Bez
                żadnych "wzmocnień", żeby @ll było jasne. Jak robi się zbyt ciężka atmosfera -
                po prostu ... otwieram okno ;)

Czy to znaczy, że niedziela odpada? ;(

Pozdrawiam @ll

PS: Blondie, bezpiecznej jazdy ;)

• blondynka Re: O konkretach ;) 23.10.02, 21:24
                  Dzięki Lisiczko :)
                  • Gość: SDB Re: O konkretach ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 16:26
                    Jo ej to moze w nastepna niedziele w toruniu na miedzy innymi pizzy? :)
                    Przyjedzcie donos. a za miecha spotkajmy sie w stopce na ten przyklad
                    • Gość: atomski Re: O konkretach ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 23:28
                      tyra chyba Wy do nos ?

ja tam i tak siedze cicho bo w next weekend nie moga ,następnie w hallowen tym
                      bardziej.
                      moge dopiero za dwie niedziele .jak coś ktoś )sie nie urodzi

ja na razie jestem wyautowany :(
                      • Gość: back off Re: O konkretach ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 01:57
                        A ja tam w niedzielę w "Muzku" :) bym się spotkał :) Na 17.00 też mi pasuje :)
                        narkotyki ?..:) Lisiczko ?:) Czy to jakieś propozycyje?:)

Blondynko podejrzewam, że ja już tą bezpieczną jazdę widziałem :)
                        Spodziewam się, że jedziesz prosto na lotnisko na Bemowie i wsiadasz w pojazd z
                        dwoma małymi kółeczkami zamiast tylnich "normalnych" kół.

Powodzenia i pamiętaj, że masz wokoło dużo trawy :)

Miłego dnia.

Stasiu
                      • lisiczkaa Podcieliście mi skrzydełka ;( 25.10.02, 08:12
                        Stasiu, Ty nie podpuszczaj i nie udawaj, że jesteś zainteresowany jakimś
                        spotkankiem w bardzo miłym towarzystwie (czyli naszym, rzecz jasna ;)), bo
                        nauczeni doświadczeniem - znów byśmy czekali i na tym by się zapewne skończyło ;
                        (
                        A "narkotyki? - nie biorę" i nigdy nie brałam. Pifko lepiej podkręca atmosferę,
                        nie Blondie? ;P

Areczq, 3mam mocno kciuki za to, co przed Wami już wkrótce. Daj znać, jak Coś
                        się "wykluje" ;) I bądź dzielny, gdy hmmm wybije godzina zero ;) O Twoją Łajfkę
                        się nie boję ;) Jestem z Wami ;)

"Wyautowany"? Hmmm

Pozdrawiam @ll

PS: A ja tak się cieszyłam na tą niedzielę ;( Buuuuu to mało powiedziane ;(
                        • blondynka Re: Podcieliście mi skrzydełka ;( 30.10.02, 18:01
                          Nie do końca tak było Stasiu, ale też zabawa przednia...

Widzę, że nadal żadnych konkretów....

• Gość: Ted® podobno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 21:49
                            10 listopada ok.16 w mozgu zbieraja sie w tajemnicy jacys forumowicze
                            • lisiczkaa A'propos Tedzikowego "podobno" ... 31.10.02, 23:43
                              Też o tym słyszałam ;)To co? - do 10.? Kto jest za? (i tu pada mróstwo
                              przeróżnych nicków oczywiście)Kto przeciw? Dziękujemy i do zobaczenia ;)
                              • Gość: back off Re: A'propos Tedzikowego 'podobno' ... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 01:51
                                Skąd wiecie o moim tajnym spotkaniu?:) Lisiczko proszę nie pisz, że nie
                                wierzysz, że przyjde. Fakt mam przeprowadzkę, ale będę.

Jak można WAS poznać? Macie jakieś szczególne znaki? :) Można nieźle zarobić
                                chodząć i zaczepiając w barach ludzi :):):)

Miłego dnia.

Stasiu
                                • Gość: lisiczkaa niezal. Po strzałkach ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 22:54
                                  Jak nas rozpoznać? Ja będę 3mała czerwoną różę w łapce, a Tedzik piątkowe
                                  wydanie Wyborczej ;p Zacznij od tego, Stasiu. Będziemy czekać ;)

Pozdrawiam @ll
                                  • Gość: back off To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 00:13
                                    Własnie poznałem bardzo wesołą, inteligentną, piękną i oryginalną osobę.

To była Lisiczka!!!

Lisiczko jesteś to zaszczyt Cię poznać. :)

Dziękuję za rozmowę. Jeśli poważnie poznam Was po róży i gazecie, to powiem
                                    Wam , że ja będe miał pilotkę z wiartaczkiem, czerwonego lizaka i piętkowe
                                    wydanie Trybuny Ludu:)

Ted@ już się cieszę na spotkanie z Wami. :)

Miłego dnia.

Stasiu
                                  • Gość: back off To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 00:14

To była Lisiczka!!!

Miłego dnia.

Stasiu
                                  • Gość: back off To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 00:16

To była Lisiczka!!!

Miłego dnia.

Stasiu
                                    • krotoss Re: To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) 03.11.02, 22:09
                                      Stasiu nawet najlepszy kawał opowiadany kilka razy (pomijam juz że pod rząd)
                                      staje się kiepski. Nie mówiąc już o trzykrotnym powtórzeniu komplementu
                                      kobiecie... co czekasz na nagrodę? ;o>>>> ok żarty żartsami a ja sobie właśnie
                                      zapisuję w komórce przypomnienie, na 10listka żebym nie zapomniał sie zjawić i
                                      Was znów (a niektórych pierwszy raz) zobaczyć. cya 8o)
                                      • lisiczkaa Re: To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) 04.11.02, 08:47
                                        Ciekawe, co na to Blondie ;P Stasiu jest typem komplemenciarza tego nie da się
                                        ukryć ;) Ja takich nazywam Czarodziejami ;)
                                        Swoją drogą - mi też miło było pogadać, Backoff. Mam nadzieję, że zobaczę 10.
                                        tą Twoją pilotkę z wiartaczkiem, czerwonego lizaka. O Trybunie już nie
                                        wspomnę ;)

KroTosik, do zobaczonka ;) Już się cieszę, mój Nauczycielu ;P Pozdrowionka dla
                                        Ciebie i Twojej Pani ;)

Pozdrawiam @ll
                                        • krotoss Re: To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) 04.11.02, 20:26
                                          lisiczkaa napisała:

> KroTosik, do zobaczonka ;) Już się cieszę, mój Nauczycielu ;P

no w sumie skończyłem zgłębiać kolejne tajniki więc może znów się
                                          pouczymy? ;o>>>

> Pozdrowionka dla Ciebie i Twojej Pani ;)

a dziekujemy i vice versa :o)))

Ps.Paaadam ze zmęczenia dzis dla tego tak mało...
                                          • Gość: back off Re: To zaszczyt Cię poznać Lisiczko:) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 23:24
                                            hmm:) Czy wszyscy już zdąrzyli się poznać?:) Tylko ja jstem niczym Don Pedro?:)

Chyba umre ze śmiechu jak się okaze, że znam Was z widzenia np. z Jumbo,
                                            miniMala, Leroy Merlin, czy Geanta. :):)

co do komplementów :) Samo się zrobiło 3 razy :) poważnie.

Ja nic więcej nie wiem:):):)

Lisiczko jesteś boska, mam Twoje foto na tapecie:):)

Krotosie :) Miło mi będzie poznać.

W razie czego podam hasło "najlepsze kasztany są na placu Piastowskich":)

Miłego dnia.

Tajnos agentos
                                            • lisiczkaa Zmiana tematu - to po 1wsze ;) 05.11.02, 18:04
                                              KroTosik, ależ ja nie mam "Pani" ;P
                                              Buziaki i QRDE mam nadzieję DO USŁYSZENIA lada dzień ;)

Backoff, ściągaj fotkę z tej tapety, póki lisiczkaa jeszcze zasługuje na
                                              komplementy ;P

Pozdrawiam @ll

"Najlepsze kasztany etc." ;)
                                              • Gość: SDB Re: Zmiana tematu - to po 1wsze ;) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 20:04
                                                Halo? Haaaaaaaaaaaaaaloooooooooo???????
                                              • krotoss Re: Zmiana tematu - to po 1wsze ;) 06.11.02, 21:23
                                                lisiczkaa napisała:

> KroTosik, ależ ja nie mam "Pani" ;P
                                                > Buziaki i QRDE mam nadzieję DO USŁYSZENIA lada dzień ;)

wiesz... :o))) bulba! hy hy do 10 ^^
                                                • blondynka Re: Zmiana tematu - to po 1wsze ;) 06.11.02, 21:29
                                                  No będę! Chociaż w Stasia nie wierzę... No ale co mi tam...
                                                  • Gość: back off Re: Zmiana tematu - to po 1wsze ;) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 22:44
                                                    Noo będę !! Wierzcie mi :) Jak nie sam, to może z kimś, ale będe :)

Blondynko mam być sam? :)

Czy ktoś z Was chodzi czasem do Leroy Merlin ? :)

Co się robi na spotkaniu forumowiczów :)?

Lisiczko prosze tylko moich fotek po forumowych skrzynkach nie rozsyłać. :)

Jestem osoba o chronionej prawnie tozsamości:):)

Miłego dnia.

Stasiu

• lisiczkaa Nie bój nic, Stasiu ;) 08.11.02, 10:04
                                                    Fotki są bezpieczne ;)

Pozdrawiam @ll i do miłego 10. ;)
                            • Gość: bydgoszczyl Re: podobno IP: *.ampluscom.pl 08.11.02, 11:46
                              Z tego co wiem to w Mózgu zbieraja się forumowicze z Bydzi.
                              Co tydzień.
                              Przychodzą w piatek i zostają do poniedziałku...
                              Sam widziałem.
                              • Gość: Ted® Re: podobno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 12:34
                                Gość portalu: bydgoszczyl napisał(a):

> Z tego co wiem to w Mózgu zbieraja się forumowicze z Bydzi.
                                > Co tydzień.
                                > Przychodzą w piatek i zostają do poniedziałku...
                                > Sam widziałem.

szare czy biale?
    • lisiczkaa Reasumując 09.11.02, 12:14
      No więc - reasumując - powiem tylko, kogo można się spodziewać w niedzielę:
      1. atomscy ;)
      2. Blondie my Love ;)
      3. Tedzik, choć się "nie odmeldował", ale dotychczas powiedzmy - nie
      zawodził ;) (może z Łajfką)
      4. UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! Stasiu vel bacoff
      5. BB ;)
      6. Może Fore ;)
      &. Toruńskie Nasienie, czyli Wiech i SDB ;)

O tych Osóbkach wiem. Kto jeszcze?
      Acha, KroTosS'a nie będzie ;(

Pozdrawiam @ll
      • Gość: Ted® podobno IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 17:29
        stasia nie bedzie
        musi byc w niedziele w tv - bedzie tlumaczyl dlaczego przegral z romkiem
        • lisiczkaa Kto "dał ciała" i dlaczego ;( 11.11.02, 12:43
          Na przykład .... taka Blondie ;( Stasio ma swoje medialne "5 min.", więc w
          sumie jest usprawiedliwiony ;) Szkoda tylko, ze nas nie uprzedził i na darmo
          wykręcaliśmy sobie główki wypatrując Jego "wiatraczka" (siedząc tyłem do
          drzwi) Nieładnie.
          BB życzę z serduszka szybkiego powrotu do zdrowia. Mam nadzieję, że spotkamy
          się niebawem.
          Na szczęście - cała Reszta była i śmiem twierdzić, że miło spędziła czas ;)

Pozdrawiam @ll i przesyłam lisie buziaczki ;*

PS: Takie poniedziałki to ja lubię ;)
          • Gość: back off Re: Kto 'dał ciała' i dlaczego ;( IP: *.malart.com.pl / 213.146.59.* 13.11.02, 18:51
            Macie rację w niedzielę dałem ciała równiez z mediami miało troszke wspolnego.

Wybory jak wybory. Cuż trudno :) ( hahahaha)

Nie miło i wogóle nieprzyjemnie się czulem. Od 10 nie mam SDI nie mam
            computera, nie mam nic. Jestem absolutnie odcięty od internetu, więc będe
            pojawiać się sporadycznie, ale nie rzadziej niż raz w tygodniu.

Od razu chciałem oznajmić, że ma to dla mnie potężnie negatywny wspływ. Smutno
            mi i czuję sie podle - jakby ktos mi umarł w rodzinie.

Oczywiście dla Ted@ informuję, że nie ma to związku ze zmianami w ratuszu :)

Miłego dnia.

:(:(:( Stasiu
            • lisiczkaa Dla Stasia q pokrzepieniu serduszka ;) 14.11.02, 10:03
              Stasiu, informuję Cię, że wszyscy żyjemy, więc już nas nie opłakuj - tylko
              następnym razem - po prosty bądz ;)
              Wyślę Ci info @ w razie czego ;)
              Współczucia wyrazy z powodu SDI ;(

Pozdrawiam @ll

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka