Dodaj do ulubionych

Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 21:55
Napisz cos jesli wiesz o co chodzi
Obserwuj wątek
    • Gość: Gekon Re: Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 22:08
      Gość portalu: Vince napisał(a):

> Napisz cos jesli wiesz o co chodzi

Kiedyś skejcili (tzn. jeździli na deskach, rolkach i hulajnogach... A teraz? Kto
      wie, co oni tam robią... W każdym razie Vince ma rację - stoją codziennie... Po
      co?

• Gość: vince Re: Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 22:12
        tam kręca sie największe zadymy a co deskorolkowców to ja nic nie mam ale
        wszyscy sa oki na PKO i sa to najlepsi ludzie jakich znam zawsze skręca jakis
        melanrz
        • Gość: Freeride Re: Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu IP: *.bydgoski.pl 26.09.01, 13:15
          Chyba są ok, często łażę tam do bankomatu i jeszcze nikt mnie nie zaczepił.
          pozdr
          • krotoss FREERIDE!!! 26.09.01, 13:20
            Gość portalu: Freeride napisał(a):

> Chyba są ok, często łażę tam do bankomatu i jeszcze nikt mnie nie zaczepił.
            > pozdr

Jejku dobrze ze sie odezwales... juz myslalem ze tu nie zagladasz... bedziesz w
            Przysieku??? jakby co w czwartek o 20 chyba bedzie czat(dokladnie ustale to dzis
            i wieczorem powiesze info w czerwonym dziale NetBiT'u) wiec wpadnij to sie dogra
            wszystko tak jak wtedy przed Kaszczorkiem...

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka