Gość: Vince IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 21:55 Napisz cos jesli wiesz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gekon Re: Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 22:08 Gość portalu: Vince napisał(a): > Napisz cos jesli wiesz o co chodzi Kiedyś skejcili (tzn. jeździli na deskach, rolkach i hulajnogach... A teraz? Kto wie, co oni tam robią... W każdym razie Vince ma rację - stoją codziennie... Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 22:12 tam kręca sie największe zadymy a co deskorolkowców to ja nic nie mam ale wszyscy sa oki na PKO i sa to najlepsi ludzie jakich znam zawsze skręca jakis melanrz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeride Re: Kto widzi codziennie skład chłopaków na pko na przylesiu IP: *.bydgoski.pl 26.09.01, 13:15 Chyba są ok, często łażę tam do bankomatu i jeszcze nikt mnie nie zaczepił. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss FREERIDE!!! 26.09.01, 13:20 Gość portalu: Freeride napisał(a): > Chyba są ok, często łażę tam do bankomatu i jeszcze nikt mnie nie zaczepił. > pozdr Jejku dobrze ze sie odezwales... juz myslalem ze tu nie zagladasz... bedziesz w Przysieku??? jakby co w czwartek o 20 chyba bedzie czat(dokladnie ustale to dzis i wieczorem powiesze info w czerwonym dziale NetBiT'u) wiec wpadnij to sie dogra wszystko tak jak wtedy przed Kaszczorkiem... KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś