Dodaj do ulubionych

Zdjęcia na lotnisku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:36
Od kilku dni ze swoich okien obserwuję lądujący samolot Ryanair.
Bardzo się cieszę z rozwoju PLB, ale nie o tym ma być wątek. Niedawno widziałem w TV materiał o ludziach, pasjonatach fotografowania którym Port Lotniczy bodajże w Poznaniu wydzielił miejsce skąd mogą robić zdjęcia. Może w Bydgoszczy dałoby się zorganizować podobne miejsce. Zjęcia wykonane przez tych ludzi mogłyby wzbogacić galerie na stronie PLB www.plb.pl/port_galeria.html
Obserwuj wątek
    • Gość: maniek Re: Zdjęcia na lotnisku IP: *.brda.net 03.11.05, 23:30
      to bardzo dobry pomysl...wladze lotniska musza o tym pomyslec
      • Gość: kolo Re: Zdjęcia na lotnisku IP: 193.26.211.* 04.11.05, 08:57
        Niezły pomysł!!!
    • Gość: Nemo Re: Zdjęcia na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:32
      Trzebaby to pchnąć dalej, może znajdzie się ktoś chętny na rozmowy z Zarządem PLB??
    • Gość: jan zdjęcia gł. atrakcji: Torun, Ciechocinek, Golub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:45
      Może zdjęcia największych atrakcji: Torun, Ciechocinek, Golub, Koronowo?
      • Gość: Nemo Re: zdjęcia gł. atrakcji: Torun, Ciechocinek, Gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:59
        To byłoby ciekawe. Będą pewnie tylko wątpliwości co do Torunia, który "olał" lotnisko bydgoskie twierdząc, że uruchomią swoje.
        • Gość: jan Re: zdjęcia gł. atrakcji: Torun, Ciechocinek, Gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:10
          No nie - mozeny tylko pokazywac bydgoskie rzeczy, w tym jest wprawa.
          Tylko nie nazywajmy lotniska "regionalnym".....
          • Gość: Nemo Re: zdjęcia gł. atrakcji: Torun, Ciechocinek, Gol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:21
            Jeżeli Toruń wypowiada się negatywnie na temat Portu Lotniczego Bydgoszcz to czego oczekujesz??
    • coooler1 Re: Zdjęcia na lotnisku 04.11.05, 11:21
      Myślę, że to dobry pomysł.
      Pasjonaci zapytajcie na lotnisku, napewno uda się to załatwić.
      • Gość: matikson Re: Zdjęcia na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 15:49
        Witam

W sumie nieformalnie istnieje w Bydgoszczy coś na wzór grupy spotterów w
        Warszawie. Kilka osób wymienia ze sobą informacje. Na stronach
        www.airliners.net,www.jetphotos.net oraz www.airfoto.pl jezeli sie poszuka,a nie
        jest to czasochlonne,mozna znalezc zdjecia bydgoskich milosnikow lotnictwa. A
        sprawa czegos takiego jak gorka pewnie byloby mozliwe ale nie wiem czy jest sens
        usypywac bo mamy dobre miejsca do robienia zdjec m.in. z ulicy Kujawskiej ale
        nie ukrywam ze jest to ciekawy pomysl.
    • Gość: marlena Re: Zdjęcia na lotnisku IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.11.05, 20:11
      sa takie miejsca ;)
      • styro Re: Zdjęcia na lotnisku 04.11.05, 21:47
        Jesli macie dobre miejsca mysle ze nie ma sensu kombinowac. Ul. Kujawska
        wystarczy tym, ktorzy kochaja samoloty i lubia je fotografowac.... Reszta to
        bicie piany - tak mi sie wydaje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka