IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:03
kto sie skusi na tysiac zlotych becikowego?
a chlory ktore beda mogly na koszt panstwa plodzic bachory i chlac za to na
umor.za 15 lat bedziemy mieli sporo blokersow i meliniarzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 10:11
      JA się z żoną już skusiłem - i mam nadzieję, że się załapiemy....

I nie wydamy tego na "Wisienkę" - uwierz mi...

Ale coś w tym jest, o czym mówisz... :-(
      • Gość: wxc Re: BECIKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:25
        dla ciebie celem jest posiadanie potomstwa, a nie 1 tys. becikowego.1 tys.
        becikowego jest przy okazji.rozumiem ze fajnie bo na lozeczko czy pieluchy.

kazdy jednak wie ze dziecko kosztuje duzo duzo wiecej i nikt rozsadny ktory
        uwazal ze go nie stac nie skusi sie. skusza sie ci ktorzy nie mysla o
        zapewnieniu przyszlosci potomstwu a o tym jakby tu sie nachlac. dla nich
        splodzenie bekarta bedzie praca jaka trzeba wykonac by sie nachlac. kraj nasz
        patologia smierdzacy widze i w oparach denaturatu oraz taniego wina.
        • Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 10:40
          hmmmm....

Na moje musiałeś dorastać w bardzo kiepskiej dzielnicy....

tzn. masz dużo racji, ale trochę pewne zagadnienia wyolbrzymiasz.

Z drugiej strony zastanów się czy chcesz za 20,30 czy 40 lat dostawać
          emeryturę? Jeśli tak, to ktoś musi na nią pracować - kraj (mimo usilnych starań
          Kaczek) będzie się rozwijał, miejsca pracy będą powstawały, kto je kiedyś
          obsadzi? Chińczycy?
          • Gość: wxc Re: BECIKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:58
            do pracy pojda duzo szybciej chinczycy jak menele.
            po co menele maja pracowac? male bara bara i tysiak leci,do tego zapomogi
            i zasilki. zyc nie umierac. dzieci na ulice albo do przytulkow.
            • Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 11:16
              Gość portalu: wxc napisał(a):

> do pracy pojda duzo szybciej chinczycy jak menele.
              > po co menele maja pracowac? male bara bara i tysiak leci,do tego zapomogi
              > i zasilki. zyc nie umierac. dzieci na ulice albo do przytulkow.

Mimo, iż z większością Twoich poglądów zasadniczo się zgadzam, to ich
              radykalizm zbyt zalatuje "prostym" światem Giertychjugend - wg. nich też albo
              coś jest czarne albo białe. A moim zdaniem to nie jest takie proste. Jak będzie
              praca i pieniądze to wielu zacznie pracować - jasne że nie wszyscy, ale jak
              Kaczki nie dadzą 2000 zł zasiłku tylko 200, a nawet machając łopatą zarobi 2000
              zł to uwierz mi, że wielu się skusi. Aha, i wolałbym, żeby pracowali tu Polacy
              (no może Europejczycy) a nie Chińczycy, bo już Sybilla (o ile się nie mylę)
              zapowiadała, że zaleje nas żółta zaraza.
              • Gość: swiatowiec Re: BECIKOWE IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.11.05, 11:20
                ja lubie wypic
                wiec mi sie przyda
                • Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 11:33
                  Skoro jeszcze kompa nie przepiłeś i dostęp do netu opłacasz, to nie jest z Tobą
                  najgorzej - wypij zdrowie dziecka!

• Gość: BABA Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 18:57
                    A co z zasiłkiem porodowym z ZUS. Becikowe ma byc zamiast tego czy dodatkowo ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka