Gość: wxc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:03 kto sie skusi na tysiac zlotych becikowego? a chlory ktore beda mogly na koszt panstwa plodzic bachory i chlac za to na umor.za 15 lat bedziemy mieli sporo blokersow i meliniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 10:11 JA się z żoną już skusiłem - i mam nadzieję, że się załapiemy.... I nie wydamy tego na "Wisienkę" - uwierz mi... Ale coś w tym jest, o czym mówisz... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxc Re: BECIKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:25 dla ciebie celem jest posiadanie potomstwa, a nie 1 tys. becikowego.1 tys. becikowego jest przy okazji.rozumiem ze fajnie bo na lozeczko czy pieluchy. kazdy jednak wie ze dziecko kosztuje duzo duzo wiecej i nikt rozsadny ktory uwazal ze go nie stac nie skusi sie. skusza sie ci ktorzy nie mysla o zapewnieniu przyszlosci potomstwu a o tym jakby tu sie nachlac. dla nich splodzenie bekarta bedzie praca jaka trzeba wykonac by sie nachlac. kraj nasz patologia smierdzacy widze i w oparach denaturatu oraz taniego wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 10:40 hmmmm.... Na moje musiałeś dorastać w bardzo kiepskiej dzielnicy.... tzn. masz dużo racji, ale trochę pewne zagadnienia wyolbrzymiasz. Z drugiej strony zastanów się czy chcesz za 20,30 czy 40 lat dostawać emeryturę? Jeśli tak, to ktoś musi na nią pracować - kraj (mimo usilnych starań Kaczek) będzie się rozwijał, miejsca pracy będą powstawały, kto je kiedyś obsadzi? Chińczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxc Re: BECIKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:58 do pracy pojda duzo szybciej chinczycy jak menele. po co menele maja pracowac? male bara bara i tysiak leci,do tego zapomogi i zasilki. zyc nie umierac. dzieci na ulice albo do przytulkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 11:16 Gość portalu: wxc napisał(a): > do pracy pojda duzo szybciej chinczycy jak menele. > po co menele maja pracowac? male bara bara i tysiak leci,do tego zapomogi > i zasilki. zyc nie umierac. dzieci na ulice albo do przytulkow. Mimo, iż z większością Twoich poglądów zasadniczo się zgadzam, to ich radykalizm zbyt zalatuje "prostym" światem Giertychjugend - wg. nich też albo coś jest czarne albo białe. A moim zdaniem to nie jest takie proste. Jak będzie praca i pieniądze to wielu zacznie pracować - jasne że nie wszyscy, ale jak Kaczki nie dadzą 2000 zł zasiłku tylko 200, a nawet machając łopatą zarobi 2000 zł to uwierz mi, że wielu się skusi. Aha, i wolałbym, żeby pracowali tu Polacy (no może Europejczycy) a nie Chińczycy, bo już Sybilla (o ile się nie mylę) zapowiadała, że zaleje nas żółta zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowiec Re: BECIKOWE IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 11.11.05, 11:20 ja lubie wypic wiec mi sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-blokers Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 11:33 Skoro jeszcze kompa nie przepiłeś i dostęp do netu opłacasz, to nie jest z Tobą najgorzej - wypij zdrowie dziecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABA Re: BECIKOWE IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 18:57 A co z zasiłkiem porodowym z ZUS. Becikowe ma byc zamiast tego czy dodatkowo ? Odpowiedz Link Zgłoś