Gość: :-) IP: *.petrus.com.pl 13.11.05, 18:52 Przyjmę kosmonautę na pół etatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: Nowe kierunki w WSOŚ 13.11.05, 19:36 interesujące :) Miło, że Bydgoszcz jako trzecia w kraju będzie miała ów kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Bydgoszcz ma spore tradyce w tej dziedzinie - 13.11.05, 23:04 to w Bydgoszczy istniały: Centralna Szkoła Pilotów Podoficerów Lotnictwa,(1926-1929, później SPP) Centrum Wyszkolenia Podoficerów Lotnictwa,(1925-1931) Centrum Wyszkolenia Technicznego Lotnictwa Tu stawiało pierwsze kroki w lotnictwie wielu asów polskiego lotnictwa.Dobrze , że wykorzysta się tradycje lotnicze Bydgoszczy i wysoką pozycję Zakładów Lotniczych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Kosmiczna hucpa IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.11.05, 08:26 To dopiero hucpa. Czegoś równie bezczelnego dawno nie czytałem. Ciekaw jestem czy znajdą na to 160 bęcwałów, którzy przyniosą tak pożądaną kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytt Kolejni bezrobotni do utrzymania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:08 Kolejni bezrobotni do utrzymania. Tym razem kosmonauci. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kolejni bezrobotni do utrzymania. 14.11.05, 13:23 Napewno znajdą 160 chętnych osób. A pracę po tym kierunku nie będzie trudno znaleść. Takie osoby będą mogły pracować na terenie zakładów lotniczych w całym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Kolejni bezrobotni do utrzymania. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:31 coooler1 napisał: > ...będą mogły pracować na terenie zakładów lotniczych... jako kosmonauci? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kolejni bezrobotni do utrzymania. 14.11.05, 13:34 > jako kosmonauci? Jeśli ty się nauczysz czytać, to i praca dla kosmonautów się znajdzie. Do tego czasu oni będą pracować w zawodzie, który się na studiach nauczą... Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Kolejni bezrobotni do utrzymania. 14.11.05, 13:34 :-/ zazdrościsz Bydgoszczy tego kierunku ? Nie kosmonauci, tylko mechanicy Odpowiedz Link Zgłoś
ethanak Najwyraźniej nie potrafisz czytać.. 15.11.05, 11:30 Nie kosmonautów się kształci na tym kierunku...Odsyłam do ponownej lektury artykułu - i tak parę razy aż zrozumiesz co tam napisali... Odpowiedz Link Zgłoś