hania.robus 17.11.05, 09:05 Mój synuś włąśnie dostrzegł padający śnieg za oknem i ma dylemat, co to sie dzieje, piałe leci z góry... Zyczymy miłego śnieżnego dnia. Zima nieodwołalnie się zaczęła. Pozdrawiamy. Hania i Robuś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inia1972 Re: Pada śnieg, pada... 17.11.05, 10:45 Niech pada, niech mrozi. Bo oprócz przyjemności z radości z zimy mojego dziecka, ja też odetchnę, bo może mrozy zabiją wszędobylskie wirusy. I moje dziecko wreszcie przestanie łykać leki od rana do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Pada śnieg, pada... 18.11.05, 08:56 A ja nie chcę zimy, nie lubię, brrr...Ja chcę wiosnę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martha_s Re: Pada śnieg, pada... 30.11.05, 14:11 ja za zimnem nie przepadam, ale jak jest śnieg to jakoś zniosę niskoą temperaturę. Jak nie ma śniegu to najchętniej bym w ogóle z łóżka nie wychodziła. brrr... Może jak napada więcej śniegu wybierzemy się na sanki do Myślęcinka lub też zapraszamy do nas do Fordonu - górek pod dostatkiem :) pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Pada śnieg, pada... 21.12.05, 09:20 No teraz to naprawdę pada! Szkoda tylko, że ja pracuję od rana do n ocy i dopiero w święta będę mogla z Maluszkiem pojeździć a tu ma być w święta plucha. Odpowiedz Link Zgłoś
martha_s Re: Pada śnieg, pada... 21.12.05, 09:34 a ja pracuję głównie popołudniami i Sergiuszek śmigał już na sankach :D Frajda niesamowita! :) Magda: kupiłaś już sanki? :) może się kiedyś razem wybierzemy na rajd po górkach? pozdrawiam gorąco Marta Odpowiedz Link Zgłoś