Dodaj do ulubionych

Niech nast. marszałek będzie z Włocławka lub Ina

IP: 83.238.70.* 20.11.05, 15:05
Niech zakończy sie wreszczie to toruńskie kumoterstwo, Region to nie tylko
Toruń, Grudziądzowi, a zwłaszcza Włocławkowi sie należy, tam nei poszły
rzadne instytucje i organizacje, moze poza jedną, wiec niech chociaż osoby z
tych regionó piastują od czasu do czasu jakieś istotne stanowiska, i między
Bydgoszczą i Toruniem też sie powinno przez to poprawić. Wojewoda też
przecież może byc z Grudziadza. Co wy sądzicie o tym?
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianka Re: Niech nast. marszałek będzie z Włocławka lub IP: *.petrus.com.pl 20.11.05, 18:28
      ja sądzę, że może być z Nakła, ale może też być i z Torunia:)
      • Gość: region Re: Ratunku tylko nie z Torunia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:32
        z każdego miejsca regionu oprócz Torunia.Już był i dziękujemy.
        • Gość: torunianka Re: Ratunku tylko nie z Torunia !! IP: *.petrus.com.pl 20.11.05, 18:36
          nie z Torunia? A czemuż to nie? Przecież dwumiasto chcecie z nami robić czyż
          nie?
          • Gość: region Re: Ratunku tylko nie z Torunia !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:42
            z takim roszczeniowym ,zachłannym sąsiadem ja osobiście nie robiłbym żadnych
            interesów.Jeżeli to lużne kontakty.Gry zakulisowe itd to nic dobrego nie wróży.
            • yaraz82 Pora na Bydgoszcz 20.11.05, 19:04
              Pora na Bydgoszcz
              • coooler1 Re: Pora na Bydgoszcz 20.11.05, 19:14
                Otóż to. Czas na marszałka z Bydgoszczy.
                • makbrajd stawiam na Szubin 20.11.05, 19:18

• a_weirdo Re: Pora na Bydgoszcz 21.11.05, 09:53
                  > Otóż to. Czas na marszałka z Bydgoszczy.

Czas na marszałka z mózgiem i bez kompleksów. Miasto pochodzenia jest bez
                  znaczenia.
            • Gość: torunianka Re: Ratunku tylko nie z Torunia !! IP: *.petrus.com.pl 20.11.05, 23:35
              Gość portalu: region napisał(a):

> z takim roszczeniowym ,zachłannym sąsiadem ja osobiście nie robiłbym żadnych
              > interesów.Jeżeli to lużne kontakty.

No, nie wiem czy nie będziesz żałował tego. Zauważ dokąd to jeździ rząd, aby
              tłumaczyć swoje posunięcia?
              • Gość: Karol Marszałek tylko z Torunia IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.05, 09:50
                Przed reformą administracyjną był czas na takie dyskusje . Bydgoszcz nie
                chciała u siebie Sejmiku i marszałka więc skąd teraz ten lament. Walczyliście o
                siedzibę wojewody i teraz możecie się z tego cieszyć. " Cały region buduje
                swoją bydgoszcz "
                • Gość: kukiełka Re: Karol jak zwykle bredzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:25
                  Też mam korzenie krakowskie ale wstyd mi za ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka