Gość: chmiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:40 nic sie nie zmieni , bo wszyscy sa skłuceni, widac ze sa lepsi i gorsi członkowie SP Zawisza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Tylko nie Walenciak :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:01 Tylko nie Walenciak :-( On został prezesem po tym jak pomogl zorganizowac manifestacje kibicow,a co zrobil pozatym ? Bez komentarza :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_futbolu Koniec wielkiej piłki nad Brdą! IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.11.05, 13:05 No to koniec z piłką w Bydgoszczy!!!!! Żyjcie sobie w tym waszym wioskowym świecie gdzie bedziecie zapierniczać po Mogilnach, Brzyskorzystewkach i innych podobnych wioskach! Wstyd za działaczy a szczególnie tych "młodych zdolnych" z zarządu od strony "kibiców" miało być pseudokibiców co chcą miec wszystko dla siebie. Widac,ze na piłce wam nie zależy lecz na burdach i innych aferach! Pod waszym przewodnictwem nic się w Bydgoszczy wielkiego "nie urodzi" i nie myslcie,ze Hydrobudowa wejdzie w 4 ligę bo ja na im miejscu sie nie dziwię i zrobiłbym dokładnie to samo! Nie ma dla was miejsca w tym świecie bydgoskiej piłki. Iv liga to maks na was stać a miałem nadzieję na fuzję z Kujawiakiem i rozpoczecie nowej drogi do odbudowy ekstraklasowej piłki nad Brdą. Ja jak i wielu prawdziwych KIBICÓW PIŁKI zawiodło sie na tych ludziach lecz taka prawda- to jest koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Koniec wielkiej piłki nad Brdą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:09 Gość portalu: kibic_futbolu napisał(a): > No to koniec z piłką w Bydgoszczy!!!!! Żyjcie sobie w tym waszym wioskowym > świecie gdzie bedziecie zapierniczać po Mogilnach, Brzyskorzystewkach i innych Tak koncza dzialacze-komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beciu Re: Koniec wielkiej piłki nad Brdą! IP: *.tvgawex.pl 30.11.05, 16:17 Zeby cos sie moglo skonczyc najpierw musialoby sie zaczac:)Buractwo rzadzi. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Koniec wielkiej piłki nad Brdą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:04 "borakiewicz" to kłamca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: Tylko nie Walenciak :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:30 To zebranie wyglądało jak kiepski horror;gdzie tylko złe fakty były prawdziwe.Nie zauważono nawet;że poszedł sygnał do opinii społecznej o budowie silnej piłki na Zawiszy bez środków i piłkarzy.Skoro prezes Walenciak nawet nie chciał wysłuchac racji kapitana drużyny wyrzucając go za drzwi a nie wspomniano choćby słowem o konkretach naprawy tej złej sytuacji w jakiej znalazł się Zawisza np. skąd wezma środki na spłatę zadłuzenia i na dokończenie rundy wiosennej??!!Oceniając takie działanie to wydaje mi się ;że miałbym wątpliwości czy dac mu kierować Prezesowi wycieczką klasową za miasto.Bez wyników; kurczowe trzymanie się stanowiska w SP Zawisza ;może wyglądac na darmową reklamę jaką ma p.Walenciak.Wygrała opcja p.Walenciaka;która będzie brnąć w tym s...e dalej.Należy szanować kibiców a szczególnie tych z Zawiszy za pomoc drużynie w najtrudniejszych momentach;ale panowie kibice mający głos w SP czy wy nie widzicie;że popierając bezkrytycznie prezesa przyczyniacie się do tego;że aby rozpocząć rundę wiosenną będziecie musieli sami wybiec na boisko a wasze marzenia o silnym Zawiszy skończą się tylko na...marzeniach?Czas żeby klubem zarządzali profesjonaliści a nie amatorzy;którzy mają dobre chęci i nic poza tym.Ten sponsor zły a tamtego nie ma...i zostanie szpanowanie niektórych ludzi na boiskach V -ligowych .Panowie Chmara i Pan p.Prezydencie Dombrowicz jak wy możecie pozwalać na to ludziom nieodpowiedzialnym na ośmieszanie miasta i Zawiszy.Przecież oni użytkują majątek miasta i macie coś w tym względzie do powiedzenia.Już kiedyś A.Fredro pisał o takich zabawach i czym się to może skończyć to wiemy.Wiedzcie ;że w Bydgoszczy są jeszcze kibice;którym zależy na dobrej opinii miasta i naszego Zawiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Tylko nie Walenciak :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:41 Proszę oświeć mnie w którym momencie Walenciak wyrzucił kogokolwiek za drzwi? Wg. mnie sami wyszli (a ich komentarze w stylu "sami możecie sobiegrać" wg. mnie nie były na miejscu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornol szopka IP: *.chello.pl 30.11.05, 13:04 "Kibice wyrzucają piłkarzy z zebrania" Co za szopka. Kibice zawiszy nie szanuja nikogo. Niech lepiej piłkarze wroca do Chemika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: szopka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:09 Gość portalu: kornol napisał(a): > "Kibice wyrzucają piłkarzy z zebrania" > Co za szopka. Mozna zapanowac jeszcze nad tym bezhołowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:38 Czy ktoś z was był na spotaniu? Chyba nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca_tematu "POLITYKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:09 Czy Walenciak nie przygotowuje sie czasem do przyszłorocznych wyborów samorządowych ? Jejku potrzebny jest manager a na jakis "polityk". Pozatym polityk w cudzysłowie bo co Walenciak jako polityk osiągnął? Hydrobudowa jest jedyną szansą odbudowania piłki w Bydgoszczy,a byłoby to sensowne gdyż Zawisza nie spadł z drugiej ligi lecz został wycofany. Druga liga się nam należy jak nikomu innemu. A wiecie jaki klub prowadzi w tabeli wszechczasów drugiej ligi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: "POLITYKA" IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.11.05, 14:17 w poprzednich wyborach samorzadowych Walenciak startowal z listy Bogdana Dzakanowskiego wraz z Heniem Pulchnym. Koło sie zamyka.... za rok wybory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: "POLITYKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:21 odp. Piast Gliwice Przecież jeszcze nie ma wyborów na prezesa więc 3 ch. w bok od Walenciaka Temat piłkarzy wyjaśnił Bartek Jak nie chca grać to z niewolnika nie ma pracownika "sami sobie grajcie" - więcej serca i ambicji by w to wkładali niż coniektórzy z Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: "POLITYKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:07 Pan "Bartek".Wyrzucenie za drzwi to była tzw. Licencja poetica.Fakt nie dopuszczenia piłkarzy do głosu i głosowanie za pozbawieniem ich głosu na tym zebraniu o czyms świadczy i jest niczym nieusprawiedliwione.Jakkolwiek byłyby jakieś uwagi do piłkarzy to trzeba było ich na tym zebraniu chociaż wysłuchać i dać im szansę wyjaśnienia.Dlaczego pozbawiono głosu M.Smiglewskiego mającego prawo głosowania.Wiadomo;że niektórzy dziennikarze nie są obiektywni;ale jeżeli piszą nieprawdę to proszę żądać sprostowania bo fakty przez nich opisane są żenujące.Więc jakie można z tego wysuwać wnioski??!!Osobiście nie widzę aby bez pomocy miasta mozna było tę sytuację pozytywnie rozwiązać.Tam w SP wszyscy się kłócą zapominając do czego dobrowolnie się zobowiązali.Na to nie można pozwolić.Proszę mi wierzyć;że chciałbym aby wszystko ułożyło się jak najlepiej ale to wszystko wygląda jak jakiś "chocholi taniec "prowadzący do nikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: "POLITYKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 15:16 Na tej samej zasadzie ja też nie mogłem głosować (za późno dostarczyłem deklarację członkoską). Jednak zostałem i przysłuchiwałem się dyskusji, a nie wyszedłem jak obrażona panienka. Kto im zabronił zostać i zagrać głos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonia byd Re: "POLITYKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:22 czy poza historia nie macie nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Losy SP Zawisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:24 Nie macie wrazenia, ze w porownaniu do Poloni, Astorii to co jest w Zawiszy to jakas parodia? Jacy kibice, jakie skladki? to jest dobre na lige podworkowa a nie zspol ktory ma cos wywalczyc. Ja widze szanse w "sprzedaniu" praw do nazwy , "zawodnikow" jakiejs firmie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter ZAORACzawisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:42 NO NARESZCIE ZAWISZA SAMA SIE ZAORALA I TO JEST PRAWDA I TO JEST FAKT W WTYM SEZONIE TO BEDZIE AWANS ALE DO 5- LIGI HA HA HA HASLO DNIA ZAORAC ZAWISZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic5 Re: koniec pilki w Bydgoszczy IP: 62.40.92.* 30.11.05, 22:14 Ja uwazam ze ten syf jakim sa ci niby kibice powinno sie wykorzenic z tego klubu. Jak to moze byc ze banda takich durni wtraca sie w sprawy klubu. Przy takim obrocie sprawy to nigdy nie bedzie pilki w Bydgoszczy. Moze utworzyc dla nich jakas osobna druzyne w okregowce i niech jezdza sie ganiac po polach, a co do hydrobudowy to normalne jest ze pieniadze rzadza dzisiejszym swiatem i ten co je ma robi to co chce, a oni mysle ze pomogli by bardzo w powrocie do wielkiej pilki w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: koniec pilki w Bydgoszczy IP: 212.122.214.* 30.11.05, 22:54 odnosi się takie wrażenie na podstawie relacji gazety że w Zawiszy rządzi obecnie Walenciak przy wiernym i slepym poparciu zaufanych pseudokibiców - albo się spiewa jak zagra presesunio albo won za drzwi. A sam Walenciak się skompromitował przyznając bezradnie że naściągał zawodników do Zawiszy nie mając odpowiednich funduszy licząc że jak będą wyniki to jakoś się sponsorzy pojawią! ŻENADA! tego nie mozna nawet nazwać harcerstwem. Klub się topi w długach ostatni sponsor odszedł zawodnicy prawdopodobnie po zakończeniu rundy jesiennej odejdą i klubowi grozi realny spadek do V ligi - a co w tym czasie robią działacze? całą energię zużywają na obsadę stołków przy czym polega to na tym że frakcja prezesunia przy wsparciu wiernych pseudokibiców "czyści przedpole" dla wybrania właściwych członków do zarządu w myśl zasady po nas choćby potop. Fajnie demokracja musi być - ale nie w klubie piłkarskim! jakoś nie zauważają panowie że wartość marketingowa piłkarskiej druzyny ZAWISZY osiągnęła dno i znalezienia jakiegokolwiek sponsora będzie obecnie graniczyć z cudem. Kto w końcu chce dostać po mordzie od kibiców drużyny którą sponsoruje? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Jakiez to typowe 01.12.05, 11:42 "Jak Pan tak, to ja Panu tak" - typowo po polskiemu. Po co sie dogadac ? Jeszcze cos by sie udalo zrobic, najlepiej dac sobie w morde. A kibole rzadza teraz klubem, brawo. Teraz faktycznie niech sami graja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom po co to gadacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:49 Co daje wasze gadanie? wpisujecie sie tak zażarcie a wcale pojecia nie macie o sprawie. jak zawodnicy moga odejsc? jesli maja kontrakty jeszcze do czerwca? przestancie sie osmieszac i zauwazcie jedno ze wy tu sie przescigacie w pisaniu glupot a my sobie działamy i tak :)) chociazby na złość wam :) i bedziemy dzialac zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter ZAORACzawisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:45 zawisza zostala juz zaorana wks to tylko hanba naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonia byd Re: ZAORACzawisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:31 POTRAFICIE TYLKO SNUC TEORIE I ZYC HISTORIA KTORA SKONCZYLA SIE 10 LAT TEMU A CI NIBY ''KIBICE '' SA Z TAMTEJ EPOKI WIEJSCY KIBICE SYFU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logi WKS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:55 tak tak piszcie sobie dzieci drogie piszcie, na pewno ktos was uslyszy i nas zaorze :D smieszne małolaty, cieszymy sie widząc jak sie wku..acie na to ze my caly czas istniejemy i istniec bedziemy :) i bedziemy istniec nawet chociazby po to aby na waszych ryjach malowało sie zdenerwowanie i zebyscie mieli co pisac na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonia byd Re: WKSYF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:04 ZTYM ISTNIENIEM ZACZEKAMY DO WIOSNY 5 LIGA TO TOSAMO CO SZUSTKI PILKARSKIE WEXPRESIE BYDZI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TZ TYLKO ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:12 no tak, a polonia gra w klasie a, bo nawet sie nie lapie do 5 ligi ktora jest jak szostki w expresie, czyli klasa a jest jak co? jak granie w pilke na w-fie w podstawówce :) i tam gra polonia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonia byd Re: TYLKO ZAWISZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:27 ALE JA NIE ZYJE TYM ZE POLONIA MIALA KROLA STRZELCOW 1 LIGI I W BYDGOSKICH DERBACH JESTESMY LEPSI TO HISTORIA U NAS MOZE BYC TYLKO LEPIEJ A U WAS TYLKO G;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter ZAORACzawisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 16:59 ale histori dzieci ucza sie w szkole a z tego co mi wiadomo to o wks zawisza w podrecznikach nic niema i nie bedzie bo o bydle nie ucza w szkole Odpowiedz Link Zgłoś