a_weirdo 05.12.05, 10:39 Myślicie, że nowe numery będą się pojawiać w sieci? Czy da się to w jakiś sposób zdobyć w wersji papierowej? Może prenumerata dla zapomnianych mieszkańców Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iv Re: Kurier Ratuszowy IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.12.05, 12:53 Ale przeciez nr sa uzupelnione w postaci pdf prawie na biezaco. Dodatkowo mozna zglosisc sie do Zespolu Prasowego. Tam zawsze zostaje sie kilka nr z biezacego miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listek Re: Kurier Ratuszowy IP: 62.244.137.* 05.12.05, 12:55 Dlaczego nr październikowy nie jest uzupelniony? Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 05.12.05, 12:57 > Ale przeciez nr sa uzupelnione w postaci pdf prawie na biezaco. Sądziłem, że numer 7/8 (lipiec/sierpień) nie jest numerem bieżącym. Niestety nikt z ratusza nie chciał mnie wyprowadzić z błędu wysyłając odpowiedź na mojego maila. Kiedy można spodziewać się numeru 9 (wrzesień)? Czy nie byłoby łatwiej nazywać numer miesiącem, w którym są aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Kurier Ratuszowy IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.12.05, 13:27 dobra dowiem sie co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 05.12.05, 13:29 > dobra dowiem sie co i jak Wychodzi na to, że na forum można więcej załatwić niż pisząc do teoretycznie zainteresowanych... :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 05.12.05, 14:34 > dobra dowiem sie co i jak No i jak zderzenie pracownika UM z innymi pracownikami UM w sprawie, która powinna być trywialna? Niewątpliwie masz dużo łatwiej niż "zwykły śmiertelnik", ale może zadziałasz, by urzędnicy przestali olewać internautów? Chyba, że zostanie już tylko do Dombrowicza uderzać, żeby coś z tym zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Kurier Ratuszowy IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.12.05, 08:55 podobno cierpliwosc jest cnota bogow .... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 06.12.05, 09:02 > podobno cierpliwosc jest cnota bogow .... Ja jestem mało cnotliwy ;) Pierwszego maila w tej sprawie wysłałem 25 października. Do teraz nie doczekałem się ani jednej odpowiedzi. Podobno jest to jeden z najważniejszych elementów promocji miasta przez Internet... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 06.12.05, 10:08 Jak już załatwiasz różne rzeczy, to może dałoby się też załatwić projekt budżetu na 2006 rok? Cierpliwie czekam na jakąś wiadomość od pani rzecznik w tej sprawie od 16 listopada, a z kancelarii od 28 listopada... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 06.12.05, 10:58 > projekt budżetu na 2006 rok? Jest na stronie, jakoś nie zauważyłem wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 06.12.05, 13:03 > :) Jest budżet, ale Kuriera Ratuszowego, jak nie było tak nie ma... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iv Re: Kurier Ratuszowy IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.12.05, 13:14 coś juz wspominałem o cierpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_weirdo Re: Kurier Ratuszowy 06.12.05, 13:17 > coś juz wspominałem o cierpliwości :) Ale półtora miesiąca czekania na rzecz, która ma być jednym z głównych elementów internetowej promocji miasta? Tak można tylko zniechęcić największych zwolenników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osu. A bo to pierwszy polityk przedłakada afery i łapów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 15:43 A bo to pierwszy polityk przedłakada afery i łapowki a tutaj PRYWATĘ ponad korzysci miasta? KonDom tylko sie wpisuje w realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kurier Ratuszowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:32 pewnie nie ma pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Kurier Ratuszowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 19:38 Ten kurier ratuszowy to tylko propaganda. Szlag mnie trafia, że na takie gó.. są łożone pieniądze z UM. Co to za pomysł w ogóle? Chce wydawać KonDom, proszę bardzo, ale za swoje pieniądze. Nie róbcie sobie kpiny! Nic mnie to nie obchodzi gdzie to będzie wychodziło. Niech urzędnicy, którzy wypisują te głupie artykuły coś wreszcie zaczną robić, obiboki zakichane! DO roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś