Dodaj do ulubionych

Astoria gra z Polpharmą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:33
proponuje zmienic tytuł , bo trudno to nazwac grą.Pan Dąbrowicz i Słabęcki ,
nie potrafili przez 3 lata zbudowac przeciętnej drużyny. Nie zostają w
Bydgoszcz wypromowani tutaj zawodnicy , przestają chodzic kibice , nie widac
sponsorów.Wyrzuciliście Krutikowa , który udowadnia ,że jest świetnym
trenerem , a zostali nieudacznicy , którzy niec nie potrafią załatwic przez 3
lata.Dobrze ,że jest Polpak , jest komu kibicować .
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Astoria gra z Polpharmą IP: 83.238.147.* 10.12.05, 21:45
      Pierwszy raz w życiu wyszedłem z imprezy sportowej 4 minuty przed końcem.
      • Gość: abc Re: Astoria gra z Polpharmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:11
        ten wynik to myslalem ze jakis blad na stronie plk! 54 pkt zeby rzucila druzyna
        w zawodowej ekstraklasie! Swoja droga poziom mamy niezly skoro nikt Prokomowi
        do piet nie dorownuje a oni 5 raz z rzedu przegrywaja z np. tureckim Efezem!
        Oglądalem mecz Polpaku! To dopiero bylo widowicho! Widac ze ci chlopacy maja
        serce do walki! Wywalic Aste z Luczniczki i zaprosic siatkarzy i siatkarki
        ewentualnie spowrotem Krutkiego z Polpakiem! Koniec z kolesiostwem(patrz Słaby
        z perezydencina)! Bezsens grania w tak duzej hali skoro za chwile przyjdzie do
        niej 100 kibicow! Powinnismy zbojkotowac nastepny mecz i wogole nie przyjsc!
        Tak jak to bylo w zeszlym sezonie z rzucaniem biletow itp. Tylko ze taki bunt
        kibicow zrozumieli tylko trener i gracze a nie pseudo-dzialacze! nie dajmy im
        kasy z bilkow to moze od... sie od naszej koszykowki! bo to co robia od 3 lat
        to kpina! zlepek odrzutow z innych zespolow za niewiadomo jaka kase! szkoda ze
        nie transmitowano tego meczu w tvp3! hi hi hi
        • Gość: bydgoszczanin Re: Astoria gra z Polpharmą IP: 212.122.214.* 11.12.05, 02:20
          zakładając nawet że astoria przewali ten sezon totalnie to "działacze" mają
          rozwiązanie awaryjne KPEC da znowu pół banki w przyszłym roku i wykupią dziką
          kartę w nastepnym sezonie - no ale wtedy to im wsytarczy tylko na amatorów
          grających rekreacyjnie raz w tygodniu....
          tak mówiąc szczerze to dobrze że przestali pokazywać w TVP 3 koszykówkę made in
          Astoria bo ręce opadają a dobijają te puste trybuny....co było widać w czasie
          retransmisji o 22 w sobotę. Szczerze to jakis poziom reprezentuje POLPAK I
          ANWIL. Noteci nie pokazują bo daje d..y wszystkm po kolei przy okazji biorąc na
          minusie po kilkadziesiąt punktów! Astoria zdaje się osiągnęła obecnie podobny
          poziom co nawet zauważyli "patrioci dziennikarze z TVP Bydgoszcz" dając sobie
          siana z pokazywaniem przeterminowanego towaru pod nazwą KS ASTORIA!
          Ja nie rozumie jednego jeżeli nie maja kasy mie maja koncepcji nie mają
          sprawnie działających działaczy i trenera z wizją to kto ich zmusza do bawienia
          się w ekstraklasę koszykówki?
          • Gość: Mr. Myster Re: Astoria gra z Polpharmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:45
            Lepiej zainwestować w Zetę, no nie? :lol:
        • kubok Re: Astoria gra z Polpharmą 11.12.05, 12:26
          ość portalu: abc napisał(a): (..)bezsens grania w tak duzej hali skoro za chwile
          przyjdzie do
          > niej 100 kibicow! Powinnismy zbojkotowac nastepny mecz i wogole nie przyjsc!
          Takie to juz nasze polskie kibicowanie. Jak nie idzie to mamy wszystko w dupi.
          Nie zaprzeczam ze Astoria gra slabo, ale prawdziwy kibic idzie na mecz czy
          druzynie idzie czy nie. A w Polsce, a szczegolnie w Bydgoszczy to kibice sa
          prawde powiedziawszy beznadziejni i to mowie o kazdej dyscyplinie. Nie mowie ze
          dzialaczy mamy super, bo u nas nikt nawet nie tworzy warunkow dla jakiejkolwiek
          dyscypliny(patrz pilka nozna. zeby w tak duzym miescie nie bylo nawet druzyny
          drugoligowej??).
          A wracajac do kibicow to na II lige w Anglii(u nas trzecia) przychodzi wiecej
          kibicow niz na mecze ekstraklasy polskiej.....I nie wazne czy druzynie idzie czy
          nie. Liczy sie kibicowanie.
      • Gość: janas Re: Astoria gra z Polpharmą IP: 87.207.214.* 10.12.05, 23:43
        kamil pozdrowienia od janasa, a gdzie aniusia , znowu chcecie zwalniać trenera i
        zawodników , oby nie na jeszcze gorszych!
        • Gość: Kamil Re: Astoria gra z Polpharmą IP: 83.238.147.* 11.12.05, 17:03
          A kto - przed tobą oczywiście - napisał, że chce kogokolwiek zwalniać? Ja
          wyszedłem przed końcem i tyle.
        • Gość: aniusia Re: Astoria gra z Polpharmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 09:58
          Eeee... kogo zwalniac?? Kiedy ja mowilam zeby zwalniac trenera w tym sezonie??? chyba sie komus cos przewidzialo:) w zeszlym sezonie to sie zgodze bo chyba wszyscy widza jakim beznadziejnym trenerem jest Krajca :P a jesli chodzi o chudeusza to ja do niego nic nie mam. bo co moze poradzic trener jesli zawodnicy na treningach swietnie rzucaja a na meczu trafiaja np. 4/21 rzutow za "czy" :|

Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, ze kazdy probuje zwalic wine na drugiego. Zawodnicy przestali grac, moze treningi sa za ciezkie i chlopaki nie daja rady :D A moze... brakuje juz pieniazkow i wyplat nie dostali??? Placa tylko Davisowi :] Brak slow... Ale jedno jest pewne, to nie ja krzyczalam na meczu zeby zwolnic trenera :P

Pzdr :)
          • Gość: oli Re: Astoria gra z Polpharmą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 12:25
            zwolnic to nie trenera a zawodnika wikiere
            znowu dal dupy w meczum takiej samej jak
            w slupsku za trzy 5/1 to jest chore
            a cepulis i chylinski lepiej nie
            MOWIC
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka