tygrysiczka 06.10.01, 22:30 Hrabia pyta Jana : -Janie..Czy cytryna ma nóżki? -Nie hrabio. -Kurde,znowu wcisnąłem kanarka do herbaty..... znasz jakis dowcip o hrabim ,lunb janie ,wzglednie jasiu???? hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zamek hrabia bez cytryny:) IP: *.mnc.pl 06.10.01, 22:41 - Janie - pyta hrabia - czy hrabina jest w ciąży? - Nie, jaśnie panie. - Bez sensu! Znowu będę musiał wieczorem wykonywać te dziwne ruchy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Limeryk IP: *.cps.pl 07.10.01, 01:13 W Osieku pewnemu hrabi Przyrosły jaja do grabi I choć dobierał spodnie Było mu niewygodnie Więc zmienił spodnie na habit. Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Hrabia.... 07.10.01, 10:57 Janie, kto na tarasie napisal siuskami na sniegu "Wesolych Swiat"? To ja. panie hrabio. To bardzo mile z twojej strony, bardzo... Ale przciez ty nie umiesz pisac! Pani hrabina mi pomagala... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiczka Re: Hrabia.... 07.10.01, 20:34 -janie,czy u nas w ubikacji jest jeden czy dwa sznureczki? -jeden hrabio. -kurde!znowu załatwiłem się pod zegarem! Odpowiedz Link Zgłoś