idziunia 15.02.06, 08:45 Gotowała psy, odcinała im głowy i obdzierała ze skóry. Bydgoska lekarka weterynarii urządziła sobie dzikie prosektorium - jezu czy wy czytacie to co ja? Szok, Szok, Szok!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idziunia A przydomek "HIENA" nic nie mowil innym bydgoskim 15.02.06, 08:46 A przydomek "HIENA" nic nie mowil innym w bydgoskim gabinecie weterynaryjnym?????? Ludzie!!! Czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Re: A przydomek "HIENA" nic nie mowil innym bydgo 15.02.06, 08:48 Moze do preparacji? Odpowiedz Link Zgłoś
mylady1 Jest taki syn esesmana w Gubinie, on też preparuje 15.02.06, 08:52 Jest taki syn esesmana w Gubinie, on też preparuje zwłoki Odpowiedz Link Zgłoś
c_weirdo Re: Jest taki syn esesmana w Gubinie, on też prep 15.02.06, 10:27 To sie nazywaja plastyfikacje czy jakos tak. Odraza. Odpowiedz Link Zgłoś
janass1 Re: Jest taki syn esesmana w Gubinie, on też prep 17.02.06, 08:55 Nie sadzisz, ze ta doktórka byla w SS? Odpowiedz Link Zgłoś
filutern Re: Eksperyment pani weterynarz 07.04.06, 12:33 DOKTORÓW MENGELE NIE BRAKUJE.STRACH POMYSLEC CO BYBYŁO JAKBY PANI WETERYNARZ LECZYŁA LUDZI? Odpowiedz Link Zgłoś
annskr Zgroza 15.02.06, 15:12 Mam nadzieję, ze tym razem prokurator nie umrzy sprawy i że prasa będzie ją monitorować i ciagle nagłaśniać Odpowiedz Link Zgłoś
daisy2322 Re: Eksperyment pani weterynarz 16.02.06, 19:55 Powinna dostac najwyzsza kare, watpie ze to byly tylko zabierane zwloki :(((((( to nie czlowiek, legitymacja powinna byc natychmiast zabrana !!!!! Kto decydowal ze jest tylko swiadkiem???? Ona jest zbrodniarzem !!!!!! APEL do wszystkich szanujacych i kochajacych zwierzeta: Oprocz wysokiej kary proponuje publiczne zlinczowanie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuszeta Re: Eksperyment pani weterynarz 16.02.06, 22:04 Ja też uważam że "pani doktor" powinna ponieść karę i to surową za to co wyprawiała z tymi biednymi zwierzętami.Mam nadzieję,że nie ujdzie jej to na sucho!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
giga2006 Re: Eksperyment pani weterynarz 17.02.06, 09:43 Dziwne, że te skóry po zdarciu z psów stawały się skórami zwierząt łownych - dzika, jelenia. Spytajcie policjantów i weterynarzy, którzy tam byli. A ta lekarka uratowała mojego psa, którego w innej lecznicy chcieli już uśpić. I nadal będę u niej leczyć moje zwierzaki, bo mam do niej zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nika.mona Re: Eksperyment pani weterynarz 17.02.06, 19:01 debilizm i okrucienstwo ludzi nie zna granic. Nie bede tego komentowac, bo brakuje mi slow. Powinno spotkac ta piz... to samo. nienaturalnie nienormalne..................................... oczywiscie sad nie skaze jej, chcecie sie zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Eksperyment pani weterynarz 17.02.06, 19:39 wielkie mi halo ,zdechłe psy,nawet jak poddawała eksperymentom,co z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
b_weirdo Re: Eksperyment pani weterynarz 20.02.06, 08:53 No wieszsa, nie widzisz niz zlego? wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
idziunia To wyzucie sie człowieczenstwa. 20.02.06, 11:42 No wies co? Nie widzisz wtym nic złego? To wyzucie sie człowieczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 Czy rozliczono ją za ten horror? 28.02.06, 13:27 Czy rozliczono ją za ten horror? Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka55 Re: Czy rozliczono ją za ten horror? 28.02.06, 14:48 Jaki horror? Cała ta afera to jedna bzdura nakręcona przez miejscowych. Nikt tam nie mordował psów i nie obdzierał ich ze skóry, nie preparował szkieletów. Naraziła się miejscowym bambrom, którzy rozkradają jej gospodarstwo, by mieć na wódę. Podrzucili jej co nieco i zrobili aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_a_tomek I wlasnie ja uniewinnią!!! Ze niby do eksperymento 09.03.06, 08:25 I wlasnie ja uniewinnią!!! Ze niby do eksperymentow - tak sie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
anita773 Re: I wlasnie ja uniewinnią!!! Ze niby do ekspery 09.03.06, 11:36 I bardzo dobrze. Dziennikarze wydali wyrok, zanim zaczęło się śledztwo. Umieścili w artykule nie sprawdzone informacje, które poruszyły wszystkich. A teraz się okazuje, że to bzdury i nagonka na nią. Może tak zająć się teraz włamywaczami? O ile wiem, jest to czyn karalny. Odpowiedz Link Zgłoś
b_weirdo Re: I wlasnie ja uniewinnią!!! Ze niby do ekspery 10.03.06, 15:17 Taka kobieta to normalnie zwoierze - i ty jej bronisz????? A moze ty nia jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
lyciarek Re: I wlasnie ja uniewinnią!!! Ze niby do ekspery 10.03.06, 17:46 ona sie tylko bawila Odpowiedz Link Zgłoś
lekarz102 Absurdalne zarzuty 10.03.06, 22:50 Ktoś kto formułował zarzuty jest chyba chory umysłowo. Żaden student weterynarii nie będzie kupować szkieletów psów czy kotów. Sam pozbiera zwłoki, których pełno wala się po naszych drogach i je sobie wypreparuje. Gorzej jest na medycynie. Tej ludzkiej. Tu preparuje się ludzkie zwłoki, potrzebne są ludzkie szkieleciki. I skąd je wziąć! Mogłaby prowadzić nielegalny biznes handlu ludzkimi szkieletami, to byłoby zajęcie dochodowe. Ale nie słyszałam, by w okolicy ginęli ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
calcaan Ohydne praktyki. Powinna stracic licencje. 21.03.06, 08:54 Ohydne praktyki. Powinna stracic licencje. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_piernik1 Re: Ohydne praktyki. Powinna stracic licencje. 29.03.06, 08:17 A nie stracila, wybronila sie, ze niby robila eksperymenty naukowe. Odpowiedz Link Zgłoś
calcaan Re: Ohydne praktyki. Powinna stracic licencje. 07.04.06, 08:28 Mamm nadzieje ze straci. Odpowiedz Link Zgłoś