Dodaj do ulubionych

Instruktorzy nauki jazdy.

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:14
Obecnie dużo mówi się o wysokich cenach kursów prawa jazdy w regionie bydgoskim
i większość z oburzeniem patrzy na cenniki. Osobiści uważam,ze jest to cieżki
kawałek nudnej, żmudnej pracy i dobrze,że choć niektore grupy zawodowe potrawią
sie cenić. Ja obecnie bardzo dobrze wspominam mojego instruktora z Auto - Bis
choć, gdy robiłem prawo jazdy 1999 jeszcze takowy instruktor nie był
wsaścicielem tej firmy.Obecnie jest od tego roku. Uważam,że wszystkie pozytywne
rzeczy należy w naszym kraju chwlić i dużo onich pisać.Nie mam problemów z
jazdę w ogóle i zrobiłem w ciągu 15 miesięcy 34 tys. km. Wszystkim chcącym
robić prawo jazdy polecam firme AUTO - BIS. A jaki są wasze poglady na tę
sprawę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomcio Re: Instruktorzy nauki jazdy. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 22:29
      Moje przygody z nauką jazdy nistety nie wyglądały tak różowo. Nie byłem asem
      jazdy, ale mój instruktor przechodził sam siebie. Był to kretyn pierwszej wody.
      Zero podejścia do przestraszonego kursata, który pierwszy raz jechał
      samochodem. Wydzierał się co chwila. Po każdej jeździe byłem zlany potem, a
      przed każdą jazdą tak zestresowany, że ledwie mogłem powiedzieć dzień dobry.
      Mimo wszystko zdałem i mam prawo jazdy od 7 lat. Co do tego czy instruktorzy
      mają ciężko. Myśle, że tak - u mnie w pracy jest Ośrodek Szkolenia Kierowców i
      co kurs przewija się blisko 200 kursantów. Aby ich wszystkich wyszkolić - to do
      piero trzeba mieć nerwy.
      • Gość: rob Re: Instruktorzy nauki jazdy. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 22:34
        Mam nadzieję,że takowy instruktor już nie zajmuje się nauką jazdy.
        • Gość: Tomcio Re: Instruktorzy nauki jazdy. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 16:19
          Wywalili go, ale szkoda że ja najpierw musiałem męczyć się przez cały kurs.
          • Gość: Osielsko Re: Instruktorzy nauki jazdy. IP: *.osielsko.sdi.tpnet.pl 27.07.01, 11:26
            Ja jestem super-zadowolony z mojego kursu ( w firmie AutoJazda ) . Moi
            instruktorzy ( z pewnych powodów miałem ich 2 ) byli super wyrozumiali i super
            cierpliwi. Pozdrawiam wszystkich instruktorów i całą obsługę Autojazdy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka