beat 29.11.02, 08:24 Krzywą będę prostować jutro... kiele 18 Tylko kto mi cegłę poda? Boszszszsz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: davoo Lisiczkaa?Fore?Atomski?SDB?... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.02, 12:38 wiadomo nie od dzis, ja bede :) zamiast cegly na dobry poczatek proponuje piwko:) ,,,bedzie znieczulenie, moga byc i cegly;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Lisiczkaa?Fore?Atomski?SDB?... 29.11.02, 12:41 Gość portalu: davoo napisał(a): > wiadomo nie od dzis, ja bede :) > zamiast cegly na dobry poczatek proponuje piwko:) > > > ,,,bedzie znieczulenie, moga byc i cegly;)) ehehee to ile piwka do Piotra?;) no to jest nas trzech.. w każdym z nas inna krew (Wampiry będą miały ucztę) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa "Chciałabym, chciała ... " 29.11.02, 16:57 Ja BARDZO chętnie. Tylko, żeby Ktoś z Bydzi jechał, żebym mogła się z Nim zabać. Póki co ... obserwuję ten wątek ;) Pozdrawiam @ll i kto wie, może do miłego w Krzywej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa I znów "po ptokach" ;( 30.11.02, 22:44 Wiech, SDB thx. za dzisiejszą wbrew pozorom konstruktywną smsową wymianę zdań ;) "Wbrew pozorom", gdyż w ostatecznym rozrachunku na smsach się skończyło ;( Może za tydzień, jak coś/ktoś się nie urodzi ;) Atom, pozdroofka gorące ;)Mam nadzieję, że panna Oktavia szybko wróci do imponującej pełni sił ;P SDB, 3mam kciuki wiesz za co ;) A tak w ogóle - pozdrawiam @ll, tych, co "prostowali (może)Krzywą", Beat, davoo ... Miłej niedzieli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: I znów 'po ptokach' ;( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 13:23 Proponuje za 2 tygodnie najlepiej w niedziele. Zrobimy niejako powtorke z rozrywki bo bedzie to 8. grudnia czyli rocznica ubieglorocznego spotkania na fortach :) Wtedy to jo :) cowynato? Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Re: I znów 'po ptokach' ;( 01.12.02, 15:15 Jestem ZA. Ale czy to wystarczy??? Czas pokaże. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslowa_sowa Re: I znów 'po ptokach' ;( 02.12.02, 08:30 Gość portalu: SDB napisał(a): > Proponuje za 2 tygodnie najlepiej w niedziele. Zrobimy niejako powtorke z > rozrywki bo bedzie to 8. grudnia czyli rocznica ubieglorocznego spotkania na > fortach :) Wtedy to jo :) cowynato? kochani moi W końcu przysłużycie się do rozpadu mych więzów małżeńskich! Co tydzień spotkanie? Tyle poświęceń - Andrew mnie zaciuka, mówie wam za-ciu-ka! Będziecie mieć moją niewinną duszyczkę na sumieniu! Summa-summarum, muszę przybyć, nie odmówię sobie przecie przyjemności spotkania Was, a Lisiczki w szczególności! ps. Atomski pociechy z Pociechy życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: I znów 'po ptokach' ;( IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.12.02, 08:35 Boszszsz to się zdradziłam swą drugą naturą To ja, beat byłam Jeśli słuchaliście kiedyś "Nie tylko dla orłów", to będziecie wiedzieć skąd się sowa zmysłowa wzięła.. To ja już siedzę cicho... bo znowu się coś wyda... Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczkaa Zmysłowa sowa powiadasz ;P 02.12.02, 11:55 Beat, do miłego wkrótce mam nadzieję ;) A z tymi "więzami małżeńskimi to powiem w skrócie - znam ten ból ;) Atom thx. za smska ;) GRATULUJĘ, Tatuśq ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
beat Re: Zmysłowa sowa powiadasz ;P 02.12.02, 12:19 Na swoje usprawiedliwienie powiem że to przez to, że wywołałaś ptoka z lasu;P Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisiczka niezal. A'propos "ptoków" ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 02.12.02, 12:28 Lepiej zostawmy więc temat "ptoków", bo jak dyskusja potoczy się w niewłaściwym kierunku, to nasi Mężusiowie posadzą nas na dywanikach, a po co nam to?: ;) Pozdrawiam @ll, Bydzi pozdrawia Toruń ;) PS: Czy lisiczki polują na apetyczne, w dodatku zmysłowe sówki? Ktoś wie? ;p Odpowiedz Link Zgłoś