Dodaj do ulubionych

Zaraza Toruńska !!!

05.03.06, 11:35
W Toruniu wykryto ptasią grypę!
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3195211.html

Ciekawe teraz kto kogo będzie nazywał "tyfusami"!
Obserwuj wątek
    • br594 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 11:48
      Post trochę nie na miejscu, czy musisz zachowywać się się jak toruńscy
      prowokatorzy. Akurat w tym temacie nie ma żartów.
      • leszek21 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 11:52
        Przyznaję, że sytuacja jest niebezpieczna i zmusza nas do zachowania pewnych
        środków ostrożności. Jeśli wykryto chorobę w Toruniu to znaczy że może być
        również w Bydgoszczy.

Denerwują mnie jednak złośliwe komentarze na forum toruńskim
        niejakiego "balunbyda" jakoby zarazę "podrzucili Bydgoszczanie".
        • br594 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 12:12
          Ale tego podszywacza i prowokatora nie można brać na poważnie. Dziwi mnie
          jednak ,że "obiektywny " toruński admin toleruje takie wpisy. Gdyby to pisał
          ktoś z Bydgoszczy zaraz by wyciął
    • ci_i Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 12:16
      sluchaj, sadzsz, ze to wich wina, ze wykryto tam ptasia grype? skad wiesz, czy
      np. u nas nie bylo jej wczesniej, tyle, ze mysmy nie zbadali chorego labedzia -
      tylko wpuscilismy z powrotem do rzeki. oni przynajmniej zbadali i dzieki temu
      sytucja sie nie rozszerzy. zeby nie bylo watpliwosci - pisze z bydg, nie z trn

--
      • 0rnaniek02 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 12:23
        straz miejska zlapala chorego labedzia i zaniosla do brdy, apowinni go dac
        zbadac, 0maniek juz dreszczy dostal bo byl blisko strazy miejskiej jak niesli
        tego labedzia do rzeki
    • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 14:59
      > Ciekawe teraz kto kogo będzie nazywał "tyfusami"!

ten kto ma niższe IQ
      • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:07
        Oj , torunianko .... Niektórzy gdyby spadli ze swojego ego na swoje IQ to by
        się chyba zabili ...
        • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:10
          :)
          byłaby to oryginalna ucieczka przed ptasią grypą;)
          • fatso60347 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:12
            Ja mysle ze lepiej nie jesc wiecej torunskich piernikow
            bo trefne. Przerzucmy sie na bydgoskie wyroby.
            • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:15
              polecam jeżyki. całkiem dobre.
          • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:14
            A jak miasto by się wyludniło ! ;-)
            • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:17
              e, iza, bez przesady;)
              forum może by się wyludniło, ale większość miasta (poza kibolami) to chyba
              raczej zajmuje się swoimi problemami, a nie wojnami międzymiastowymi.
              • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:21
                Może masz rację , rozpędziłam się :-) Ale za to na forum jaka byłaby cisza i
                spokój ;-)
                • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:33
                  :))) na forum ciszy i spokoju raczej nie będzie, bo nawet jak padłoby kilku
                  najaktywniejszych sklonowanych klonów to na ich miejsce przyjdą inni, bo natura
                  próżni nie znosi.

a tak przy okazji, to przecież nie chciałabyś chyba izo ciszy na forum. Forum po
                  to jest by żyło, a admin po to by wrzucał śmieci do śmieci. TOruńskie forum
                  właściwie padło z powodu logowania. Teraz paradoksalnie ożywia je ptasia grypa.
                  • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:41
                    Oczywiście , ze nie chcę , żeby forum padło ... Ale nie chcę też patrzeć , jak
                    jad z co drugiego postu spływa a tak właśnie się porobiło ... Na forum
                    zabrakło normalnego ludzkiego śmiechu , została tylko ironia , kpina i słowne
                    przepychanki ...
                    • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:51
                      no właśnie, zostali najzagorzalsi przeciwnicy, którzy wyżywają się w obrzucaniu
                      się kamienami.
                      Ale i tak dobrze, że nie są to kamienie realne tylko wirtualne.
                      • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:55
                        Słowo potrafi czasem bardziej zaboleć ... Swoja drogą , ciekawe czy gdyby ci
                        bardzo aktywni spotkali się w realu ,to czy byliby równie " elokwentni" :-)??
                        • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:00
                          a może poszliby razem na pifko?
                          • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:06
                            Zapewne na tym by się skończyło ..Osobiście jestem nawet skłonna im to pifko
                            postawić . Koszt niewielki a jakiż spokój by nareszcie był :-)))
                            • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:14
                              ale oni jednym by się nie zadowolili;)
                              • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:21
                                Niech już stracę ... Nie będę im żałować :-) ( Jednym to nawet ja bym się nie
                                zadowoliła ) :-) Poza tym , zawsze ściepę jakąś można by zorganizować :))
                                • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:24
                                  no to moge się dorzucić;)
                                  • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:28
                                    Przyznam się , że po cichu liczyłam na to :) Najwyżej będzie , że rozpijamy
                                    naród , ale dobry Bóg nam to wybaczy bo to jego praca , a cel szlachetny :)))
                                    • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:37
                                      OK. to może zaczniemy rozpijać po Wielkim Poście, jak ogródki piwne otworzą;)
                                      • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:41
                                        Wstrzymajmy się do wakacji , bo wcześniej nie przyjadę ... Chyba , że zaczniesz
                                        a ja potem dołaczę :))
                                        • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:47
                                          no nie, bo to było "pójście w ciąg" a po tym to musiałoby nas ratować towarzystwo AA
                                          • izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:50
                                            Ależ torunianko ... Na coś przeciez trzeba umrzec :) Już chyba lepiej na
                                            marskość wątroby niż na ptasią grypę :))
                                            • rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 17:23
                                              nie wiem izo czy bardziej odpowiada mi marskość choroby czy ptasia grypa.
                                              Ja sobie poproszę umarcie na starość po prostu;)

No to spadam bom się tu zasiedziała
                                • rokoman Radość życia ! 05.03.06, 16:27
                                  Izawawa - brakuje Ci uśmiechu? To uśmiecham się od Ciebie i nie martw się
                                  wypowiedziami,które przypominają bokserskie ciosy poniżej pasa.To przecież TKO,
                                  czyli dyskwalifikacja!A dobre piwko zawsze powinno smakować.
                                  • izawawa Re: Radość życia ! 05.03.06, 16:38
                                    A dziekuję , dziękuję :)) Nie brakuje mi uśmiechu , osobiście śmieję się aż po
                                    same ósemki , szkoda tylko , że nie wszyscy opanowali tę jakże przydatną w
                                    życiu umiejętność :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka