leszek21 05.03.06, 11:35 W Toruniu wykryto ptasią grypę! wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3195211.html Ciekawe teraz kto kogo będzie nazywał "tyfusami"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
br594 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 11:48 Post trochę nie na miejscu, czy musisz zachowywać się się jak toruńscy prowokatorzy. Akurat w tym temacie nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek21 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 11:52 Przyznaję, że sytuacja jest niebezpieczna i zmusza nas do zachowania pewnych środków ostrożności. Jeśli wykryto chorobę w Toruniu to znaczy że może być również w Bydgoszczy. Denerwują mnie jednak złośliwe komentarze na forum toruńskim niejakiego "balunbyda" jakoby zarazę "podrzucili Bydgoszczanie". Odpowiedz Link Zgłoś
br594 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 12:12 Ale tego podszywacza i prowokatora nie można brać na poważnie. Dziwi mnie jednak ,że "obiektywny " toruński admin toleruje takie wpisy. Gdyby to pisał ktoś z Bydgoszczy zaraz by wyciął Odpowiedz Link Zgłoś
ci_i Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 12:16 sluchaj, sadzsz, ze to wich wina, ze wykryto tam ptasia grype? skad wiesz, czy np. u nas nie bylo jej wczesniej, tyle, ze mysmy nie zbadali chorego labedzia - tylko wpuscilismy z powrotem do rzeki. oni przynajmniej zbadali i dzieki temu sytucja sie nie rozszerzy. zeby nie bylo watpliwosci - pisze z bydg, nie z trn -- Odpowiedz Link Zgłoś
0rnaniek02 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 12:23 straz miejska zlapala chorego labedzia i zaniosla do brdy, apowinni go dac zbadac, 0maniek juz dreszczy dostal bo byl blisko strazy miejskiej jak niesli tego labedzia do rzeki Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 14:59 > Ciekawe teraz kto kogo będzie nazywał "tyfusami"! ten kto ma niższe IQ Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:07 Oj , torunianko .... Niektórzy gdyby spadli ze swojego ego na swoje IQ to by się chyba zabili ... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:10 :) byłaby to oryginalna ucieczka przed ptasią grypą;) Odpowiedz Link Zgłoś
fatso60347 Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:12 Ja mysle ze lepiej nie jesc wiecej torunskich piernikow bo trefne. Przerzucmy sie na bydgoskie wyroby. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:15 polecam jeżyki. całkiem dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:14 A jak miasto by się wyludniło ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:17 e, iza, bez przesady;) forum może by się wyludniło, ale większość miasta (poza kibolami) to chyba raczej zajmuje się swoimi problemami, a nie wojnami międzymiastowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:21 Może masz rację , rozpędziłam się :-) Ale za to na forum jaka byłaby cisza i spokój ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:33 :))) na forum ciszy i spokoju raczej nie będzie, bo nawet jak padłoby kilku najaktywniejszych sklonowanych klonów to na ich miejsce przyjdą inni, bo natura próżni nie znosi. a tak przy okazji, to przecież nie chciałabyś chyba izo ciszy na forum. Forum po to jest by żyło, a admin po to by wrzucał śmieci do śmieci. TOruńskie forum właściwie padło z powodu logowania. Teraz paradoksalnie ożywia je ptasia grypa. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:41 Oczywiście , ze nie chcę , żeby forum padło ... Ale nie chcę też patrzeć , jak jad z co drugiego postu spływa a tak właśnie się porobiło ... Na forum zabrakło normalnego ludzkiego śmiechu , została tylko ironia , kpina i słowne przepychanki ... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:51 no właśnie, zostali najzagorzalsi przeciwnicy, którzy wyżywają się w obrzucaniu się kamienami. Ale i tak dobrze, że nie są to kamienie realne tylko wirtualne. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 15:55 Słowo potrafi czasem bardziej zaboleć ... Swoja drogą , ciekawe czy gdyby ci bardzo aktywni spotkali się w realu ,to czy byliby równie " elokwentni" :-)?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:00 a może poszliby razem na pifko? Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:06 Zapewne na tym by się skończyło ..Osobiście jestem nawet skłonna im to pifko postawić . Koszt niewielki a jakiż spokój by nareszcie był :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:14 ale oni jednym by się nie zadowolili;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:21 Niech już stracę ... Nie będę im żałować :-) ( Jednym to nawet ja bym się nie zadowoliła ) :-) Poza tym , zawsze ściepę jakąś można by zorganizować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:24 no to moge się dorzucić;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:28 Przyznam się , że po cichu liczyłam na to :) Najwyżej będzie , że rozpijamy naród , ale dobry Bóg nam to wybaczy bo to jego praca , a cel szlachetny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:37 OK. to może zaczniemy rozpijać po Wielkim Poście, jak ogródki piwne otworzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:41 Wstrzymajmy się do wakacji , bo wcześniej nie przyjadę ... Chyba , że zaczniesz a ja potem dołaczę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:47 no nie, bo to było "pójście w ciąg" a po tym to musiałoby nas ratować towarzystwo AA Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 16:50 Ależ torunianko ... Na coś przeciez trzeba umrzec :) Już chyba lepiej na marskość wątroby niż na ptasią grypę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Zaraza Toruńska !!! 05.03.06, 17:23 nie wiem izo czy bardziej odpowiada mi marskość choroby czy ptasia grypa. Ja sobie poproszę umarcie na starość po prostu;) No to spadam bom się tu zasiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Radość życia ! 05.03.06, 16:27 Izawawa - brakuje Ci uśmiechu? To uśmiecham się od Ciebie i nie martw się wypowiedziami,które przypominają bokserskie ciosy poniżej pasa.To przecież TKO, czyli dyskwalifikacja!A dobre piwko zawsze powinno smakować. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Radość życia ! 05.03.06, 16:38 A dziekuję , dziękuję :)) Nie brakuje mi uśmiechu , osobiście śmieję się aż po same ósemki , szkoda tylko , że nie wszyscy opanowali tę jakże przydatną w życiu umiejętność :)) Odpowiedz Link Zgłoś