Dodaj do ulubionych

UKW = ostatni uniwersytet w kraju ...

• Gość: Miłka!!! Re: UKW = ostatni uniwersytet w kraju ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 23:21
      hehehe
      nio U T P !!!
    • Gość: czarek Moze za 5-10 lat, o ile UKW sie utrzyma tyle czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:17
      Moze za 5-10 lat , o ile UKW sie utrzyma tyle czasu, bedzie nie na 66, ale na
      60 tym miejscu?
      Ech warto miec marzenia...
      • kanton2 Re:Czarny czarku - martw się o siebie i UMK 20.12.06, 08:30
        uważaj żeby ktoś nie zaczął cię tam molestować , bo "szkoda" będzie
        takiej "gwiazdy forum ".
    • Gość: dd Tak szczerze - kto wybierze UKW? ja na pewno nie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:15
      Tak szczerze - kto wybierze UKW? ja na pewno nie.
      • Gość: niemarco776 Re: Tak szczerze - kto wybierze UKW? ja na pewno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:06
        Na UKW można wybierać się po zdanej maturze a nie po podstawówce lub maturze
        Giertycha. Po maturze Giertycha jedynie na UMK do Nalaskowskiego.
    • Gość: ja To swiadczy o slabosci publicznego bydgoskiego UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 08:17
      Pozycja WSG (8.tys stud.) swiadczy o slabosci publicznego bydgoskiego UKW
    • Gość: ccc Ostatni w kraju - to po co istnieje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 08:42
      Ostatni w kraju - to po co istnieje???
    • wojteckiy żaden rozsądny student nie wybiera UKW 02.02.07, 15:50
      żaden rozsądny student nie wybiera UKW, oni sami sie ośmieszają - najpierw
      robia badania na starej mące, potem utajniaja szkodliwe wyniki na pół roku, a
      teraz sie tłumacza, ze naukowiec nie ma obowiązku zgłaszać takich epidemii?????
      • Gość: gość Re: żaden rozsądny student nie wybiera UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 10:45
        Czy warto wybrać UTP, czy też lepiej uciekać na politechnike do Poznania lub
        Gdańska? Mam na mysli Wydz. Techn. Chem.
        • paig Re: żaden rozsądny student nie wybiera UKW 08.02.07, 19:45
          Ten wydzial na UTP jest ok, natomiast nie powiem Ci jak jest na innych
          uczelniach. Jezeli masz kase i chcesz poznac inne miasta, to polecam np Poznan,
          a jezeli lubisz Bydgoszcz to zostan tutaj. Moj kumpel wlasnie konczy ten
          wydzial, pracuje juz w Polfarmie i nie narzeka.
          • Gość: gość Re: żaden rozsądny student nie wybiera UKW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:54
            Dzieki za odpowiedź.A czy wiesz coś więcej na temat samego studiowania na tym
            wydz. Nie znam nikogo osobiście, kogo mogłabym zapytać.
            • Gość: ciobambino Re: Nie ściemniaj gościu już pytałes na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:21
              głównym. Poza tym jeżeli nie potrafisz z nikim skontaktować się z uczelni
              lepiej nie zaczynaj studiów bo będziesz miał problemy .
              Niekumaci odpadają w przedbiegach.
        • andromeda55 studentka ukw 12.04.07, 10:53
          Faktycznie ukw nie ma renomy i nie posiada fantastycznej kadry naukowej oraz
          warunkow. Niestety dla mnie to jedyna uczelnia wyzsza na ktora mnie stac.
          Oczywiscie ze chcialabym studiowac w Poznaniu, Krakowie lub chociaz Toruniu ale
          z samych stypendiow nie utrzymalabym sie. Teraz nie narzekam studjuje dziennie i
          jeszcze pracuje i jakos mi sie zyje. W obecnych czasach wyzsze wyksztalcenie i
          tak nie jest zadnym atutem tylko umiejetnosci sie licza a czasami pomoc moga
          jedynie znajomosci. Mam nadzieje ze ukw w przyszlych latach poprawi swoja marke
          i awansuje w rankingu!
    • bolekxlolek Re: UKW =Uniwesytet Kajakarstwa i Wioślarstwa 15.02.07, 13:42
      Tak
      • Gość: europejczyk Re: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:44
        Będzie wielki jak nasz król. Zastał Polskę drewnianą a zostawił murowaną.
        UKW zastał województwo w objęciach komuny a zostawi europejskie !
      • Gość: :-) Re: UKW =Uniwesytet Kajakarstwa i Wioślarstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:13
        podoba mie sie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka