glazia 26.04.06, 20:17 Witam Chciałam poznać Wasze zdanie na temat FP czy bywacie tam i czy robiłyscie tam urodziny, dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martha_s Re: Family Park Wasze opinnie 27.04.06, 07:48 Cześć Z Sergiulkiem byłam tam po raz pierwszy wczoraj (sama byłam ponad rok temu w ramach starania się o pracę). Z początku troszkę był przerażony ilością ludzi, hałasem, zgiełkiem.. troszkę się pokręcił po obiekcie, zaprowadziłam go do spokojniejszych rejonów, żeby się oswoił. Poszliśmy do łazienki na siusiu i chyba tam zostało wszystko co przeszkadzało Miśkowi dobrze się bawić. Poszedł na figloraj i brykał po nim do upadłego (oczywiście pierwsza padła mama l) ). Naet się nie zauważyliśmy jak minęła godzina. Na szczęście Sergiusz oszczędziłmi scen przy wychodzeniu i grzecznie podreptaliśmy do domu. Co do mojej opini na temat FP to uważam to za fajne miejsce, ale nie może to być receptą na zajmowanie dziecka całymi dniami. Raczej traktujemy jak coś 'od święta' i nie zmaierzamy chodzić tam notorycznie, zwłaszcze że nastała cudowna wiosna i na dworzu jest po prostu wspaniale! :) ..i na pewno nie wyprawie tam urodzin Sergiuszowi! ojj.. nie! O wiele lepsza do tego jest "Chata Pirata", gdyby któraś z Wam miała ochotę na urodziny w lokalu, bo my to tam nie będziemy świętować. Sergiusz ma tak pechowo-szczęśliwie urodziny, że lokale zazwyczaj są pozajmowane lub pozamykane ;) pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś