sztuka_konwersacji 14.03.07, 21:19 A Wam jak sie podoba jej... styl (?) skocz.pl/sskkbb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:23 trudno powiedziec, bo trudno powiedziec jaki jest jej styl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:25 Ale tam sa zdjecia majace obrazowac jej styl. 10 zdjec jest :))A kazde inne, w innym stylu. Dlatego zastanawia mnie jej...styl (?) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 09:43 zadnego stylu to ona nie ma. czesc zdjec jest z seriali, wiec w ogole odpada, bo to styl jej bohaterek, nie kasi bujakiewicz jako takiej. poza tym te kiecki wygladaja jak na wesele w remizie imo. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:24 obejrzałam dopiero pierwsze cztery zdjęcia i odnoszę wrażenie że to ona sama pisała opisy bo ubraznia sa wstrętne. Podkreśla, owszem, ale niedostatki figury. A stylu w tym zero. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:29 Niedostatki urody zauważyłam dopiero na 8 zdjęciu... Nie jest taka najgorsza i na pierwszych zdjęciach wyglądała na szczuplejszą, niż jest w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:28 Na 8 zdjęciu widać fatalne nogi, a na 10 ma straszną bluzkę. Poza tym ciuchy nawet mi się podobają, ale tak jak mówi Ciocco trudno zauważyć jakiś styl. Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:29 mnie sie podoba biala suknia (nosilabym ja jednak bez szala), komplet "plazowy" oraz sukienka w kwiaty (troche bym ja wciela w talii i dobralabym inne buty). Ladna dziewczyna i podobaja mi sie jej ksztalty (chce przez to powiedziec, ze jej sie ladnie rozklada tkanka tluszczowa, bardzo proporcjonalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
laccrimosa Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:32 www.kobieta.wp.pl/gid,8769951,img,8769956,kat,59116,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=6 www.kobieta.wp.pl/gid,8769951,img,8769954,kat,59116,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=8 www.kobieta.wp.pl/gid,8769951,img,8769953,kat,59116,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9 te są dla mnie najlepsze,co nie znaczy ,że mi się podobają:P Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:32 mnie sie jej wlosy podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 21:58 Wygląd blokerski, choć oszlifowany. A dziewczyna ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
mon_cherie Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 22:00 prezentuje się ładnie ale czy to napewno jej własny styl? Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 22:01 raczej mi się nie podoba jej styl, chociaż zdarza się, że jest fajnie ubrana. za to podoba mi się jej uroda Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 22:09 Nie podoba mi się, zwłąszcza sukienka w kwiaty z kozakami....okropnie. Też czasami noszę sukienki i bywa ze do kozaków ale to zestawienie po prostu makabra! Do sukienki kozaki powinny być "lekkie", na obcasie albo krótkie.Sukienka też taka "pstrokata" Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins ..nie widzę tu stylu.. 14.03.07, 22:27 ..to taki styl jak u Cichopek, Mroczków i tego typu postaci telenowelowych.."ani ziębią ani parzą" Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 23:13 Ciuchy takie... normalne... Gdyby polska ulica się tak ubierala nie miałabym nic przeciwko. Według mnie nie ma też jakichś wielkich niedostatków urody. Wpadacie w pułapkę takiego "telewizyjnego" myslenia - że jak "celebrity" to od razu musi być super szczupła, zgrabne nogi, ubrania od projektantów... Wrzućcie na luz i dajcie życ innym... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 14.03.07, 23:54 Stylu brak ;-) To na przyklad wyglada jak suknia slubna: i.wp.pl/a/f/jpeg/12025/akpa_premiera368.jpeg Na premiere? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 00:06 "Doskonale dobrane stroje wieczorowe"? Chyba sobie zartuja. Przypadkowe stroje, nieraz niegustowne, niedobrane do okazji. No i gdzie ten styl? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 00:09 Po obejrzeniu wszystkich zdjec mam wrazenie, ze ubiera sie fatalnie. Zle dobiera stroje do figury, nie ma w nich nic oryginalnego. .... I may be bad...but I feel goood;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 13:11 dakota77 napisała: > Po obejrzeniu wszystkich zdjec mam wrazenie, ze ubiera sie fatalnie. Mam takie same spostrzezenia, dlatego wrzucilam link na forum. Ciekawa bylam, czy jestem osamotniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 13:20 , ze ubiera sie fatalnie. > > Mam takie same spostrzezenia, dlatego wrzucilam link na forum. Ciekawa bylam, > czy jestem osamotniona :) No to dobrze wybralas:) Jesli wrzucisz zdjecie jakiekolwiek kobiety na forum to masz pewne na 100%, ze forumki nie zostawia na niej suchej nitki. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 00:13 dakota77 napisała: > "Doskonale dobrane stroje wieczorowe"? ___ No ten komentarz byl wlasnie obok zdjecia w sukni 'slubnej' ;-)) Ta kreacja przypomina mi ta straszliwy zestaw Grazy Torbickiej z biala suknia i bialymi kozakami za kolano ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 00:09 w tej niebieskiej bluzce wyglada jak tipsiara :))) Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 00:24 biedna dziewczyna , moze ma w d. czy wyglada stylowo, nosi co lubi a jacys bez pomyslu na galerie zamiescili jej zdjecia i podpisy o jej "stylu" i teraz inni po niej jada Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 00:56 na 4 i 6 zdjeciu wyglada bardzo ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 09:16 Co mnie obchodzi jakiś tam styl - wazne, ze buzię ma ładną :) Nie da sie ukryć, ze kobiety które maja trochę tłuszczu gdzie tzreba wyglądają o wiele dłuzej młodo - aż sie nei chce wierzyć w jej wiek. A kobietom sie wmawia, z emogą wazyć 48 kg, mierzyć 175 cm , jesc samą sałatę i ...nie miec zmarszczek oraz 10 lat starszej skóry, dobre sobie , buheheheehee...Wychodzą te diety przed 40 , oj wychodza wielu aktorkom, a tu az miło popatrzeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: W stylu Kasi Bujakiewicz 15.03.07, 09:43 nigdy nie podobał mi sie styl (?) Kasi ... dla mnie to zawsze była elegancja dobra na potańcówki w remizie... styl praśny i uroda praśna... Odpowiedz Link Zgłoś