Gość: Adrian IP: *.telsten.com / 10.20.1.* 29.12.02, 06:42 Mam na imie Adrian.Jestem wiernym sympatykiem Leppera i Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HUNT Re: Sympatycy Samoobrony z Bydzi -wpisujcie sie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 13:08 Gość portalu: Adrian napisał(a): > Mam na imie Adrian.Jestem wiernym sympatykiem Leppera i Samoobrony. Moje gratulacje - szczere wyznanie z tym że nie ma nic w nim do chwały pozdr. HUNT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heart Re: Sympatycy Samoobrony z Bydzi -wpisujcie sie IP: *.tpnet.pl / *.multipc.com.pl 29.12.02, 16:58 Gość portalu: Adrian napisał(a): > Mam na imie Adrian.Jestem wiernym sympatykiem Leppera i Samoobrony. Godzina nadania postu świadczy , iż nie mogłeś wytrzymać aby CAŁEMU Światu ogłosić to wyznanie !!! Podzielam zdanie HUNTA : nie masz się czym chwalić. Poczytaj (poszukaj ) w historii czym mogą się kończyć rządy takich NIEDOUCZONYCH POPULISTÓW. p.s. a na marginesie : ile lat ma kolega Adrian???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUNT Re: Sympatycy Samoobrony z Bydzi -wpisujcie sie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 00:05 Gość portalu: Adrian napisał(a): > Mam na imie Adrian.Jestem wiernym sympatykiem Leppera i Samoobrony. RE. zapomniałem zapytać czy Lepper Andrzej o tym wie? pozdr. HUNT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sympatycy Samoobrony z Bydzi -wpisujcie sie IP: 64.119.104.* 30.12.02, 13:37 Gość portalu: Adrian napisał(a): > Mam na imie Adrian.Jestem wiernym sympatykiem Leppera i Samoobrony. Ja osoboscie sympatykiem nie jestem ale kolega twierdzi, ze zamiast Viagry uzywa przemowien Leppera. Tansze i ponoc skuteczniejsze. Planuje nawet wydawac CD z najbardziej erotomanskimi kawalkami i sprzedawac za pol ceny opakowania Viagry. Boleje tylko nad tym, ze Lepper nie umie po angielsku i trudno bedzie wejsc na rynki UE. Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Sympatycy Samoobrony z Bydzi -wpisujcie sie 31.12.02, 15:15 Gość portalu: Adrian napisał(a): > Mam na imie Adrian.Jestem wiernym sympatykiem Leppera i Samoobrony. Szukasz pomocy? Czegoś w rodzaju terapii grupowej? Założmy Klub Anonimowych Sympatyków! Mam na imie Grzegorz . Jestem sympatykiem Leppera i Samoobrony. Może razem poradzimy sobie z tym problemem? Odpowiedz Link Zgłoś