Dodaj do ulubionych

Toruń-Bydgoszcz 20 : 13

IP: proxy / *.in-addr.btopenworld.com 02.01.03, 18:15
Izba Wytrzezwien. Nowy Rok 2003

pierniki gora
Obserwuj wątek
    • Gość: SDB Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.01.03, 18:45
      aaaaauuuu!!!!! faktycznie bede zle kojarzyl tego sylwestra.... auuuuu moja
      glowa!!!!!!!!!! ale tfarde mieli wyra tam gdzie nocowalem ojejejejejej!!!!!!
      ale boli i ten siniak na twarzy... o kurcze nastepnym razem wybieram inny
      lokal :(
      • Gość: awronia Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: *.jeremi.pl / 212.160.232.* 02.01.03, 21:08
        a tylko spróbuj wybrać inny. Byłeś, mój drogi, w najlepszym możliwym miejscu. A
        że rano motyle widziałeś, to juz inna sprawa :-)))
        • Gość: polonus Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: 198.138.227.* 02.01.03, 21:48
          Gość portalu: awronia napisał(a):

> a tylko spróbuj wybrać inny. Byłeś, mój drogi, w najlepszym możliwym miejscu.
          A
          >
          > że rano motyle widziałeś, to juz inna sprawa :-)))
          zawsze wiedzialem ze torunczycy sa lepsi :)
          • Gość: atomski Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.03, 01:31
            kurka szkoda ,ja na wschodzie ćwiczony ,marnuje swe talenty
            • Gość: Wiech Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: 217.97.134.* 03.01.03, 15:52

prawdziwy patrioci pija polską wódkę, a żeby nam Ojczyzna w siłe rosła, to trza
              ji dużo wypijac...

Myślicie, że to takie łatwe być patriotą w tym kraju, jak hotel do tego jeszcze
              drogi i niewygodny?...
            • Gość: polonus towar exportowy IP: 198.138.227.* 03.01.03, 16:43
              Gość portalu: atomski napisał(a):

> kurka szkoda ,ja na wschodzie ćwiczony ,marnuje swe talenty

musze przyznac ze bylembardzo zaskoczony (kilka lat temu) gdy sie okazalo ze
              kazdy Wine and Spirit (tutejszy momopolowy) obok obowiazkowych wiskaczy i
              tekilli i rumow na skladzie ma zawsze polska wyborowa, w sumnie wiem moze
              powinna mnie duma rozpierac ?
              • Gość: ispan Re: towar exportowy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:47
                Wyborowa się ostatnio niesamowicie poprawila. Lepiej wchodzi niż Bols:) Tylko dozownika brakuje...
    • Gość: Baton Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: *.psi-net.pl 03.01.03, 19:41
      Qrde!
      Co jest grane????
      Zagladam na forum co pewien czas,
      a wynik jak sie nie zmienial
      tak sie nie zmienia..... ;-)))
      • Gość: ispan Re: Toruń-Bydgoszcz 20 : 13 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 19:42
        Gość portalu: Baton napisał(a):

> Qrde!
        > Co jest grane????
        > Zagladam na forum co pewien czas,
        > a wynik jak sie nie zmienial
        > tak sie nie zmienia..... ;-)))
        Trzeba to nadrobić... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka