Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 20:03 kupil juz szampana, czy go chlodzi? Uprzejmie pamietam. Kurcze, zastanawiam sie, czy warto sie teraz narazac majac w perspektywie fakt, ze obiecal mnie podwiezc do Stopki. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyżak Re: Czy Krzyzak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 22:16 Gość portalu: SDB napisał(a): > kupil juz szampana, czy go chlodzi? Uprzejmie pamietam. Kurcze, zastanawiam > sie, czy warto sie teraz narazac majac w perspektywie fakt, ze obiecal mnie > podwiezc do Stopki. :) To może ustalmy to wreszcie.Jestem otwarty na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Czy Krzyzak 23.10.01, 08:58 Pozwolę sobie nieśmiało zapytać - a czy o mnie pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Czy Krzyzak 23.10.01, 09:02 przywiez i juz.. na miejscu sie pomartwicie kto bedzie prowadzic.. z reszta w poblizu jest zajazd.. 100 zl za dobe za pokuj 2-osobowy ze sniadaniem i z lazienka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Czy Krzyzak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 18:00 Dobra, przywoże najwiekszego szampana jakiego uda mi sie kupić. Debett pamietam o Tobie i o SDB. cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Debett i SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 22:58 O której i gdzie? To do Debetta i SDB. Musimy być o 17.30 w Bydzi ,żeby wziąć Krottiego. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Debett i SDB 24.10.01, 23:05 Możemy się umówić na 16:45, ale tak wstępnie. Resztę ugadamy na czacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Debett i SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 15:24 Mnie na czacie nie bedzie, napiszcie mi jakos, moze na meila, ktorego juz podawalem, gdzie mam sie zjawic gotowy do przetransportowania w sobote, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Debett i SDB IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.10.01, 16:19 Mnie jako atomskiego na czacie też nie będzie,hi,hi. (założenia ideowe) To już wolę to zapyziałe gadu-gadu ! :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Krzyzaka i Atomskiego 25.10.01, 21:59 Gość portalu: atomski napisał(a): > Mnie jako atomskiego na czacie też nie będzie,hi,hi. > (założenia ideowe) > To już wolę to zapyziałe gadu-gadu ! > :)))))))))))))))))))) Ja CI dam zapyziale ;-))) to swietny wynalazek-GG Do Krzyzaka: bede jutro moz na czacie troche spuzniony-mam dlugo wyklady no i ta komunikacja miejska ktora znow poznaje hi hi ;-)))) ale moze sie urwe to bede punktualnie ale jakby co to uprzedzam. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Do Krzyzaka znowu ;-))) 30.10.01, 22:17 Wyslalem meil o aucie dostales? Pytam bo poczta mi szwankuje ostatnio :-((( KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Do Krzyzaka znowu ;-))) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 19:52 Dostałem,odpowiem Ci jutro pocztą.Dzisdiaj jestem niezywy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś