ka_zet 26.05.06, 12:37 Ciekawe, czy coś z tego w końcu wyjdzie. Może będzie co pokazywać przyszłym inwestorom BPP :-> www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060525/ALBUMBYDGOSKI/60525022 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla.org jestem zlosliwy 26.05.06, 12:45 i wkleje cytat z artykulu GP z 11 lipca 2005 roku "Projekt trafił do bydgoskiego Urzędu Miasta jeszcze w lutym br. i spotkał się z zainteresowaniem prezydenta Konstantego Dombrowicza, ale do dziś niewiele zrobiono, aby trasę uruchomić. - Koszt przedsięwzięcia szacujemy na 200 tysięcy złotych - mówi Mariusz Krupa, dyrektor wydziału kultury bydgoskiego ratusza. - Wiem, że zainteresowanie trasą w Polsce jest już bardzo duże, ale nie mamy tych środków. Jak stwierdził Krupa, miastu zależy na uruchomieniu trasy, ale... - Musimy zabezpieczyć teren, oświetlić go, uzgodnić transport, przewodników... Trzeba też uzgodnić zasady sfinansowania prac, partnerem miasta mogłoby być stowarzyszenie... Jak zapewnił dyrektor wydziału kultury, zapisy o pieniądzach na trasę znajdą się w przyszłorocznym budżecie. - Na urodziny miasta w przyszłym roku będziemy się już mogli nią pochwalić - obiecał." na urodziny miasta. kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
cep.bydgoszcz Re: jestem zlosliwy 26.05.06, 12:52 Czy trase bedzie się zwiedzało w maskach p.gazowych? Odpowiedz Link Zgłoś
bsmz Re: jestem zlosliwy 26.05.06, 22:03 Dziwie się takim pytaniom. Zapewniam że bloki na Kapuściskach i w Łęgnowie są bliżej strefy zagrożenia niż "Strefa NGL". Odpowiedz Link Zgłoś
tytt Re: Trasa turystyczna na terenie Zachemu? 26.05.06, 12:56 ka_zet napisał: > Ciekawe, czy coś z tego w końcu wyjdzie. > Może będzie co pokazywać przyszłym inwestorom BPP :-> > > www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060525/ALBUMBYDGOSKI/60525022 pisal juz o tym bogdan dondajewski z pomorskiej w momencie.. to najprawde zajebista sprawa! na razie mozna robic wycieczki w 5osobowych grupach.. ja sie na pewno wybieram! Odpowiedz Link Zgłoś
cep.bydgoszcz Re: Post łamie regulamin.proszę o skasowanie 26.05.06, 13:04 prosze o wycięcie postu łamiącego regulamin.Słowa "zejebista sprawa" z całą pewnoscia należą do słów uwazanych powszechnie za wulgarne i były juz w przeszłosci kasowane przez Ka=zeta. proszę o skasowanie postu! Odpowiedz Link Zgłoś
b_cz1 Re: Post łamie regulamin.proszę o skasowanie 26.05.06, 13:11 Slowo niczemu nie wadzi, nikogo nie obraża. Ale dzieki za kontrolę :) Odpowiedz Link Zgłoś