Gość: dorota IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.05.06, 11:57 Matura '89, rozszerzony niemiecki - 4c klasa p.Drygalskiej. Czy ktoś jeszcze coś kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:03 Wtedy jeszcze mnie w szkółce nie było ;-) ale z p. Drygalską miało się lekcje i owszem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: II LO IP: *.atr.bydgoszcz.pl 01.06.06, 15:21 A j.polski z p. Remblewską (juz nie wiem czy przez ę czy em)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 22:25 Oj.... nie. Ja za to miałam lekcje z Delugą... Odpowiedz Link Zgłoś
leon1972 Re: II LO 22.06.06, 22:48 matura 1991 klasa c, oczywiscie czerwonego pajaka - wozniak - historia, niemiecki z kondrak w niesmiertelnym czarnym skorzanym plaszczu, golimowska od po, pogladami bardzo zblizona do wozniakowej, gosciniaka - wf - maniaka koszykowki i biegania w 10 stopniowym mrozie, jamiolkowski - fizyka - w porzadku gosc, slyszalem ze awansowal na mecenasa ;-), urbanczyk - matematyka - smieszna babka itd. itd. ogolnie swietna szkola, jest co wspominac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:03 no tak...Z wymienionego przez Ciebie zestawu, w murach dwójki bywa jeszcze tylko Urbańczyk, ale część uczniów pamięta jeszcze p. Golimowską i p. Woźniak, aczkolwiek tę drugą bardzo "wybieloną" i już nie taką straszną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K Re: II LO IP: *.tvgawex.pl 02.08.07, 01:09 Hej ! A P.Gościniaka wuefistę ktoś jeszcze pamięta, po których klasówki z innych przedmiotów stawały się koszmarem?, a kierownika zajęć pozalekcyjnych P.Kubickiego, a p.Golę i może jeszcze P.Smierzchalską od Chemii? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie jakby ktoś chciał kontakt ze mną to proszę na jkok@poczta.fm. Dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.N.A Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:05 Pewnie, że kojarzy ;-)) Teraz dwójka jest odmłodzona, bo starych legend w większości już nie ma. Niemniej klimat ten sam, bo to szkoła z tradycjami, jakby na to nie patrzeć. Pozdrowienia dla wszystkich absolwentów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: II LO IP: *.cec.eu.int 11.09.06, 11:38 ja mialem polski z Szymanska. I tak srednio to wspominam :D Odpowiedz Link Zgłoś
mysherey Re: II LO 30.10.06, 10:10 matura '89, 4 chyba A, mat-fiz ;-) skleroza, nie pamietam szczegółów, wychowawczyni Rakowska (chyba ;-) ) straszna piła z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
majalaura Re: II LO 04.12.06, 23:50 Tak, musialysmy chodzic do tej samej klasy!! Pozdrawiam, Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: II LO IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.06, 00:14 Dwojka tez sie trzyma , podobnie jak Szostka . ZAWSZE BYLISMY LEPSI!!!!!!!! Maturzysci lat szescdziesiatych i siedemdziesiatych , do boju , odezwijcie sie. Pozdrowienia dla Wszystkich Profesorow i Absolwentow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:19 Matura '89, rozszerzony niemiecki - 4c klasa p.Drygalskiej, rosyjski - Niedzwiecka, historia Wojtkiewicz. Cieszę się, że odezwał się ktoś z mojej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K Re: II LO IP: *.tvgawex.pl 02.08.07, 00:47 Hej Gosiu! Pamiętam oczywiście.Witaj ponownie po latach )): Cieszę się ,że Internet sprzyja dawnym kontaktom z mojej dawnej klasy z rozszerzonym j.niemieckim ,do której trafiłem z IV LO.Jeśli chcesz kontaktu to proszę na jkok@poczta.fm.Pozdrawiam Jacek K. )): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek K Re: II LO IP: *.tvgawex.pl 02.08.07, 00:40 Hej TAK! Moją wychowawczynią była P.Drygalska.Coś kojarzę Dorota ale jaka.., byliśmy razem pewnie na wycieczce też? czy może ktoś inny mi pomoże odszukać znajomych z dawnych lat ???!Może sie mylę ?Się zgadza, może chodziliśmy razem do klasy i Pisemka "Jacuś"Kojarzysz, w przerwach Muza z głośników? Jeśli tak to napisz na jkok@poczta.fm .Teraz jeszcze mam kontakt żywy z j. niemieckim.To prawda ! Czekam na Info. Dzięki pozdrawiam.!)): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: II LO IP: *.chello.pl 15.09.07, 23:53 oj widzę ze forum zamiera.Trzeba reaktywować. Kończyłam II LO w 1982 r., klasę c z j.niemieckim , wychowawczyni H.Siudzińska. Jestem ten rocznik, który stan wojenny pozbawił studniówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owa Re: II LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 22:20 Nie tylko studniówki nie było. Również balu maturalnego nie było. I ogólnie było smętnie, niestety. Te zardzewiałe krany na korytarzach! Te toalety... I moczu po kostki. Dobrze, że minęło i już nie wróci... Odpowiedz Link Zgłoś