muvon200 28.06.06, 08:02 mylady vel Babbik zaczyna swoją jazdę. Może teraz pan Jabbur zobaczy na własne oczy ilość debilnych wątków z wybitnie negatywnymi tematami które nagle rano strają się super ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprintus czemu nazyasz innych debilami? 28.06.06, 08:03 Jednak moderacja byla potrzebna - czemu nazyasz innych debilami? Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: czemu nazyasz innych debilami? 28.06.06, 08:06 Bo tak się zachowują. jeśli nie rozumiesz że nikt ciebie tutaj z tym twoim podbijanie mnie potrzebuje ani z tą twoją wizją torunia na drugim forum. To sam sobie wystawiasz swiadectwo kim jesteś. Zresztą normalny człowiek nie zachowuje się tak jak ty. Proste i logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sprintus Re: czemu nazyasz innych debilami? 28.06.06, 08:27 Oskarazasz bezpodstawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: czemu nazyasz innych debilami? 28.06.06, 08:08 nie nazywam debilami tylko wątki określam jako debilne Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: oho minęła ósma i 28.06.06, 08:07 nie daj sie sprowokowac, wciskaj kosz, pisz do kazeta i czekaj jak zacznie dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: oho minęła ósma i 28.06.06, 08:09 racja. Zapomniałem :). Ale jak napisać że co? Że wpisy naruszają netykietę? Nie naruszają i w tym rzecz. To tak jak z zarzutami Leppera o klewkach :) on tylko pytał przecież :). Ale ok masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: oho minęła ósma i 28.06.06, 08:22 najwazniejsze by przeforsowac w miejsce bylych moderatorow kogos znajacego specyfike naszego forum by nie powtorzyla sie historia jak z bcz_1, 100ktota, robercik i torek. Moje peirwsze kandydatury to mozilla.org oraz znany wiadro (a_creep) Odpowiedz Link Zgłoś